Kauan odotetut vaunut ovat täällä

Olin varma, että meille tulee sisarusrattaat. Olin aivan varma, että hommaamme meille Mountain Buggyn sisarusrattaat. En suostunut ajattelemaan meille mitään muita vaunuja. Kuitenkin asiat johtivat siihen, että oli pakko alkaa miettimään mahdollista seisomalautaa. Onhan se totta, että Aada on jo sen ikäinen, että ei tuon ikäiset enää vaunuissa viihdy. Toki Aada viihtyy todella hyvin ja se helpottaa kyllä meidän arkea todella paljon. Itse mietin paljon tilannetta pidemmälle ja ajattelin, että kuinka helppoa olisi laittaa lapset rattaisiin ja säästää rattaat mahdollisesti kolmatta lasta ajatellen. Toisin kuitenkin kävi. Nyt meidän kotona odottaa Jollyroomilta saadut ihanat Petite Chérie Heritage Yhdistelmävaunut.Koska olin niin päättäväinen sisarusrattaiden suhteen minulla ei ollut oikein minkäänlaisia kriteerejä yhdistelmävaunuihin. Oikeastaan ainoa oli mieluisa väri, kevyet ja kääntyvät etupyörät. Aadan aikaisemmat vaunut ovat myös Petite Cherien, joten ehkä myös siksi oli luonnollista valita meille nämä, koska merkki oli tuttu ja vaunut ovat kestäneet todella hyvin.

Yhdistelmävaunut ovat pienet, mutta eivät kuitenkaan kamalan matalat. Ne ovat kevyet ja kauniit. Rakastan erityisesti ruskeita nahkaisia yksityiskohtia vaunuissa.  

Ratasosa vaikuttaa todella hyvältä. Ratasosan saa kiinnitettyä joko kasvot tai selkä menosuuntaan. Tämä oli hmm. Voisinko sanoa, että yksi kriteerini. Aadan ensimmäisissä vaunuissa oli sama, että sai kummin päin tahansa. Se oli todella iso ja helpottava tekijä. Etenkin ihan pientä lasta on paras työnnellä selkä menosuuntaan päin. 

Selkänoja on myös hyvin näppärä ja helppo. Se menee kauniisti ihan alas saakka. Takana on myös vetoketjullinen osa, jonka saa otettua pois jos kävisi niin, että lapsi ei nukkuisi. Mielestäni ratasosan ilme muuttuu ja rattaat näyttävät vielä kauniimmilta. Kuomussa on myös pieni kurkistusluukku sekä aurinkosuoja.
Renkaat ovat ilmakumit ja edessä on kääntyvät etupyörät, jotka saa myös lukittua. Tavarakori on tilava ja se on tarpeeksi korkealla, että ei likaannu maastossa. Tavarakori ei ole pieni, mutta ei mikään jätti suurikaan. Tavarakori vaikuttaa kestävältä.

Jarru toimii ja sitä on helppo käyttää. Ei jumitu tai tunnu muuten haastavalle.
Aada pääsi myös testaamaan veljensä rattaita ja hän tykästyi niihin todella kovasti. Aadan teki jo mieli omia rattaat, mutta onneksi hän myös saa rattaisiin oman seisomalaudan, jota hän jo kovin odottaakin.

Etupyörät on helppo lukita ja ratasosa on helppo kasata. Se menee pieneen tilaan ja mahtuu hyvin auton peräkonttiin.


Vaunukoppa on kevyt ja pehmeä. Vaunun lippa tekee kopasta suojaisan. Lippa on helppo käyttöinen ja sen voi helposti työntää ns. pois edestä. Kopassa on myös kahva, joka on myös ihana ruskea yksityiskohta. Koppaa on helppo siirrellä myös sen vuoksi, että se todella on kevyt! 
Ainoa jota mietin vaunukopassa, on patja. Vaikka se on pehmeä niin mielestäni kangas ei hengitä. Olen siis miettinyt, että pitäisikö tuohon ommella joku lakana tai laittaa kevyt peitto päälle. Toki on siinä sekin, että jos ei laita niin sisäosa likaantuu helpommin.


Vaunut kulkevat helposti eteenpäin. Eturenkaat eivät jumitu tai pidä kamalaa meteliä. Uskon, että nämä toimivat täydellisesti myös talvella. Vaunujen mukana tuli myös sadesuoja sekä adapterit, joilla niihin saa kiinnitettyä kaukalon. Meillä on Maxi- Cosin kaukalo, joka otetaan ensimmäisenä käyttöön heti vauvan synnyttyä.

Vaunuverho, kaukalon aurinkosuoja sekä työntöaisan pieni tavarakassi on myös todella kätevät. Suloisen pieniä ylimääräisiä yksityiskohtia, näihin vaunuihin. Itse olin hommannut jo aikaisemmin hoitolaukun rattaisiin, sekin on Jollyroomilta ja itse asiassa samaa merkkiä, Petite Cherie. Mielestäni ruskea nahkainen hoitolaukku sopii vaunuihin täydellisesti.

Voi en malta millään odottaa kun vauva pääsee matkustamaan näiden vaunujen kyydissä. Olen näin ensi silmäyksellä todella tyytyväinen. Täytyy toivoa, että vauva viihtyy näissä todella hyvin myöskin <3 Ja, että olen myös vauvan synnyttyä tyytyväinen näihin vaunuihin. Ainakaan tällä hetkellä en kadu.
Lue lisää tietoa vaunuista TÄÄLTÄ.
Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Jollyroomin kanssa.

- Eve

1 kommentti

  1. Ostin juuri samanlaiset vaunut ja mietin osaisitko sä neuvoa.. miten saitte vaunujen rungon koottua? Muuten kaikki selvää, mutta kun ohjeissa käsketään vain nostaa kahvasta, jonka jälkeen kuuluu naksahdus ja runko on koossa. Itse en saa mitään naksahdusta kuulumaan ja vaunut menee samantien kokoon pienimmästäkin liikkeestä :/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //