Viisi vuotta

Eilen Sinetiksi -blogin puolelle tuli postaus, jossa kerroimme meidän kuulumisia loppuvuodelta. Postauksessa kerroimme myös suuresta elämän muutoksesta, nimittäin paikkakunnan vaihdosta. Voit käydä lukemassa postauksen TÄÄLTÄ.

Loppu vuosi oli niin kiireinen, että en ole ehtinyt kirjoittamaan tänne, saatikka yhteiseen blogiin. Nyt haluan kuitenkin palata joulukuun alkuun ja kertoa Aadan 5v. syntymäpäivistä, jotka järjestettiin Keravan Hoplopissa.


Jo ennenkuin odotin Aadaa haaveilin siitä, miten haluan järjestää lapsilleni upeat synttärit. Omassa lapsuudessani omiin syntymäpäiviin on panostettu. Vanhempani ovat keksineet milloin nukketeatteria ja milloin aarteen metsästystä. Kavereilta tuli palautetta, että synttäreilläni oli aina kiva käydä. Ehkä oma intoni lastemme syntymäpäiviä kohtaan juontaa juurensa omasta lapsuudestani. Toki tässä on myös se huono puoli, että olen kova stressaamaan.

Ja niinhän se stressi jälleen iski. Jo alku talvesta aloin stressaamaan Aadan synttäreitä. Mietin, että mitä ihmettä teen synttäreiden kanssa. Rukoilin asiaa ja koin kehoituksen, että kysyn mitä Aada haluaisi tehdä. En vain niin, että minkälaisen teeman hän haluaa synttäreille, vaan nimenomaan että mitä hän haluaa. Vastaus oli selkeä: Dansku ja Hoplop. 
Eli hänen paras ystävänsä ja lemppari paikka Hoplop. 
Tästä synttäreiden suunittelu alkoi.
Pääsin ilokseni toteuttamaan yhteistyön Keravan Hoplopin kanssa. Yhteistyö sujui mitä parhaiten. Rajaton aika juosten ja leikkien. Maittavat hampurilaisateriat, sipsiä, vaahtokarkkeja sekä maidottomat jäätelöannokset. Täydelliset synttärit, allergiat huomioiden ja mikä parasta, lapset nauttivat. Eliakin viihtyi melun keskellä, muita lapsia seuraillessa.
Koska synttäreillä oli vain kaksi lasta, päätimme pitää synttärit ilman teemahuonetta. Se oli hyvä päätös, sillä lapset eivät juurikaan pysyneet pöydän ääressä, sellainenhan Hoplop on. Siellä mennään eikä meinata.Synttärit olivat oikein onnistuneet. Kervan Hoplop on intensiivinen, lämmin henkinen sekä mukava paikka varsinkin, jos tykkää hieman pienemmästä paikasta, jossa lapset eivät niin helposti eksy. Hoplopissa oli kaikkea riittävästi, tuntui ettei mitään puuttunut. Tähän täytyy antaa vielä suurta plussaa lastenhoitohuoneesta, jossa oli hyvin otettu huomioon imettävä äiti, sillä lastenhoitohuoneessa oli iso nojatuoli ja muutenkin lämmin tunnelma.

Suuri kiitos mukavasta päivästä Keravan väelle <3
Sekä iso kiitos myös Netta ja Dansku.

* Yhteistyössä: Keravan Hoplop

- Eve

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //