Yhteistyöhön?

Hei, mikäli olet yrityksenä tai yksityishenkilönä kiinnostunut yhteistyöhön blogini kanssa, voit laittaa minulle sähköpostia: hattarapilvenvarjossa@gmail.com. Keskustellaan sähköpostilla tarkemmin!

Yhteistöiden tavoite on muodostaa kumpaakin miellyttävä lopputulos josta kumpikin hyötyy. Kaikkiin yhteistöihin en lähde mukaan. Erityisesti olen kiinnostunut sisustukseen, hyvinvointiin, liikuntaan sekä hemmotteluun liittyvistä diileistä. Otan rohkeasti myös muita diilejä vastaan mikäli ne kiinnostavat minua! Minulla on parin vuoden kokemus yhteistöistä. Aluksi otin yhteistöitä aivan liikaa vastaan ja mainostin sellaisiakin asioita joita en tänä päivänä mainostaisi. Enää en kuitenkaan ota vastaan mitään sellaista yhteistyötä, mihin en ite usko tai ole minun/ blogini näköinen.

Toteutuneita yhteistöitä:


Sisustus:

Parveke / Agrimarket

Hyvinvointi:Hotellit:
Vaatteet:
Hemmottelua ystäville ja läheisille:


Babyshowerit / Oriveden Leipomo, Decora House, Päivin Vaippakakut, CO-Rento
Lukijapäivä lukijoille / mm. B&B Nostalgia, Hermannin viinitila, Silverjungle, Fressi

Apupaketti /  mm. Lush, Luontaistukku, Lillys eco clean, marli
Ferrari 360 / Elämyslahjat
Tällä hetkellä lukijat ovat toivoneet arvontoja eli niitä olisin kiinnostunut järjestämään!

Ei kommentteja

Kiitos, että kommentoit. Muistathan, että kaikkia kommentteja en julkaise blogissani. Varsinkaan liian henkilökohtaisia kommentteja. Kommentteihin vastaaminen saattaa myös kestää. Laitathan minulle sähköpostia jos sinulla on jotain kysyttävää ja haluat vastauksen heti. Kiitos jokatapauksessa kommentistasi, suurin osa piristää aina päivääni!