Sylivauva

Päätin jo teininä, että minä en aio olla sellainen äiti, joka jättää oman elämänsä elämättä lasten takia. Ehkä tämä päätös syntyi silloin, kun näin miten oma äitini huolehti itsestään, vaikka hänellä oli neljä lasta hoidettavana. Silti hän toteutti omia unelmiaan ja piti itsestään huolta. Ihailin sitä, ja halusin samaa myös itselleni. Minulle on tärkeää pitää itsestäni huolta, unohtamatta lapsia sekä miestäni. Haluan huolehtia kokonaisuudesta. Olen onnistunut siinä mielestäni melko hyvin. Rinnallani kulkee mies, joka antaa myös itselleni omaa aikaa. Lisäksi me teemme paljon asioita yhdessä perheenä. Me emme pelkää ostoskeskuksia vaikka vauva itkee. Ääntä tähän maailmaan mahtuu, vaikka Suomi onkin lähes ainoa maa, jossa vihataan lapsia.

Elia on vauva, joka viihtyy kaikkein parhaiten sylissä. Hän on vauva, joka viihtyy myös liikkuvassa autossa sekä vaunuissa, mutta kun vauhti hiipuu, niin hän älähtää. Sitterissä on ihan sama juttu.


Kävimme tänään ensimmäistä kertaa Kalasataman kauppakeskus Redissä. Kauppakeskus vaikutti hyvältä, mutta kieltämättä se oli hieman sokkelo. Tuo reissu ei olisi onnistunut ilman Tulaa, sillä jo ensimmäisessä kaupassa kun vauhti hyytyi, Elia älähti. Hetken päästä hän nukahti puoleksi tunniksi ja heräsi heti, kun sain subista ensimmäisen haukun. Tuli kiire, ja kun Teemu oli hotkaissut subinsa ennen minua, hän otti Elian syliin ja Elia rauhottui heti. Emme kuitenkaan suunnitelleet että vietämme koko iltapäivän subissa, vaan jatkoimme matkaa. Juuri tässä hetkessä meidän pelastus oli Tula.Silloin kun Aada oli vauva, en ymmärtänyt kantamisesta yhtään mitään. Minulla olin joku kirpputorilta löydetty kantoliina, mikä oli todella hankala. Sen sitominen oli hankalaa, enkä koskaan saanut Aadaa siihen riittävän tiukasti. Toki se toimi toisaalta hetken aikaa, mutta aika pian myin sen eteenpäin. Nyt raskausaikana haaveilin kantorepusta. Etsin tietoa netistä ja löysin Tulan. Juttelin myös ystävien kanssa, ja moni heistä kehui Tulaa. Toinen suosikki taisi olla Manduca, mutta sen moni koki hankalaksi. Tula nousi ehdottomaksi suosikiksi. Saimme Tulaan järjestymään rahoituksen, mutta se olisi tarkoittanut vanhempaa mallia, jossa oli mukana myös vauvatuki. Ajattelin että se näyttää hankalalle. Olin jo vähällä ostaa sen, mutta keltainen väri ei miellyttänyt Teemun silmää. Loppuen lopuksi otin yhteyttä Ipanaiselle, ja sitä kautta järjestyi aivan mahtava yhteistyö.

Olen nyt reilu kuukauden ajan tutustunut Tulaan, ja en voi kuin antaa sille täyden kympin. Tämä on pelastanut meidän vauva arjen. Jos Elia ei ole tyytyväinen sylissä, sitterissä, pinnasängyssä tai vaunuissa, niin otan esiin Tulan. Siinä hän on tyytyväinen. Minun ei tarvitse aina hytkyttää, riittää kun liikun ja teen normaaleja asioita. Toki en voi istua, sillä hän älähtää myös siitä.

Elia on loppuen lopuksi todella tyytyväinen vauva, enkä tarvitse Tulaa ihan joka päivä, koska Teemun syli on täydellinen. Elia rakastaa olla Teemun sylissä, ja hän onkin usein tyytyväisempi Teemun kuin minun sylissä.

Me valitsimme meidän Tulaksi ihanan Free to Growin illusion. Se on Tulan uusi malli, joka sopii vastasyntyneestä taaperoikään saakka - ilman erillisiä lisävarusteita! Eli tässä mallissa ei ole sitä vauvatukea! Aivan mahtavaa. Tula Free to Grow kantorepussa on mahtava säätömekanismi, jolla sen voi kaventaa ihan vastasyntyneelle sopivaksi, ja mitä leveämmäksi sen säätää, niin sitä suuremmalle lapselle se käy. Repusta löytyy myös kiristyssäätö, jonka avulla Tulan korkeutta pystyy säätämään.

 Tulan Plussat ja miinukset

Tulassa on todella leveä lantiovyö. Se jakaa painon lantiolle, eikä vauvan paino ota selkään. Tulassa on myös ihanan pehmeät ja sopivan leveät olkaimet, jotka tekevät kantamisesta mukavaa. 

+ Näppärä kokonsa ansiosta.

+ Helpot säädöt, todella kätevä.

+ Mukana unihuppu, mikä helpottaa tulevaisuudessa.

+ Unihupulle oma tasku, jota voi käyttää avainten tai puhelimen säilyttämiseen.

+ Erilaiset printit ja kauniit tekstiilit. Jokaisen makuun löytyy omanlainen.

---

- Kantamisessa hikoilee - kiitos hormonien - hikoilen luultavasti entistäkin enemmän. Laittaisin sen miinukseksi, mutta onneksi tässä Tulassa on aiempaa viileämpi sekä hengittävämpi kangas. 

- Olkaimet ovat niin paksut, että osa takeistani ei mahdu päälle olkaimien kohdalta.


Oikeastaan mitään muuta miinusta en keksi Tulalle. 
Se on kertakaikkiaan todella hyvä. 
Jokaisella äidillä pitäisi olla Tula. 
Suosittelen!


Psst. Eilen alkoi kansainvälinen kantoviikko, siksi Ipanaiselle tulee myöhemmin tällä viikolla huikeita teemaviikon tarjouksia. Eli kannattaa pysyä kuulolla!


* Yhteistyössä: Ipanainen.fi

- Eve


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //