Vaunujen varustus kuntoon

Tämän vauvan kohdalla päädyimme siihen, että emme ota äitiyspakkausta. Arvostan kovasti sitä, että Suomessa on mahdollisuus äitiyspakkaukseen ja kuinka ihana sekä kaunis ajatus se onkaan. Esikoisen kohdalla otin äitiyspakkauksen, mutta kaikki vaatteet jäivät käyttämättä. Se taas johtui Aadan pienestä koosta. Ehkä tämä on suurin syy siihen, että näen äitiyspakkauksen jokseenkin turhana. Sen sijaan otimme vastaan rahan, jolla saimme vauvalle mm. rintapumpun.

Minulle merkitsee paljon se, että vaunut ovat kauniit ja varustus on kunnossa sekä kaunis. Kun mietin Aadan ensimmäisiä vaunuja niin. Apua! En kyllä panostanut niihin juuri yhtään. Vaunuissa vaunuverhona toimi hyvin harso ja äp:n makuupussi. Toki kun Aada kasvoi niin aloin panostamaan enemmän sekä huomaamaan, että mistä minä tykkään. Aloin sallimaan itselleni sen, että kyllä. Minä todella saan pitää siitä, että panostan myös vaunujen ulkonäköön. Ja haluan panostaa entistä enemmän vaunujen ulkonäköön tämän vauvan kohdalla. Se on minulle tärkeää. Haluan, että vaunut ovat kauniit.


Voit katsoa Aadan ensimmäiset vaunut
TÄÄLTÄ sekä sitä seuraavat TÄÄLTÄ
Ja nykyisistä vaunuista olikin postaus täällä vähän aikaa sitten,
näet postauksen TÄÄLTÄ

Äitiyspakkauksesta luopumisessa mikään muu ei harmita, kuin makuupussi. Sitä jäin surkuttelemaan. Toisaalta äitiyspakkauksen makuupussien kuosit eivät ole olleet täysin minun mieleeni. Sain ystävältäni taannoin äp:n pöllökuosi pussin. Minua kuitenkin jäi häiritsemään todella paljon se, miten värikäs se oli.

Ilokseni pääsin yhteistyöhön Kimmi.fi:n kanssa. Sain heiltä makuupussin sekä samalla kuosilla vaunuverhon. Saan arpoa myös vapaavalintaisen vaunupussin sekä vaunuverhon jollekkin lukijalle, Instagramin puolella. Näiden arvo on yhteensä 87e. 
Kimmi on kotimainen lastentarvikemerkki. Heillä on laaja valikoima kankaita sekä ompelutarvikkeita valikoimassaan. Kimmi tuotteet suunnitellaan sekä valmistetaan käsityönä Suomessa. Kimmi ottaa huomioon jokaisen asiakkaan toiveet ja tästä syystä heidän kanssa on mieluista tehdä yhteistyötä. Myös minun toiveeni otettiin huomioon. Sain vaunuverhoon kaksi puolta. Toisessa on teksti ja toinen on samaa kuosia makuupussin kanssa. Vaunuverho on täydellisen kokoinen ja itseasiassa parempi, kuin Petite Cherien vaunuverho, koska tämä ei jää rumasti roikkumaan vaan on ns. tyköistuva. Luulen, että tämä tulee enemmän käyttöön. Ainakin nyt kesällä. Toki nyt kesällä verho toimii aurinkosuojana. Mielestäni teksti "Shhh... Baby sleeping" on osuva. Ehkä se pitää yli innokkaat mummot kaukana vaunujen kimpusta. Tästä on kokemusta vähän liikaakin. Mummot ovat ihania, mutta se ei ole ihanaa, kun herättävät nukkuvan lapsen.

Vaunupussi on kevyt, juuri kesäpussiksi tarkoitettu. Se menee tänä kesänä ja varmasti myös vielä ensi kesänäkin. Olen todella tyytyväinen. En malta odottaa, kun meidän pieni tuhisija pääsee nukkumaan näihin vaunuihin. Olen todella iloinen siitä, miten kauniit ne ovat. Kokonaisuus on mielestäni täydellinen <3

Jos innostuit vaunuverhosta sekä makuupussista niin nyt kipinkapin instagrammin puolelle osallistumaan arvontaan :)

Kiitos, kun luit tekstin.

Teksti toteutettu yhteistyössä:
 www.kimmi.fi


- Eve

2 kommenttia

  1. "Sain ystävältäni äp:n makuupussin. Minua kuitenkin jäi häiritsemään todella paljon se, miten värikäs se oli." Vaikutat Eve tosi ihanalta ja suloiselta naiselta, enkä halua antaa mitään ikävää palautetta, josta pahoittaisit mielesi...mutta mielestäni kiinnität liikaa huomiota aivan turhiin ja pinnallisiin asioihin. Itsekin sain paljon ekan vauvan synnyttyä kaikkea sukulaisilta ja ystäviltä. Vaikkei kaikki olleet mun lempivärejä, niin kyllä ilolla niitä käytin ja olen samaa yrittänyt opettaa nyt jo isoille pojilleni. Että ulkonäöllä ei ole niin väliä. Tietenkin välillä saa olla vähän turhamainen, mutta jos poika alkaa kitisee siitä, että on väärän värinen reppu, niin uutta en kyllä osta sen takia. Tässä maailmassa keskitytään ihan liikaa ulkoisiin asioihin...mutta tietenkin kukin taplaa tyylillään ja sinullakin on siihen oikeus. Kaikkea hyvää loppuraskauteen...ja pakko sanoa, että olet upea nainen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Voi harmi kun sait tekstistä tuon käsityksen! Olen niin todella iloinen ja onnellinen kaikesta mitä olen saanut. Ja tämä ystävä joka tämän antoi niin tiedän täysin, että hän ymmärtää minua, koska samaisesta syystä hän ei itse tätä makuupussia käyttänyt <3 Ja jos en olisi saanut näitä ihania Kimmin tuotteita niin tottakai olisin laittanut poikani tuohon makuupussiin. Ei se minulle niin paljon merkitse, mutta niin. Kyllä ne kauniit tuotteet silti minulle paljon merkitsee. Itse olen ollut sellainen ihminen, joka en ole piitannut juuri yhtään siitä mitä olen pukenut päälleni. Itseasiassa en ole edes tiennyt, että mistä pidän. Mistä Eve tykkää? Nyt olen vihdoin ymmärtänyt sen, että mitä minä haluan ja mistä minä pidän. Ja olen siitä tavattoman onnellinen, koska tämä tie on ollut todella pitkä. Nyt uskallan sanoa sen ääneen, että en minäkään kaikesta tykkää. Oli se sitten pinnallista tai ei. Mutta kiitos kauniista sanoistasi ja kommentistasi :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //