Varustus kunnossa

Tänä vuonna syksy on ollut todella lämmin ja tämä lämpö tuottaa ainakin minulle äitinä päänvaivaa. Mitä ihmettä puen Elialle päälle? 
Onneksi vaunuissa on lämpöpussi ja liikumme myös paljon autolla. 
Joten vähällä jo ilmojenkin puolesta selviää.
Elialla on tällä hetkellä käytössä ihana harmaa villatakki, joka taitaa olla Lindexin mallistoa. Lisäksi häneltä löytyy hieman lämpimämpi huppari sekä jumpsuit. Näillä ollaan pärjätty hyvin näillä ilmoilla. Lämpöä asuihin tuo kuitenkin kauniit Sohvilan Nooa pipo ja villasukat. Näitä voi hyvin käyttää jo näillä ilmoilla sekä myös kun ilmat hieman viilenevät. Kun ilmat viilenevät kunnolla Elia saa käyttöönsä hm:n perus haalarin. Sitä ei kuitenkaan vielä olla tarvittu. Nyt mennään näin. Softshell haalaria mietin Elialle yhdessä vaiheessa, mutta se on jäänyt. Talveksi meillä on 62cm Reiman toppapuku sekä Kappahlin 74cm toppapuku. 
Täytyy katsoa, että ehtiikö tuo 62cm edes päälle. 

Käsittämätöntä miten vauvat kasvaa niin nopeasti!? Nooa pipo on pehmeät merinovillasta neulotut pipo. Se ei kutita vaan on miellyttävän tuntuinen. Se on 100% kotimainen sekä myös käsinneulottu, ainutlaatuista käsityötä. Pipoa koristaa kaunis valkoinen tekoturkistupsu.Myös käsityönä valmistettu kaunis tuttinauha sekä kauniit pyöreät Tanskassa valmistetut tutit on Sohvila Designin valikoimasta. Tuttien tuttiosa on luonnonkumia ja kantaosa on BPA, PVS sekä flataatti vapaa. Sohvilan valikoimassa on kahdeksan eri värivaihtoehtoa. 

Meillä näitä on 2. Valkoinen sekä musta. Olen haaveillut myös harmaan sekä beigen väristä. Ehkäpä hommaan vielä nekin värit. Näistä tuteista Elia on tykännyt kovasti. Ja mikä parasta!
 Nämä tutit pysyy suussa! 
Eli iso PLUSSA näille!


Olen ollut innoissani siitä, että miten hyvin Nooa pipo sopii kaikkien vaatteiden kanssa. 
Se on kaunis ja kruunaa asun kuin asun.

VINKKI:

Instagramissa käynnistyy jälleen arvonta. 
Arvonnassa voit voittaa vapaavalintaisen Nooa pipon. 
Kannattaa käydä osallistumassa.

* Yhteistyössä: Sohvila Design

- Eveliina


1 kommentti

  1. Meillä oli tammikuussa syntyneellä 56cm toppapuku. Eihän Elialle mitenkää mene enää marraskuussa 62cm vaatteet? Eikö käytä nyt jo 62cm? Laittaisitko kuvan niistä toppavaatteista? Lasten vaatekaapeista tai vaikka Aadan lemppareista olisi kiva saada postaus.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //