Pulppuava kiitollisuus

Meidän koti on isompi, kuin aikaisempi. Tässä kodissa on huimat neljä neliötä enemmän tilaa, mutta neliöt on käytetty niin järkevästi, että koti todella tuntuu isommalle. Kodissa on kaksi makkaria. Toinen makkari on Aadan valtakunta, neidillä on myös oma vaatehuone. Tämä toinen makkari taas on meidän sekä tulevan vauvan. Meidän makkari on pieni ja siksi pinnasänky sijaitsee jalkopäässä. Ollaan mietitty, että vaihtaisimme sängyn toisin päin tai laittaisimme pyörät sänkyyn, että sen saisi siirtää aina yöksi parisängyn viereen.

Pinnasänky on Ikean mallistoa, mutta ostimme sen tori.fistä: 30e hintaan. Sängyn mukana tuli patja, petari sekä reunapehmuste. Kaikki oli todella siistejä, ei tahroja missään.

Mobiilin saimme lahjaksi, Done by Deer, mallistoa. Mobiilista kuuluu myös musiikkia ja se pyörii halutessaan myös hiljalleen ympäri. Done by Deer on yksi suosikki merkkini. Pidän tuotteista todella paljon.

Seuraava suosikki merkkini on Baby Wallaby. Saimme heiltä laadukkaan sekä kestävän trikoopeiton. Peitto on ihanan pehmeää materiaalia ja sopii sen vuoksi vaikka leikkimatoksi olohuoneen lattialle. Olen tykästynyt todella paljon mustavalkoisiin sekä ruskeisiin, etenkin nahkaisiin tuotteisiin ja juuri siksi rakastankin tuota merkkiä. Saimme myös ruskean nahkaisen tuttinauhan! En ehkä kestä, kun saan pujottaa siihen pojan tutin. Miten suloista! 
Suosittelen siis tutustumassa tuotteisiin tarkemmin. Pääset nettisivuille TÄÄLTÄ


Mietin pitkään, että otanko äitiyspakkauksen. Päätimme lopuksi, että emme ota äitiyspakkausta tälle lapselle vaan käytämme rahan tuleviin vaunuihin. Olin ajatellut, että vauvan sängyn voisi tehdä äitiyspakkaukseen. Aada nukkui ensimmäiset viikot äitiyspakkauksessa ja sen vuoksi ajattelin sitä myös pojalle. Tyrmäsin kuitenkin ajatuksen koko äitiyspakkauksesta. Seuraavaksi mietin, että ostaisinko kehdon. Siinä ongelmaksi tuli taas tilan puute. Kolmantena vaihtoehtoja oli unipesä. Olen nähnyt paljon näitä eri nettisivuilla. Aluksi en ymmärtänyt ollenkaan, että mikä ihmeen unipesä? Itseasiassa ajattelin jopa, että mitä järkeä siinä on. Tutustuin asiaan tarkemmin ja aloin kahlaamaan nettisivuja ja vihdoin löysin mieleisen unipesän vaunula.fi:n sivuilta! Voi sitä fiilistä!

Eimi -sarjan unipesä on turvallinen sekä suojaisa pikkupesä. Se on vähän kuin äidin vatsa. Parasta tässä unipesässä on se, että se on säädettävissä vastasyntyneen pienestä pesästä isommallekin vauvalle, kasvun mukaan. Vauvapesää käytetään pinnasängyssä, kehdossa, vaunuissa tai vaikka vanhempien välissä. Pesä suojaa aikuista kääntymästä vauvan päälle ja silti on helppo esimerkiksi silitellä tai taputella vauvaa tarvittaessa yöllä. Vauvapesä on myös siinä mielessä hyvä, että sitä voi käyttää myös reissussa, se on kevyt liikutella ja siinä on oman perheen tuoksu. Ja se on paljon miellyttävämpi raahata, kuin esim matkasänky. Mikä parasta, tämän unipesän saa käännettyä myös toisinpäin! Unipesä on siis joko musta tai valkoinen. Kumman nyt haluaa ns. pääväriksi. Vaunulassa oli myös ihania kuviollisia harsoja ja ihastuin niihinkin.

Kannattaa käydä tutustumassa Vaunulan laajaan valikoimaan! Sivuille pääset TÄÄLTÄ


Vauvalla on nyt siis ensimmäisille viikoille pesä valmiina sekä pidemmälle ajalle, pinnasänky. Pinnasängyn hankinnat on olleet edulliset. Sängyn lakanat on ostettu 3e hintaan kirpparilta. Meitä on siunattu niin paljon, kaikilla hankinnoilla. En olisi ikinä voinut kuvitella, että meidän poika saisi näin kauniin sängyn itselleen. Tämä on juuri sitä, mitä toivoinkin. Ja tästä kaikesta kiitos kuuluu
 Baby Wallaby, Vaunula, ystävät ja perheet! Kiitos!

Me ollaan saatu myös vauvan hoitopiste valmiiksi. Toki vielä puuttuu vaipat, hoitotarvikkeet ja pyyhkeet. Niiden hankkimiseen on kuitenkin vielä aikaa! Saimme lahjaksi hoitoalustan. Korit on ostettu 0,75e hintaan Jyskistä. Lisäksi ostimme Ikeasta korkean hyllyn, pyykinpesukoneen päälle. Noh, hyllyssä meni mitat pahasti pieleen. Oma moka, kun en tajunnut ottaa mittoja myös peilikaapin kohdalta. Voitte varmasti kuvitella sen harmistuksen määrän! 50e hyllystä on meille iso raha ja sillä hetkellä se tuntui sille, että hylly oli täysin turha ostos. Olin aivan turhautunut ja täysin maassa. Onneksi rinnallani kulkee todella fiksu ja ratkaisukeskeinen mies
(tosin kyllä se ratkaisukeskeisyyskin osaa ärsyttää) ja hän keksi ratkaisun. Laitettiin hylly puoliksi. Toinen pyykinpesukoneen päälle sekä toinen osa seinälle. Ja itseasiassa tästä tuli paljon parempi versio, kuin alkuperäinen. Todella hyvä! Vielä pitäisi muutama laatikko/kori ostaa seinähyllylle. Niin ja pyykinpesukonetta siirtää vielä vähän oveen päin, että vauvan pää ei iskeydy hyllykköön vaippaa vaihtaessa.Ja vielä se viimeinen! Vauvan vaatteet! Vaatteita ollaan saatu paljon lahjoituksena, sekä löydetty edullisesti kirpparilta. Yhtäkään vaatetta en ole ostanut uutena. Toisaalta tämä harmitaa, koska todella olisin toivonut, että vauva saisi kulkea uusissa vaatteissa. Silti olen onnellinen siitä, miten kauniita vaatteita meidän vauva on saanut. Värimaailmana on:
harmaa, valkoinen, musta ja beige. Muutama keltainen sekä myrkyn vihreä vaate löytyy. 

Hyllykkö on ostettu 5e hintaan, Ikeasta. Se toimii vauvan vaatteiden säilyttäjän nyt ainakin ensimmäiset kuukaudet. Suurin syy tähän ratkaisuun on tila. En halunnut viedä vauvan vaatteita Aadan huoneeseen vaan pitää ne erillään. Meidän huoneessa ei ole muuten kaappitilaa saati tilaa jollekin lipastolle. Ei mahdu. Eli tämä oli ainoa järkevä ratkaisu. Noh ainakin, oli edullinen ja tilan säästäjäksi täydellinen! Toki mahtuisihan tuonne tangon alle joku pieni lipastokin, mutta toistaiseksi näin.

Tähän loppuun on pakko vinkata tulevista arvonnoista!

1. Nyt siis kipinkapin Instagrammiin. Siellä käynnistyy Baby Wallaby:n arvonta. Voit voittaa 80e lahjakortin Baby Wallabyn verkkokauppaan!


2. Facebookissa taas käynnistyy Vaunula.fi:n arvonta! Jossa voit voittaa vapaavalintaisen unipesän pienokaiselle tai vaikka lahjaksi tuttavalle, joka odottaa perheenlisäystä!Pidä siis silmät auki, nimittäin tänään käynnistyy kummatkin arvonnat!


*Yhteistyössä: Vaunula sekä Baby Wallaby


- Eve

2 kommenttia

 1. "Toisaalta tämä harmitaa, koska todella olisin toivonut, että vauva saisi kulkea uusissa vaatteissa."
  Mitä väliä sillä on, onko vauvalla uudet vai käytetyt vaatteet? Kierrättäminen on järkevää aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä sitä sano, etteikö kierrättäminen olisi järkevää ja hyvä asia. Aadalle en ostanut oikeastaan mitään uusia vaatteita, kun hän oli vauva tai panostanut vaatteisiin. Minulle vaatteet on tärkeitä. Ostan itselleni paljon kirppareilta vaatteita, mutta kyllä uusista vaatteista tulee paljon parempi olo. Ehkä se tulee siitä, kun oma äitini on ollut vaatekaupassa töissä ja olen koko lapsuuteni kulkenut uusissa vaatteissa. Kyllä minä toivoisin, että saisin pukea lapseni uusiin ja sellaisiin vaatteisiin, mistä tykkään ja mitkä miellyttävät omaa silmääni :) Ehkä pinnallista, mutta minulle se on tärkeää ja sillä on väliä! Mutta pakon edessä tässä mennään ja olen todella kiitollinen, että me ollaan saatu paljon vaatteita ja vauvan ei tarvitse kulkea alasti :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //