Uusi sivu käännetty

Huhtikuu! Ihana uusi kuukausi on käynnistynyt! Täällä on viime viikot touhuttu muuton parissa. Itselläni revähti reisilihas pahasti pari viikkoa sitten, joten olen ollut pian pari viikkoa sairauslomalla. Perjantaina olisi tarkoitus palata töihin, mutta edelleen kävely tuottaa kipua. Saa nähdä miten käy. Sisällä kävely ei juurikaan satu, mutta ulkoilun jälkeen jalka on todella kipeä. Kipu säteilee nivusiin, häpyluuhun sekä alaselkään. Yöt on tuskaa, silloin kipu on kovimmillaan. Aada on myös ollut mahataudissa sekä silmätulehduksessa. 

Kaikesta huolimatta muutto saatiin hyvin suoritettua. Meillä oli apuna perhettä sekä ystäviä. Onneksi muuttomatkaa oli vain 200 m eli muutto itsessään oli myös nopeasti ohi. Edellinen koti saatiin siivottua ja tänään palautimme avaimet. Nyt on uusi sivu kääntynyt meidän elämässä. Se vanha koti jätettiin taakse ja nyt on uusi ihana koti. Tämä on meidän ensimmäinen yhteinen muutto ja yhteinen koti. On ollut ihana huomata, että Teemukin on rentoutunut järjestelmään tässä kodissa tavaroita. Vaikka teki hän sitä jo edellisessä kodissa, mutta jotenkin aivan erillä tavalla. Tässä kodissa hän touhuaa sisustuksenkin kanssa aivan toisella tavalla. Kai tämä tuntuu myös hänestä enemmän kodille kuin aikaisempi? Jotain uutta tänne silti kaipaa. Aina kun muuttaa niin sisustuskärpänen iskee. Ollaan haaveiltu, että hankkisimme tänne keltaista väriä sisustukseen. Saa nähdä onnistuuko ja löytyykö mitään mieluista edullisesti.
Sisustustyynyt on tarkoitus vaihtaa. Inhoan nykyisiä, haluan uusia. Haluan raikkaampaa väriä. Haluan kevään värejä! Kyllä, sisustuskärpänen on purrut minua. Tyynyistä huolimatta tämä koti todella näyttää sekä tuntuu kodilta. Kaikki laatikot on saatu purettua. Ollaan kiitetty Jumalaa tästä uudesta kodista. Tämä on valoisa, isompi, lämpimämmän värinen sekä kaunis. Rakastan tätä asuntoa. Tässä asunnossa ei kantaudu naapurin koiran haukunta tai hissin äänet olohuoneeseen. Tässä asunnossa keittiö on valoisa, eikä hämärä. Vaaleat puun väriset lattiat tuovat ihanasti lämpöä. Edellisessä kodissa oli todella kostea ilma, mutta ainakin näin ensi vaikutelmalta tässä asunnossa ei ole kosteuden kanssa ongelmaa. Toki tämä asunto on kylmempi! Tuntuu, että olen aivan jäässä kokoajan. Tässä kodissa on myös pidempi matka vessaan. Se on minulle ongelma, koska ramppaan yöllä vessassa pari kolme kertaa ;D Eli vaikka tässä on paljon plussaa, kyllähän niitä miinuksiakin löytyy. Isoin miinus on varmaan parveke. Se on pienempi ja siellä ei ole laseja. Siitä kärsin ja meidän kalusteet kärsii myös. Ne ei kestä kosteutta ollenkaan. Olohuone on myös paljon isompi, mitä aikaisemmassa asunnossa. Se on hyvä asia, mutta meillä ei riitä huonekalut. Toisaalta, kun vauvakin syntyy, lapsilla on aivan erillä tavalla leikkitilaa <3 Ja yksi isoin kiitos aihe on ovelliset makkarit. Meidän makkarissa on ovi. Miten ihanaa! Miten voikin olla näin iloinen yhdestä ovesta?Ja keittiö! Meillä on iso keittiö! Meillä on myös kaksi jääkaappia, joissa on pakastin. Eli ruoan säilytystilaa löytyy! Käsittämätöntä! Olen niin nauttinut tehdä ruokaa uudessa keittiössä. Tiskikone meiltä uupuu vielä, mutta onneksi Teemu on luvannut hoitaa tiskit. Itse yritän pitää näppini tiskeistä erossa. Toki tänään retkahdin tiskaamaan, sillä en kestänyt sotkuista keittiötä :D

Myöhemmin lisää meidän kuulumisista sekä sisustuskuvia! Pysy kuulolla, sillä yhteistyöpostauksia on myös luvassa ja Instagramiin tulee jälleen arvontoja! Huhtikuu on arvontojen kuukausi. Tavoitteena olisi järkätä ainakin 3 arvontaa instagramin puolella. Ja kaikki ei ole aivan täysin vauvahömppää! Sanooko Oppi&ilo mitään?

- Eve

1 kommentti

  1. Älä heitä tyynyjä pois siksi että haluat uusia värejä! Tyynypäälliset vain uusiksi. H&M Home esimerkkinä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //