Iho kuntoon luonnonkosmetiikalla

Olen pitkään pähkäillyt ihonhoitotuotteiden vaihtamista luonnonkosmetiikkaan. Olen pähkäillyt paljon sen kanssa, että miten jaksan lähteä siihen? Miten löydän oikeat tuotteet? Miten osaan? Miten niitä käytetään? Mitä jos ne eivät sovikaan iholleni? Aluksi ajattelin, että lähden vaihtamaan meikit ja aloitan siitä. Nyt kuitenkin ymmärrän, että näinhän sen täytyy mennä. Ensin iho kuntoon oikeilla tuotteilla ja vasta sen jälkeen meikit.

Tuntuu, että aina yhä uudestaan ja uudestaan olen lähtöruudussa ihon hoitoni kanssa. Olen kokeillut lukuisia tuotteita ja rahaa on mennyt hukkaan monia kymmeniä euroja. En ole löytänyt iholleni niitä oikeita tuotteita. Ne tuotteet joita olen käyttänyt, on ollut halpoja ja niitä on pystynyt ostamaan ihan normaalista S-marketista. Ne tuotteet ovat kyllä tehneet tehtävänsä, mutta sen lisäksi ne ovat saaneet ihoni punoittamaan. Joskus ihoani on jopa kirvellyt. Vaikka tuote on luvannut kosteuttaa ihoa niin se ei ole kuitenkaan toiminut minun ihooni niin, miten olisin toivonut.


Raskauden aikana pääsin ilokseni yhteistyöhön Biodellyn kanssa. Pääsin ihonhoitovalmennukseen. Kyllä! Oletko koskaan kuullut ihonhoitovalmennuksesta? Minulle se oli täysin uusi asia. Sehän on kuin ihonhoidon Personal Trainer. Ammattilainen joka opastaa miten ihosta pidetään huolta, miten iho laitetaan kuntoon. Täydellistä! Tätähän minä juuri tarvitsin!

Ihonhoitovalmennus on kehitetty niille, jotka eivät ole löytäneet vielä sopivia tuotteita ihon hoitoon. Niille, jotka pähkäilevät oman ihon, sen hoidon sekä tuotteiden valinnan kanssa. Ihonhoitovalmennuksessa ammattilainen antaa ohjausta näihin ongelmiin. Tämä oli täydellinen vaihtoehto minulle, jolla on herkkä iho ja läheskään kaikki tuotteet ei minun iholle sovi. Ammattilaiset tekee sen työn, joka vaatii aikaa ja rahaa. Nyt ei menisi rahaa turhaa, tuotteisiin jotka eivät sovikaan! Tässä ihonhoitovalmennuksessa saa henkilökohtaisen avun. He perehtyvät ihotaustoihin, ihonhoitorutiineihin ja tuotteisiin, joita käytät. Ei tarvitse kuin täyttää taustatietolomake, ottaa kuva ja vastata mahdollisimman laajasti kysymyksiin.
Melko helppoa? Vai mitä?
 

Kerättyjen tietojen pohjalta he neuvovat sinua parempaan ihonhoitoon. Lisäksi he räätälöivät sinulle henkilökohtaisen ihonhoitosuunnitelman. Unohtamatta ihonhoitosuunnitelmaan sopivia hoitomenetelmiä sekä tuotteita. Pääset konsultaatiokäynnille heidän myymäläänsä Turkuun. Sen yhteydessä saat mukaan kirjalliset ohjeet sekä tuotteita. (palvelun hintaan sisältyy valitsemiasi tuotteita 80 euron arvosta). Jos et kuitenkaan pääse paikan päälle Turkuun, ei hätää! Itse asun Helsingissä ja en voinut lähteä Turkuun saakka paikan päälle. Sain tuotteet sekä ihonhoito ohjeet postissa kotiin <3 Täydellistä! Jos mieleeni tuli kysymyksiä, minulle vastattiin heti. Ammattilainen todella osasi hoitaa työnsä. 

Minulle ihonhoitosuunnitelma tehtiin raskauden aikaiselle iholle sekä myös sen jälkeiselle ajalle. Iholle, missä näkyy hormonien aiheuttamat muutokset. Iholle, joka on pinta kuiva sekä herkkä. Nämä tuotteet eivät välttämättä toimi sinulla! Siksi jokainen tarvitsee sen oman ihonhoitosuunnitelmansa.
Minulle tuotteiksi valittiin:Tämä on puhdistava kuorintajauhe. Kuivalle ja herkälle iholle pehmeää pyörittelyä. Se sisältää vain kolmea ainesosaa: Kaurajauhetta, maitojauhetta sekö magnesiumia. Tällä tuotteelle pystyy syväpuhdistamaan ihon 2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan useammin. Tuote on helppo käyttöinen vaikka se vaatiikin enemmän työtä. Jauheen sekaan voi laittaa vettä tai vaikka tipan öljyä. Tämä on lempeämpää kuin normaali kuorinta aine ja sen vuoksi tätä voi käyttää useammin. Itse huomasin, että tämä tuote ei laita ihoa punoittamaan niin miten muut käyttämäni tuotteet. 
Eli todellakin on lempeästä tuotteesta kyse. 


Tämä todella kosteuttaa! Mikä yllätti minut täysin. Jo parin kokeilu kerran jälkeen olin hämilläni. Toimiiko tämä todella näin nopeasti? Ihonhoitosuunnitelmassa luki, että tämä on minun ihonhoidon keskeisin tuote. Tätä tulisi käyttää aamuin illoin. Myönnän, että tässä olen todella huono. Meinaan unohtaa ihan täysin laittaa pari kertaa päivässä. 


Tämä kasvoöljy haisi pahalle ja itse asiassa oli inhottava laittaa kasvoille öljyä, mikä on keltaisen väristä. Tämä kuitenkin suojaa sekä vahvistaa ihoani. Eli uskon, että tämäkin on hyvä tuote ja tekee tehtävänsä. En vaan ole vielä huomannut kunnolla vaikutusta. Tämä on kuitenkin hyvin riittoisa tuote. Muutama tippa kasvoille. Tuntuu, että pullosta ei ole kulunut tuotetta vielä yhtään!


Ruususuihke! Aivan ihana tuoksu! Miellyttävä! Tämän suihkeen avulla ihoa on helppo virkistää kesken päivän tai kiinnittää meikki. Eli täydellinen tuote minulle! Meikki kun ei minun pintakuivassa ihossani pysy kovin pitkään. Tai sitten se johtuu niistä meikeistä. Tämän avulla olen kuitenkin saanut meikin pysymään pitempään. Naturativin ruusuvesi tislataan damaskoksen ruusuöljystä. Sopii käytettäväksi myös puhtaalle iholle ennen muita hoitotuotteita, kasvoveden tapaan. Sopii oikein hyvin minun kuivan ja herkän ihon hoitoon.

Olen ollut todella tyytyväinen tuotteisiin. Nyt olen saanut hieman enemmän käsitystä siitä, miten luonnonkosmetiikkaa käytetään. Ja miten hyvin ja paljon paremmin se sopii minun iholleni. Toivon, että vielä jonain päivänä voisin olla iloinen siitä, että kaikki tuotteet joita käytän olisi luonnonkosmetiikkaa. En tiedä milloin lähden siihen projektiin, mutta tästä on hyvä aloittaa!


*VINKKI ARVONNASTA

Jos innostuit tästä, suosittelen klikkaamaan itsesi Instagramiin. Löydät suoran linkin tuolta ylhäältä bannerin alta. Instagramista löydät arvonnan, jossa voi voittaa ihonhoitovalmennuksen
(arvo 120e) ja se sisältää 80e:lla vapaavalintaisia tuotteita, jotka on räätälöity juuri sinulle.

* Yhteistyössä Biodelly


- Eve

1 kommentti

  1. Olipas ihana postaus! Olen itsekkin harkinnyt siirtyväni luonnonkosmetiikkaan ja sain tästä hyvän vinkin! ��

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //