Babyshower

Raskausviikko 30+ 0 vaihtui viime viikon torstaina. 
Perjantaina flunssa rantautui kotiin ja pysyteltiin visusti sisällä. 
Lauantaina oli tarkoitus käydä kaupoilla, mutta muuten levätä kotona.
Lauantai aamuna, aloin kuitenkin ihmetellä Teemun suurta siivousintoa. Hän oli jo edellisenä iltana maininnut, että kotona pitäisi siivota. Puhuttiin siivouspäivästä ja hän lupasi, että siivoaa koko kämpän. Ihmettelin tätä, koska aamulla hän nousi aikaisin. Teki mulle aamupalan sänkyyn, tiskasi ja imuroi. Yhtäkkiä olikin kova kiire kauppaan, mitä ihmettelin myös. Ajattelin, että ehkä meille on illalla tulossa vieraita, kun mun syntymäpäivä olisi maanantaina. En kuitenkaan antanut ajatukselle sen enempää valtaa. Lähdimme kauppaan. Kaupassa Teemu oli paljon puhelimellaan, mutta selitti, että hänen ystävällä on riita päällä. Puhuimme sitten siitä ja en taaskaan tajunnut yhtään, että jotain oli meneillään. Oltiin kaupoilla ehkä tunti? Toki hidastelin, koska halusin käydä katsomassa Lindexiltä vauvanvaate valikoiman. Päästiin kuitenkin melko nopeasti kotiin. Oven avattua Aada huusi "Jenni". Ja sen jälkeen kuului kova tööt tööt ääni ja jotain hiutaleita lenteli ympäriinsä. Kämppä oli täynnä rakkaita ystäviä. Oli ystäviä Hyvinkäältä, Keuruulta, Kokkolasta, Seinäjoelta, Espoosta, Vantaalta, Sipoosta sekä Helsingistä. Miten ihmeessä, nää kaikki ihmiset oli meillä? 
Halasin kaikki läpi ja tajusin, että todellakin. Nyt on mun Babyshowerit sekä 25v kemut! Ja näitä oli kuulemma järjestelty useampi kuukausi, aivan salassa multa. 

Ehkä eniten merkitsi se, miten Teemu oli ollut mukana järkkäämässä. Hän oli tehnyt vaippakakun salaa, meidän häkkikellarissa. Hän oli koonnut ihmisiä yhteen ja salaa yöllä kaivanut puhelimesta mun tärkeiden ystävien puhelinnumeroita :D Hän myös siivosi koko asunnon ja varmisti, että kämppä on siinä kunnossa, että mua ei jälkeen päin hävettäisi. Hän varmisti, että kaikki olisi täydellistä. Ystävät kertoivat, että olivat halunneet kaikesta jutella Teemun kanssa, koska Teemu tuntee mut kaikkein parhaiten. Olin todella iloinen ja kiitollinen siitä, että myös oma aviomieheni oli mukana järkkäämässä tätä yllätystä. Olihan kyse hänenkin lapsesta ja lasta tässä juhlistettiin.

Kemuissa mukana oli ystäviä, joita en ollut nähnyt moneen vuoteen. Oli myös ystäviä, jotka eivät olleet päässeet mukaan, mutta olivat silti osallistuneet lahjoihin. Se tuntui myös hyvältä. Muutamalta ystävältä on kuulemme vielä lahja tulossa. Sitä odotellessa <3

Tää menu oli jotain ihan jäätävää! Meinasin pyörtyä kun näin nämä ruoat. Kauhean paljon kaikkea! Ja minut oli huomioitu niin kauniisti. Oli kaikkea sellaista, mitä pystyin syömään. Olen siis allerginen valkosipulille ja närästyksen vuoksi en pysty syömään kuin lähes maustamatonta kanaa. Joten kyllä, mut todella oli huomioitu kauniilla tavalla!Ja tää kakku oli täydellinen. Niin kostea ja herkullinen. Välissa taisi olla mansikkaa ja toffeeta, jos nyt en ihan väärin muista. Niin hyvää!

Babyshowereilla sain itselleni meikin ja hiukset. Rakas äitini teki myös jalkakylvyn ja lakkasi varpaankynnet. Myöhemmin jouduin maistelemaan myös kuutta eri sosetta. Voiettä ne oli pahoja! Tiedän, että tulen tekemään kaikki soseet itse vauvalle. Ellei nyt sitten näytä sille, että siihen ei yksinkertaisesti voimat riitä, mutta näin olen ajatellut. Nuo kaupan soseet on ihan järkyttävää kuraa. Hyiettä!

Sain myös aivan ihania lahjoja vauvalle sekä itselleni. Oli paljon vaatteita, sukkia, pehmoleluja, hoitotarvikkeita sekä ruokalappu! Itselleni sain erilaisia voiteita, suklaata sekä muutaman lahjakortin. Ystävät olivat ostaneet minulle lahjakortin kasvohoitoon sekä kampaajalle. Pillahdin itkuun, kun näin lahjakortin. Kaiken tämän lisäksi äitini antoi lahjakortin Flamingon Spahan, jossa kävimmekin heti maanantaina, syntymäpäivänäni.


Juhlat olivat täydelliset. Kiitos kaikille jotka olitte paikalla ja myös teille, jotka ette päässeet paikalle! Ihanaa, että rinnallani on tämmöinen määrä ihania ihmisiä. Tiedän, että kaiken tämän keskellä ei tarvitse olla yksin. Mun elämässä on niin paljon ihmisiä, jotka välittää. Tää tuntu niin hyvälle. Kiitos! Ootte kaikki niin rakkaita!

Juhlien jälkeen pääsin vielä ystävän luokse yöksi, jossa saatiin höpötellä yömyöhään. Seuraavana päivänä sain vielä rakkaan ystävän kylään. Maanantaina pääsin nauttimaan Flamingosta, hyvästä ruoasta ja mittariin tuli 25 vuotta. Tiistaina oli rento vappu, joka kului munkkeja paistellen. Tänään olen saanut olla koko aamupäivän aivan yksin ja ilta huipentuu illalliseen ystävän seurassa. Miten osaan huomenna jatkaa normaalia arkea? Kaiken tämän jälkeen? Kyllä mua on nyt hemmoteltu. On niin kiitollinen mieli <3- Eve

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //