Uutta ja erilaista

Viime viikot ovat olleet hyvin hetkiset. Pienessä ajassa on tapahtunut paljon. Viime kuussa saimme tietää, että tuleva oikeydenkäynti lähenee ja tuo päivämäärä on tiedossamme. Jokin palanen loksahti paikoilleen kun saimme tiedon oikeudenkäynnistä. Siihen loppui se kamala epätietoisuus, joka on varjostanut arkeamme. Mieleni on hyvin luottavainen ja hyvä siihen nähden, mistä kaikesta miestäni syytetään.

Tiedostan, että on edelleen mahdollista, että mieheni tulee samaan ehdotonta. Se on mahdollista, mutta minä vaimona rukoilen ainoastaan sitä, että Jumalan tahto tulisi tapahtumaan. En rukoile lievää tuomiota. Minä rukoilen Jumalan tahtoa ja luotan siihen, että oli Herran tahto mikä hyvänsä niin me selviämme aivan kaikesta. Hän on pitänyt meistä aivan uskomattomalla tavalla huolen jo nyt niin luotan siihen, että Hän tulee pitämään meistä huolen myös jatkossa. Hän on uskollinen, sellainen minun Jumalani on. Uskollinen ja hyvä Isä.

Koen olevani todella onnellinen. Vaikka inhimillisesti kun katsoo meidän elämäämme niin se saattaa näyttää sille, että minä en vaan voi olla onnellinen, mutta minä olen. Täysin rehellisesti. Juuri eilen katsoin Teemua silmiin ja sanoin hänelle, että olen onnellinen. En haluaisi olla kenenkään toisen kanssa. Hän on se ihminen joka saa minut edelleen syttymään ja ketä rakastan äärettömän paljon.


Aloitimme pari kuukautta sitten yhteisen blogin nimeltä: Sinetiksi. Kannattaa käydä kurkkaamassa blogi. Blogiin julkaisemme postauksia aiheesta: parisuhde. Tämä blogi on nyt tarkoituksella jäänyt taka-alalle, sillä haluamme keskittyä täysin parisuhdeblogiin. Tällä hetkellä mietin paljon tämän blogin jatkoa. Katsotaan mihin päädyn.

Joka tapauksessa täällä ollaan hengissä ja kaikki hyvin. Me nautitaan tällä hetkellä joulukuusta ja uusista tuulista, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Tällä hetkellä kaikki on todella hyvin.

Juhlimme alku kuusta Aadan 5v synttäreitä ja niistä tulossa pian poustausta. Pysykää siis kuulolla! Hurjaa, että tyttäreni on jo viisi vuotias!!


*Blogin instagramin sivuilla on käynnissä joulukalenteri, kannattaa käydä tutustumassa!


*Voit käydä myös tutustumassa uuteen blogiin osoitteessa:

www.sinetiksi.fiBlogilla on myös omat Facebook sivut, josta sitä pystyy seuraamaan ja myös omat instagram sivut löytyy.


Kuvat: Anni Enqvist


- Eve

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //