Faktaa meistä

Olen Eveliina, 23-vuotias äiti 12/13 turnertytölle. Ammatiltani olen lähihoitaja. Olen kirjoittanut blogiani 1.5.2013 alkaen. Asun tällä hetkellä pk- seudulla, yhdessä tyttäreni kanssa. Harrastuksiini kuuluu kirppiskiertely, ystävät, valokuvaaminen ja ylipäätään liikunta. Tykkään tai oikeastaan rakastan sisustamista. Sisustuksessa rakastan valkoista, vaaleanpunaista, hopeaa ja kultaa. Sisustin pitkään maalaisromanttisesti, mutta nyt olen ollut jo jonkin aikaa aikeissa luopua siitä.

Ystävät ovat minulle myös todella tärkeitä ja heitä pyrinkin näkemään säännöllisesti. Ystäviä ilman en olisi selvinnyt elämäni kiemuroista, mutta suurin tuki ja turvani on kuitenkin Jumala. Kyllä olen uskovainen blogaaja, luit aivan oikein. Blogissani kirjoittelen myös uskostani ja siitä, miten se on kantanut eikä koskaan pettänyt.

Luonteeltani olen erittäin sosiaalinen, empaattinen ja hyvin seurassa viihtyvä ihminen. En oikein nauti olla kotona neljän seinän sisällä, nautin siitä kun saan mennä.

Asumme Aadan kanssa kahdestaan. Minun ja Aadan isän suhde oli vaikea ja nyt se ovi on sulkeutunut. Uudet tuulet ovat alkaneet puhaltamaan elämässäni. Uudet tuulet ovat tuoneet elämääni miehen. Miehen joka on suuri rukousvastaus. Parin vuoden yksin olo on nyt jäänyt taakse ja seikkailu Teemun kanssa on alkanut.
Tämä blogi alkoi päiväkirjamaisesti, mutta elämän haasteiden myötä tämä on saanut olla vertaistukena muille. Olen kirjoittanut blogissani mm:

Kehitysvammaisen lapsen odottamisesta
--> Ajatuksia-downlapsesta
--> Turnertyttö

Raskaudesta
--> Miten raskaus on minua muuttanut?

Synnytyksestä
--> Synnytyskertomus

Tahdosta jatkaa avioliittoa
--> Kun sana luovuttaminen on poissuljettu

Avioerosta
--> Annan sun mennä
--> Kaksi perhettä

Avioeron ylipääsemisestä
--> Hieman ehjempi

Uskosta
--> En aio päästää irti

Haavoista, menneisyydestä
--> Hyväksikäytön lapsiuhri

Teemusta, puuttuvasta palasesta

--> Rukousvastaus
--> Puuttuva palanen

Ensimmäisen videopostauksen näet täältä:

--> Videopostaus

Minun ja Teemun ensimmäisen videopostauksen näet täältä:

--> Näin me tavattiin


Tuossa muutamia linkkejä, toivottavasti pääset niiden avulla paremmin mukaan! Ihana, että olet mukana seurailemassa meidän elämää! Toivottavasti teksteistä oli myös jotain apua sinulle!

Minuun voi rohkeasti ottaa yhteyttä sähköpostin kautta tai blogin Facebook-sivujen kautta. Myös instagrammissa voi ottaa yhteyttä. Laita vaan rohkeasti viestiä! (hattarapilvenvarjossa@gmail.com) Älä säikähdä jos et saa ihan heti vastausta. Jos vastausta ei tule parin viikon sisään, minua kannattaa muistuttaa ;)Julkaisen blogissani ainoastaan itse ottamiani kuvia, ellei toisin mainita. Kuviani ei tule kopioida ilman lupaani. Tekijänoikeus koskee myös tekstejäni ja kaikki blogissani esiintyvät tekstit ovat omiani ellen siitä toisin mainitse. Myös tekstien kopiointi ja julkaisu on kielletty ilman lupaani. Luvallisissa lainauksissa tulee näkyä blogini nimi sekä linkki. Kiitos sinulle!

Tervetuloa mukaan lukemaan blogiani!

16 kommenttia

 1. aaaww<3 Voi mikä pikkuinen tyttö!<3

  VastaaPoista
 2. Löysin juuri blogisi 47 palasta - blogin lukulistalta ja heti liityinkin seuraamaan sinua bloglovinin kautta! Opin nimittäin välittömästi uutta, tämä turner oli ihan uutta minulle!
  Ja aivan ihana pieni <3 Onnea ja voimia erityisvanhemmuuteen ja kiitos, että pidät blogia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiitos kommentistasi :) Hienoa, että olet mukana seuraamassa :)

   Poista
 3. Ihana tämä blogin teema (hiirestä tulee kimalletta ja siinä on kani) <3 Koskettava tarina Aadan syntymästä ja tsemii tulevaan!

  VastaaPoista
 4. Täytyy kyllä sanoa, ole todella mahtava äiti. Ihana kun sinulla on usko Jumalaan, joka auttaa kantamaan eteenpäin. Itse olen vasta vähän aikaa sitten tutustunut uskoon, kun sain tietää kantavaní geenivirhettä, joka periytyy lapsilleni. Aada on todella ihanan oloinen tyttö. Ihana nähdä, että olette pärjänneet näin pitkälle, ja tulette varmasti selviämään elämän haasteista. Uskon, että erityislapsia ei ihan kaikille annetakaan. Itseä kuitenkin pelottaa tulevaisuus todella paljon.. Saanko kysyä miten turnerin oireyhtymä vaikuttaa teidän arkeenne ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos paljon :) Onpa kurja tuo geenivirhe :/ Ei varmasti helppoa ottaa tuollaista tietoa vastaan<3 Ole luottavaisilla mielillä, kyllä kaikki järjestyy varmasti <3 Voit laittaa minulle myös sähköpostia jos haluat kunnolla jutella :) !

   Turneri ei vaikuta juurikaan. Tietenkin Aadalla on nyt ollut korvatulehduskierre, mutta yhthyvin se voisi olla normaalillakin lapsella. Kehitys on tietenkin jäljessä turnerin vuoksi ja kaikki opitaan hieman hitaanpaa. Omia voimia se vie melko paljon kun haluaisi, että lapsi osaisi jo vaikka mitä, mutta aikaa vain annettava :) Me mennään ihan omaa vauhtia ja omaa polkua :) Varmaan enemmän turneri alkaa vaikuttamaan nyt kun aloitetaan luultavasti ennen kesää kasvuhormoonipiikit. Niitä jännitän paljon ja se on uusi ihmeellinen asia meille kummallekkin. :)

   Poista
 5. löysin sun blogin just äsken ja jään mielenkiinnolla seurailemaan! ♥ sulla on ihana tyttö. :) kaikkea hyvää teille molemmille!

  VastaaPoista
 6. Löysin äsken blogisi ja innolla jään seurailemaan.
  Täältä löytyy myös erityistyttö,Sini 4v. Perätilasynnytyksessä komplikaatioita jonka seurauksena sitten lihakset revähtivät. Motoriikassa ja puheenkehityksessä viivettä.
  Tytön kanssa kuljemme omaa polkuamme.Välillä hiukan hitaammin kuin toiset mutta uskon todella että kyllä mekin täältä tullaan,hitaasti mutta varmasti! :)
  Mulle voi myös kirjoittaa jos haluaa jonkinlaista vertaistukea! mabasi79@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Löysin tänään tieni sun blogiin. Ehdin jo jonkin verran lukea, ihana blogi! Ja ihanat te :-) Aika rankkoja ja vaikeita asioita sun elämässä. Toivon kaikkea hyvää ja ihania hetkiä tälle vuodelle! Näköjään asustellaan samassa kaupungissakin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, kiitos paljon :) Muutettiin 14.2 pääkaupunkiseudulle ;)

   Poista
 8. Muistanko väärin vai oliko sulla yksi keskenmeno ennen Aadaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kyllä, mutta todella varhaisessa vaiheessa <3 Tammikuussa 2013 ja Aada sai alkunsa huhtikuussa :)

   Poista

Kiitos, että kommentoit. Muistathan, että kaikkia kommentteja en julkaise blogissani. Varsinkaan liian henkilökohtaisia kommentteja. Kommentteihin vastaaminen saattaa myös kestää. Laitathan minulle sähköpostia jos sinulla on jotain kysyttävää ja haluat vastauksen heti. Kiitos jokatapauksessa kommentistasi, suurin osa piristää aina päivääni!