Elian nurkka

Niinhän siinä sitten kävi. Aivan sama, mitä Aadan vauva aikana. Siirsin Aadan omaan huoneeseen n.2kk ikäisenä. Elia siirtyi huoneeseensa hieman aikaisemmin. 6 viikkoa pystyin asumaan samassa huoneessa ja sänky aivan vieressäni. Nyt Elia on saanut oman huoneen tai no vaatehuoneen. Hän asuu meidän makkarin vaatehuoneessa. Kyllä! Vaatehuoneessa! Mutta ei hätää! Ovi ei ole koskaan yöllä täysin kiinni ja pojalla ilmaa kyllä riittää. Tämä ratkaisu on ollut paras mahdollinen. Koko perhe on ollut tähän järjestelyyn todella tyytyväinen.

Asumme siis 74 neliöisessä kolmiossa. Pienempi makuuhuone jossa on vaatehuone, sijaitsee aivan ulko- oven ja vessan vieressä. Aada nukkui aikaisemmin tässä huoneessa, mutta nyt hän sai itselleen hieman isomman huoneen. Aada nukkuu olohuoneen ja keittiön vieressä. Nyt Aadalla on enemmän tilaa leikkiä. Meidän makkariin nyt ei oikein muuta mahdu kuin meidän sänky, mutta ei se mitään. Pääasia, että kaikki saavat nukkua yönsä hyvin. Puhuimme huoneiden vaihdosta jo Elian ensimmäisinä elinpäivinä. Päätimme, että Elia siirtyy vaatehuoneeseen nukkumaan n. puolen vuoden iässä. Noh hän siirtyikin sinne hieman nopeampaa. Itse olen todella herkkäuninen. Kun yöllä nousin ja imetin Elian niin jäin kuuntelemaan hänen ääntelyjä, enkä saanut nukuttua. Tähän ei edes korvatulpista ollut apua vaikka työnsinkin ne niin syvälle, kuin uskalsin. Päätin ehdottaa Teemulle, että vaihtaisimme huoneiden järjestystä. Sain mieheltäni innostusta asiaan ja samana iltana ryhdyin tuumasta toimeen. Teemu ja Aada oli sopivasti poissa kotoa. Elia oli kantorepussa ja minä ähkin ja puhkin. 8 tuntia siinä urakassa meni, mutta valmista tuli. Teemu saapui juuri oikeassa vaiheessa kotiin. Hän siirsi sängyt paikoilleen. 

Olen luonteeltani hyvin innostuva ihminen. Jos saan päähänpiston niin alan toteuttamaan sitä heti. Olen todella malttamaton ja mottoni voisikin olla "Kaikki heti nyt, kiitos!" 
Tämä tuottaa avioliitossa törmäyksiä useastikkin. Noh siitä joskus lisää.
Hylly: Halpahalli
Taulu: Salla K Design
Nimi palikat: Maiboo Finland
Tyynyt: H&M Home ja Ikea
Matto: H&M Home
Kori: Jysk
Viltti: Baby Wallaby
Päiväpeitto: Ikea (vanha)


Huoeen budjetiksi tuli n. 40e
Käytin huoneessa paljon vanhaa sekä uutta.

Huone on pieni ja sinne ei paljon mahdu.
Haluaisin seinälle vielä pienen hyllyn sekä taulun. 
Oikean puoleinen seinä on nimittäin täysin tyhjä. 
Katsotaan mitä siihen keksisi.

Mitä tykkäätte?

- Eve

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //