Juhlitaan isosiskoa!

Meillä uusi vauva mullisti esikoisen elämän. Se toi esiin aivan uusia piirteitä. Tytöstä paljastui aivan erilainen. Yhtäkkiä kotona ei asunutkaan se aurinkoinen ja sydämellinen Aada. Esiin tuli piirteitä, joita en edes tiennyt Aadassa olevan. Yhtäkkiä tavarat lenteli, lelut rikkoontui ja sievän tytön suusta kuului epämääräistä örinää. Hän karjui, polki maata ja itki milloin mistäkin.

Minä aavistin aivan oikein, että vauva olisi Aadalle todella kova pala. Hänhän oli mahastakin äärettömän mustasukkainen. Myönnän kuitenkin ajatelleeni, että jospa minä vain ylireagoisin? Mitä jos olinkin huolissani aivan turhaan? En ollut. Huoleni osoittautui oikeaksi ja idea isosisko juhlista oli täydellinen!

Järjestimme Aadalle omat isosiskojuhlat yhdessä Serpentiini.fi:n kanssa. Loistava idea kerta kaikkiaan! Pakko myöntää! Juhlien tarkoituksena oli antaa Aadalle huomiota. Huomiota mikä osittaisi hänelle sen, että myös isosiskon rooli on tärkeä ja sitä on syytä juhlistaa. Päätimme kutsua kotiimme Aadan kavereita. Pyysin jokaista tuomaan muutaman euron arvoisen lahjan Aadalle. Kerroin, että lahja voi olla ihan vaan karkkipussi, tarroja tai vaikka saippuakuplia. Vieraat toivat kuitenkin hieman parempia lahjoja, mitä ajattelin. Aada oli tietenkin iloinen. Itse olin lähinnä yllättynyt.

Juhlissa oli tarjolla herkkuja pääosin lapsille, mutta myös aikuiset oli huomioitu. Osa toi lapset meille pariksi tunniksi ja tuli myöhemmin hakemaan. Osalla taas myös vanhemmat jäi juhlien ajaksi paikalle.

Tarjolla oli:

- Donitseja
- Keksejä
- Maidotonta jäätelöä
- Lihapullia
- Nakkeja
- Vesimelonia
- Hunajamelonia
- Viinirypäleitä
- Mehua

Päätin, että näihin juhliin ei tule kakkua. Lapset ei yleensä syö kakkua, joten siitä syystä donitsit.
Toki ne jäi kyllä syömättä. Keksi sekä jäätelö maistui paremmalle!
Ihania koristeita juhliin sekä kertakäyttöasioita löydät lisää:
Serpentiini.fi:stä


Lapset leikkivät ympäri kämppää, mutta oli meillä pari ohjelmanumeroakin. Lapset pääsivät pelaamaan Pipsa Possun häntää ja vetämään pinjataa. Pipsa Possun hännässä kilpailtiin siitä kuka saisi sokkona hännän oikealle paikalle tai lähimmäksi oikeaa kohtaa. Voittaja sai tikkarin.
Pinjata oli hieman ongelmallisempaa, koska Aadan voimat ei riittänyt pinjatan rikkomiseen. Siihen tarvittiin muiden lasten ja myös aikuisten apua.

 
Ohjelmassa oli myös ongintaa. Onginnasta jokainen lapsi sai oman ämpärinsä. 
Ämpäreistä löytyi:

Etolan ämpäri sekä uimarengas. Tytöillä oli pinkki ämpäri ja pinkki uimarengas. Pojilla oli sininen uimarengas ja sininen ämpäri.
Cailapin aurinkolasit. Tyttöjen laseissa komeili pikkumyy ja väriltään ne olivat punaiset. Pojilla taas kelta siniset, joissa oli hattivatteja.
Lisäksi löytyi muumitikkari, karkkirasia ja saippuakuplia.

Lapset vaikutti todella iloisilta ämpäreistään. Saippuakuplia puhalleltiin parvekkeella ja karkitkin taisi maistua nopeasti. Lapset myös juttelivat uimarannalle menemisestä. 


Yhteistyössä mukana:

Kiitos kertakäyttöastioista, pinjatasta sekä koristeista


Kiitos ämpäreistä ja uimarenkaista

Ja kiitos aurinkolaseista Cailap!


Teitte juhlista ainutlaatuiset! Nyt meillä asuu kotona hieman iloisempi ja hyvätuulisempi esikoinen, joka pusuttelee pikkuveljeään. Juhlat taisi todella toimia!

Instagrammissa on käynnissä Serpentiinin kanssa järjestetty arvonta, johon voi osallistua sunnuntaihin 5.8 saakka. Arvonnassa voi voittaa 5kpl vapaavalintaisin lastenjuhlien kertakäyttöastioita! Käy osallistumassa Instagrammissa: @hattarapilvenvarjossa


- Eveliina

1 kommentti

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //