Raikas olohuone

Paljon odotettu ja kyselty sisustuspostaus olisi nyt tässä.

Tällä kertaa kuvat toki vain uuden kodin olohuoneesta.
Meidän uudessa kodissa on lähes tulkoon kaikki samat huonekalut. Joistain huonekaluista ollaan luovuttu, mutta mitään uutta ei olla ostettu. Toki tekstiilejä on tullut hommattua, koska pitihän tähän kotiin tuoda kevään värejä.

Olohuone on todella tilava, avara sekä valoista. Vaalea lattia tuo ihanasti kotiin lämpöä ja sisustuskin on ollut helppoa. Meidän kalusteet sopii tänne, kuin nenä päähän. Ainoa haaste on toki ollut tämän asunnon tilavuus. Olohuone on niin iso, että kalusteet näyttää siellä todella pienille ja tilaa on ylimääräisenä. Noh, eipä ole ainakaan täyteen ahdattu huone ;D

Uutena värinä on tullut keltainen! Kyllä vain, olen täysin hurahtanut keltaiseen. Rakastan tuota väriä. Olohuone on saanut kaksi tyynyä hm homelta, muutaman kynttilän Tigeristä sekä uuden maton, tori.fi:stä. Tuo matto oli niin suuri ihme. Olin haaveillut tuosta matosta ja mietin, että en uskalla ottaa riskiä ja maksaa matosta hirmuisen paljon, jos se ei sopisikaan tähän kotiin. Löysin maton tori:fistä 20e hintaan ja se tuotiin kotiovelle saakka. Matto oli täysin siisti, ei haissut millekkään. Se on täydellinen ja sopii mielestäni olohuoneeseen todella hyvin!
Sohvan takana oleva taulu odottelee vielä seinälle päässyä. Saa nähdä, että milloin se pääsee oikealle paikalleen. Ehkä ensi viikolla?

Tämä on koti, joka on lepopaikka. Meidän koti on kaunis, vaikka se onkin sisustettu todella pienellä budjetilla. Silti tämä on meidän näköinen, kaunis koti.

Myöhemmin luvassa lisää sisustuspostauksia :)

- Eve

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //