Luomupuuvillaa ja eettisyyttä

Oletko koskaan kuullut Small Design Shopista?

Minä en ollut kuullut. Kunnes sattumalta eksyin heidän Instagram tilille ja rakastuin heidän tuotteisiinsa. Minä ihastuin heidän kauniiseen Instagram tiliin ja pyysin heitä mukaan yhteistyöhön.

Minulla oli selvä visio, että haluan heidän kanssa yhteistyöhön ja esitellä heidän tuotteita myös teille lukijoille. Mielestäni tämä on lastenvaatekauppana sellainen, joka tarvitsee enemmän näkyvyyttä!


Small Design Shop on nettikauppa, josta löytyy yksinkertaisen tyylikkäät lastenvaatteet sekä tarvikkeet. Valikoimasta löytyy luomupuuvillaisia vauvanvaatteita sekä eettisesti tuotettuja lasten peittoja.Small Design Shopin Lauralle lapset ovat tärkein asia maailmassa ja hän haluaa tarjota lapsilleen vain parasta. Hän on käyttänyt lukuisia tunteja metsästäen kauniita, luonnonmukaisia sekä mukavia vaatteita lapsilleen. Ja kun hän on löytänyt kauniit vaatteet ja ajatellut, että ne sopisi molemmille tyttärilleen hän huomasi, että jokainen lapsi on erilainen ja se mikä sopii toiselle ei sovikaan toiselle. Väärä vaatemalli tai väri.

Tämän ongelman kohdatessaan hän alkoi haaveilla täydellisestä lastenvaatekaupasta. Kaupasta jossa olisi puhtaasti valmistettuja tuotteita. Sellaisia jotka olisi yksinkertaisen tyylikkäitä sekä unisex- tyylisiä, jotta ei haittaisi jos perheessä olisi sekä tyttöjä että poikia.

Small Design Helsinki on pitkäaikainen unelma ja haave. Laura haluaa tuoda esiin ne merkit, joista itse pitää, myös muiden löydettäväksi. Nyt nämä kaikki ihanat lastenvaatteet ovat helposti saatavilla verkkokaupasta, Small Design Shopissa.

Valikoimaan on valittu tuotteita, joista suuri osa on luomupuuvillaa ja tuotteiden tuotantotavoissa on otettu huomioon eettisyys. Kaikki tuotteet ovat sellaisia, joita hän käyttää huoletta omilla lapsillaan, joten ne ovat turvallisia valintoja myös Lauran asiakkaiden lapsille.


Aadalla on päällä
Harmaa Ru Takki
ja
Elle Legginsit

 Ru Takki on ollut hyvin mieluisa. Se on takki, jonka voi yhdistää housujen, hameen sekä mekon kanssa. Se on takki, jota voi pitää sisällä ja ulkona. Se on mielestäni myös sellainen takki, joka jokaisella pitäisi olla vaatekaapissa. Sen pystyy yhdistämään mihinkä vain. Myös minä tarvitsisin tuollaisen itselleni. 
Pojalla on päällään
Natural Milk body
ja 
Breton Stripe Pants

Nämä tuotteet ovat todella pehmeät ja mieluisat. Ne käy myös sekä tytölle, että pojalle.
Mielestäni bodyn teksti MILK on suloinen. Maito maistuu <3
Housut ovat vielä hieman isot, mutta menee ainakin pitkään! Small Design Shopista löytyy vaikka mitä ihanaa! Käy tutustumassa valikoimaan ja klikkaa itsesi Instagramiin! Siellä käynnistyy tuota pikaa arvonta, jossa voi voittaa 50€ arvoisen lahjakortin Small Design shoppiin! 

Kannattaa myös hyödyntää 
-15% alekoodi:

HATTARAPILVENVARJOSSA


- Eve

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //