Vauvan pieni nurkka

Oon harmitellut välillä sitä, että en saa laittaa vauvalle kokonaista huonetta valmiiksi. Olisi ihana päästä sisustamaan ihan kokonainen huone. Kaikkia suloisia huonekaluja ja ja ja ! Me asutaan kolmiossa ja olen joutunut tyytymään yhteen pieneen nurkkaukseen. Olen kuitenkin päättänyt tehdä siitä kauniin ja sellaisen, mikä miellyttäisi silmääni. Ja onneksi sentään tämä ihana pieni nurkkaus. Voi miten olen nauttinut tämän laittamisesta. Ja mikä parasta nyt se alkaa olla valmis. - Nurkkauksen bambutikkaat on ostettu käytettynä, parilla kympillä. 
- Pinnasänky on myös ostettu käytettynä, mutta on Ikean mallistoa.
- Seinän kehykset ovat Jyskistä
- Aivan ihanat taulut Hello Baby sekä Unna
on saatu SallaK:lta.


Mielestäni SallaK Design kauniit julisteet kruunasi nurkkauksen. Toki vielä jotain tuo kaipaisi. Ollaan Teemun kanssa suunniteltu, että tekisikö tuohon seinälle vielä pienen hyllyn. Hyllyn johon voisi laittaa yövalon ja mahdollisen itkuhälyttimen yms. Haluaisin myös laittaa muutamia vauvan vaatteita roikkumaan tuohon seinälle. Mutta katsotaan. Onhan tässä vielä aikaa kehitellä pojan nurkkausta valmiiksi <3 Kaipaisiko nurkkaus teistä vielä jotain?
SallaK:n julisteet ovat todella yksinkertaisia, mutta samalla niin kauniita. Mielestäni ne sopivat täydellisesti vauvalle, mutta myös meidän eteiseen sekä olohuoneeseen. 
Welcome taulu on ehdoton lempparini, näistä kaikista. Tätä aloinkin himoitsemaan muutama kuukausi sitten ja ajattelin, että tämä täytyy saada. Julisteet eivät ole kalliita. Nämä kaikki julisteet maksavat alle 20e/kpl. Käy tutustumassa julisteisiin lisää täällä --> SALLAK

Innokseni sain toteuttaa tämän yhteistyön SallaK Designin kanssa ja saan arpoa kaksi vapaavalintaista julistetta myös teille seuraajille, Instagramin puolelle. 
Eli sinne kannattaakin seuraavaksi suunnata jos julisteet miellytti myös sinun silmääsi :)

Mitä tykkäätte julisteista?

- Eve


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //