Studiokuvauksesta potkua

Yksi ehdoton kohokohta tässä raskaudessa on ollut, päästä kuvattavaksi.
Pääsin malliksi. Sain meikin, hiukset sekä kuvaustuokion itselleni sekä meille yhdessä.

Tätä projektia alettiin suunnittelemaan huhtikuussa. 
Sain tämän projektin kautta kokea paljon rakkautta. 


Meikki

Ihana Kosmetologi Mira teki minulle meikin ja vastineeksi tästä kauniista eleestä halusin tarjota hänelle, aloittelevalle kosmetologille näkyvyyttä, tämän blogin kautta. Järjestin viime kuussa instagramin puolelle meikkiarvonnan ja kiitos jokaiselle joka siihen osallistui!

Nyt yrityksessä Salon Belle Beauty, jossa Mirakin työskentelee, 
on tarjous:


"Kaikki meikkaukset -20%, koko kesäkuun ajan. 
Jos sinulla on juhlat tiedossa, en voi kuin suositella 
Miraa kosmetologina." 


Seuraavissa kuvissa näkyy myös tuo kaunis meikki, jonka Mira minulle loihti.


Hiukset

Kävin päivää aikaisemmin ihanan ystäväni Ritan käsittelyssä, joka leikkasi sekä värjäsi hiukseni. Voin hyvillä mielin viettää viimeiset raskausviikot, kun hiukset näyttää järkevälle.

Lisäksi kuvauspäivänä sain hiuksiini kauniit kiharat, jotka minulle loihti 
Micaela Mahne. Niin taitava nuori nainen <3

Kuvaus

Kuvaajana toimi ihana Nelli Tatti. Nelli on todella taitava kuvaaja ja minun oli helppo rentoutua hänen edessään. Nelli todella tiesi, että mitä teki. Hän halusi tehdä tuosta hetkestä minulle täydellisen. Häntä ei häirinnyt minun raskaus vaivani kuten väsymykseni. Sain olla täysin oma itseni ja silloin myös kuvat onnistuivat täydellisesti. Nelli on kuvannut aikoinaan myös Teemua eli Teemulle tämä oli enemmän tuttu juttu.

Nämä ihmiset joita haluan tässä mainostaa, ovat minulle rakkaita. Jokainen heistä halusi hemmotella minua tuona päivänä. He tekivät minusta prinsessan. Tuo päivä auttoi jälleen enemmän hyväksymään minut omana itsenäni, tämän ison mahan kanssa. Näin itseni kauniina ja nyt kun katson näitä kuvia niin tekee mieli itkeä. Niin hyvin nämä kuvat ovat onnistuneet. Mira, Rita, Micaela sekä Nelli tekivät ainutlaatuista työtä. Ja olen heille ikuisesti kiitollinen!

Jos sinäkin pidät meikistä sekä kuvista, löydät Miran sekä Nellin
 myös instagrammista:

Olen kiitollinen!
KIITOS rakkaat!

- Eve

5 kommenttia

 1. Ihania kuvia, olet kaunis!<3 Tykkään lukea blogiasi, mutta yksi (pieni) asia kirjoituksissasi häiritsee, nimittäin pilkkuvirheet. Ajatus pääsee monta kertaa tekstien aikana katkeamaan kummallisten pilkutusten vuoksi. Esim. Tässä lauseessa ”Yksi ehdoton kohokohta tässä raskaudessa on ollut, päästä kuvattavaksi.” , pilkkua ei tarvitse käyttää. Kiva jos jaksat vilkaista pilkutussäännöt, pieni asia, mutta sen verran iso, että lukumukavuus paranisi paljon sen korjaamisen myötä.:) Kaikkea hyvää ja onnea loppuraskauteen!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mä tiedän! Mulla on lukihäiriö ja äidinkieli on aina ollut hankalaa. Siitä olenkin tänne postauksen tehnyt. Kuinka on outoa, että tämmöinen aloittaa edes kirjoittamaan blogia :D Olen ottanut käyttöön oikofix sovelluksen, joka tarkastaa aina tekstini mutta nähtävästi sekin tekee virheitä. Luetutan myös Teemulle tekstit, mutta hänellä myös ongelmia tässä :D Että kaksi tämmöistä! Mutta kiitos, täytyy jatkossa olla jälleen tarkempi. Vaikka todella yritän. Niitä vaan ei itse aina huomaa. Ja voi miten häpeänkin tätä! Mutta kiitos <3

   Poista
  2. Hienoa vain, että lukihäiriöstä huolimatta olet alkanut kirjoittajan blogia. <3 Ei sen takia mitään kannata jättää tekemättä.

   Poista
 2. Aivan upeita kuvia Eve!! Wau!😍

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //