TYTTÖ VAI POIKA- testejä

Kysymys onko siellä tyttö vai poika pyörii mielessä varmaan joka päivä. Ihmiset ympärillä arvuuttelee, että kumpikohan se siellä on. Monet miettivät, että onko vatsa nyt poikamaha vai tyttömaha. Onko se pystyssä vai levinnyt sivuille. Meille sukupuolella ei ole väliä. Sieltä saa tulla se kumpi tulee. Itse ajattelen kuitenkin niin, että tyttö olisi ihana leikkikaveri Aadalle ja toki siinä säästäisi myös taloudellisesti. Aadan vanhat vaatteet, lelut sekä sama huone. Jos tulisi poika niin onhan se totta, että kaikki menisi uusiksi. Toki meneehän se muutenkin, sillä en ole säästänyt oikeastaan yhtään mitään Aadalta. Toki nyt kun 80cm vaatteet alkaa käymään pieneksi niin ne voisin säästää lapselle, jos ultrassa selviää, että tulos on tyttö. Mutta katsotaan.

Poika taas olisi ihana, kun pojasta ei itselläkään ole mitään kokemusta. Ja voiiih, olisihan se nyt niin suloista saaha pikku Teemu <3 Minun perheessäni on neljä lasta, joista kolme on tyttöjä. Teemun perheessä on myös neljä lasta, mutta heistä kolme on poikia. Eli sukua kun katsoo niin tämä menee ihan 50/50. Siitä ei voi päätellä yhtään mitään.

Tässä nyt kuitenkin muutamia testejä, mitä ollaan kuluneiden viikkojen aikana tehty. 
Lopussa onkin yhteenlaskettu tulos. Jännää, saa nähdä kumpi meidän perheeseen tulee <3 
Hih, on tää vaan jännää aikaa!

1. OMA TUNNE: Alusta lähtien ollut tyttö olo. Myös Teemu on sitä mieltä, että tyttö tulee. Aada myös puhuu kokoajan tytöstä, että sisko tulee. TYTTÖ


2. Muiden arvailut:


Kaikki ystävät jotka ovat ehtineet jo arvuutella ovat sanoneet, että poika sieltä tulee.

Isäni näki unen pojasta ja on sitä mieltä, että poika tulee.

Toinen siskoistani oli sitä mieltä, että meille tulee kaksoset poika sekä tyttö.

Toinen sisko taas on kovasti sitä mieltä, että poika tulee.

Kukaan joka on arvuutellut ei ole sanonut, että tyttö olisi tulossa. Kaikki on sitä mieltä, että meille tulee poika. En tiedä, mutta epäilen, että on helpompi ajatella meille poikaa. Ehkä sen takia, että perheessä on jo yksi tyttö. Itse taas ajattelen, että olisi aivan ihanaa jos olisi kaksi tyttöä. Tytöistä olisi seuraa toisilleen. Vaatteet, lakanat, lelut ja huone kaikki olisi helpompaa. Jos taas tulee poika niin tulee uudet lelut, uusi huone, uudet vaatteet yms. Tottakai jos tämä lapsi on tyttö niin ei kaikki tule olemaan Aadan vanhaa! Mutta olisihan se helpompi jos tyttö tulisi. POIKA


3. Soodatesti:
Testi: ruokasooda + virtsa.

Laita ruokasoodaa kuppiin ja lisää virtsaa hieman ruokasoodan päälle.

-Jos sooda reagoi= poika

-Jos sooda ei reagoi= tyttö

--> Ei reagoinut! TYTTÖ


4. Sydänäänet:

Vauvan sydänäänet on samat kuin Aadalla. 154-168 välillä.
Sydänäänet siis kertoisi, että tulossa olisi TYTTÖ!


5. Kiinalainen syntymäkalenteri:


Sen mukaan olisi tulossa TYTTÖ 
Kalenteriin pääset TÄÄLTÄ6. Vau.fi testi:

ODOTATKO TYTTÖÄ VAI POIKAA- TESTI

Tämän testin mukaan olisi tulossa POIKA!


7. Mahan muoto:


Teemun sekä siskoni mukaan maha on levinnyt sivuille. Maha on hieman pystympi, kuin Aadasta. Eikä se ole vielä levinnyt niin paljoa sivuille, kuin Aadasta näillä viikoilla. Mielestäni maha on hieman erimuotoinen. Ja huomattavasti isompi. Eli ehkä tämänkin mukaan olisi kuitenkin tulossa TYTTÖ


8. GenderMaker testi!

Tiesittekö, että nykyään lapsen sukupuolen voi selvittää jo leikkimielisellä GenderMaker testillä. Testi on huippu suosittu maailmalla ja googlen mukaan testissä on 98% varma testitulos
Itse en ollut koskaan aikaisemmin asiasta kuullut, mutta mammaryhmässä joku otti asian puheeksi. Minun sormeni alkoivat syyhytä ja halusin heti kokeilla. Niinpä mekin teimme testin.

Testi selvittää vauvan sukupuolen jo raskausviikosta 6 lähtien. 
Uskomatonta? 
Niin varhaisessa vaiheessa?

Testissä tapahtuu reaktio, kun kemiallinen yhdiste liukenee ja sekoittuu virtsaan liuenneisiin molekyyleihin, jotka ovat tulosta kehon solujen sisällä tapahtuvasta biokemiallisesta toiminnosta. Se tekee sen, että testiin tulee tiettyä sukupuolta viittaavat värit näkyviin. GenderMaker testi on helppo tehdä. Se on kuin tekisi raskaustestin, mutta virtsa kerätään erilliseen astiaan ja apuna on pipetti. Testi on helppo tehdä kotona. Me teimme testin aamuvirtsasta, koska ajattelimme, että siinä olisi eniten hormooneja, jotka kertoisi sukupuolen.

Ohjeet siis ovat:
Kerää virtsaa puhtaaseen astiaan ja tee testi tipauttamalla pipetillä (sisältyy pakkaukseen) tippa virtsaa pyöreään testialustaan. 
Sinun ei tarvitse odottaa kauaa sillä jopa jo 15 sekuntissa testi-ikkuna kertoo tuloksen.

Sininen testi-ikkuna kertoo sinun odottavan poika lasta ja vaaleanpunainen testi-ikkuna tyttö lasta. Vaivatonta, helppoa ja nopeaa! Ainiin mukana tulee värikartta joka auttaa hahmottamaan tuloksen.

Löysin jälkeen päin tietoa, että virtsan pitäisi antaa jäähtyä ja vasta sen jälkeen tehdä testi, huoneenlämpöisellä virtsalla. Itse en tuota tehnyt, eli en tiedä voiko tämä vaikuttaa testin tulokseen. 


Tulos oli selkeä ja tuli ruutuun todellakin muutamassa sekunnissa. Laitoimme ensin yhden tipanm, mutta se ei riittänyt. Pienen reiän piti kastua kunnolla. Testin tulos oli selkeä. Tyttö! 
Teimme testin RV 10 tienoilla. Emme siis ihan vielä rv 6. En tiedä onko testi niin luotettava, mitä jotkut tietolähteet väittää. Tuntuu hullulle, että sen voisi tietää varmaksi jo rv 6 lähtien? 
Huonopuoli testissä oli se, että tulos ei pysynyt kovin pitkään näkyvillä niinkuin esim. raskaustestissä. Nyt tulos on jo haalentunut eli täytyy laittaa testi roskikseen. Onneksi kuvat on muistoina ja nyt sitten vaan odotellaan rakenneultraa! Jos sieltä saahaan tulokseksi poika niin olen varmaan ihan pyörällä päästäni. En tiedä mitä uskoa, sillä kyllähän kätilökin voi erehtyä!

Testi on tosiaan valmistettu yhdysvalloissa ja sitä on saatavilla myös Suomesta, muutaman päivän toimitusajalla. Nimittäin ihana Raskauskeiju.fi myy tuotetta sivuillaan, hintaan 25,90e. 

Jos olet siis raskaana ja et tiedä vielä tulevan pienokaisen sukupuolta niin nyt kipinkapin tilaamaan!


Testin tulos oli siis: TYTTÖ

9. Instagram kysely:

Kyselin Instagrammissa, että mitä seuraajat oli mieltä. Saako Aada pikkuveljen vai siskon? Suurinosa oli sitä mieltä, että POIKA tulee.


10. Kysymykset:

Tyttö tiedossa • / Poika tiedossa *


•Vatsasi on levinnyt sivulle. TYTTÖ

* Vatsasi on pystyssä, eikä se näy takaapäin.•Mielesi tekee makeita ja herkkuja ja hedelmiä.

* Himoitset suolaista ruokaa, lihaa ja juustoa. POIKA
•Olit yhdynnässä muutamaa päivää

* Olit yhdynnässä ovulaatioaikaan/ ennen ovulaatiota. POIKA•Viiva vatsassasi päättyy napaan.

* Viiva vatsassasi jatkkuu aina rintojen korkeudelle. / EI VIIVAA•Vauva potkii hillitysti.

* Vauvan potkut ovat voimakkaita. / EI POTKI•Edellinenkin lapsesi on tyttö. TYTTÖ


* Odotat esikoistasi tai edellinenkin lapsesi on poika.•Voit pahoin raskauden alussa ja näytät nuutuneelta. TYTTÖ

* Et kärsi pahoinvoinnista ja hehkut kauniina.•Olitte stressaantuneita lasta tehdessänne.

* Elitte leppoisaa elämänvaihetta lasta siittäessä. POIKA•Säärikarvasi kasvavat samaa vauhtia kuin ennenkin. TYTTÖ

* Säärikarvasi kasvu on kiihtynyt.•Kätesi on aiempaa pehmeämmät.

* Kätesi kuivuvat helposti. POIKA•Vauvasi sydämen syke on yli 140. TYTTÖ


* Vauvasi sydämen syke on alle 140.•Olet normaalia kiukkuisempi.

* Olet rauhallinen ja hyväntuulinen. POIKA•Vauvasi hikottelee usein.

* Vauvan isä lihoo odotusaikanasi.EI TIETOA•Ikenet verestävät odotusaikanasi. TYTTÖ


* Jalkasi ovat aiempaa kylmemmät.6/14 TYTTÖ
/ POIKA 5/14


Kokonaistulos:

7/10 TYTTÖ
3/10 POIKA

Kyllä vain, TYTTÖ voitti! Saas nähdä, että miten käy. Rakenneultra lähenee kokoajan. Enään kuukausi. Rakenneultra on siis 19.2 <3Miten omassa raskaudessasi, teitkö testejä? Pitikö ne paikkaansa? 
Kumpaa muuten sinä veikkaat meille?
* Yhteistyössä mukana raskauskeiju.fi


- Eve

3 kommenttia

 1. Itse tein vain nettitestejä + kiinalaisen ja poika tulos oli ja tulihan sieltä poika . Vaikkakin ihan leikkimielellä tein enkä niinkään luottanut tulokseen ja pääasia että terve lapsi sukupuolesta huolimatta 😍😂

  http://babydreamscomestrue.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 2. Tuli sitä itsekin tehtyä kaikki huuhaa testit, kun jännitys pienen sukupuolesta oli alusta asti suuri, vaikka aivan sama se meille on kumpi sieltä tulee. ��

  Aika montaa samaa testiä tuli testattua, paitsi tuota Raskauskeijun testiä ei raaskittu ostaa, kun kauheasti en kuitenkaan sen todenperäisyyteen luottaisi. Meillä näiden leikkimielisten testien tulokset jakautuivat aika tasaisesti eli niistä oli vaikeaa päätellä mitään. Kiinalaisen syntymäkalenterin mukaan tyttö tulee ja raskausoireet jakautuivat myös aika tasaisesti tyttö ja poikaoireiden kesken.

  Itsellä oli alussa TODELLA vahva poikaolo. Pahoinvointia ei ollut alkuraskaudessa lähes ollenkaan ja mielestäni kun maha alkoi näkyä se oli selvä poikamaha. Mies, äitini, suurin osa miehen sisaruksista ja ystävistäni taas oli 100% sitä mieltä, että tyttö sieltä tulee. Isä taas veikkasi poikaa.

  Neuvolalääkärin ultratessa saatiin sitten tyttöveikkaus, neuvoi vielä kysymään uudestaan RU:ssa, koska neuvolan laite oli melko vanha eikä niin tarkka. RU:ssa sukupuoli varmistui ja pieni prinsessahan se siellä. Vahvasta poikaolosta huolimatta perheemme täydentyy tytöllä ja nyt mahanikin on ihan tyttömasu eli levinnyt sivulle. �� Miljoonat pitsi ja röyhelövaatteet ostettuani kuitenkin pelkään sitä pientä mahdollisuutta, että tulisikin poika vaikka tyttölupaus saatu, sattuuhan sellaistakin välillä. Ei sillä, että en poikaa haluaisi, pieni mies joutuisi sitten vaan ensimmäiset päivänsä pukeutumaan vaaleanpunaiseen ja röyhelöpyllyihin. ��

  Kun näin sun masusta kuvia niin mulle tuli heti tunne, että teille tulee varmasti tyttö! Jännityksellä jo odotan tietoa teidänkin kullannupun sukupuolesta. �� Ihanaa odotusaikaa sinulle ❤️

  VastaaPoista
 3. Mulle kaikki puhuu tytöstä.. Kiinalainen kalenteri näytti tyttöä ja jos oot kuullut sellaisesta kuin nub teoria niin siinäkin näyttää tytöltä.. Jännä sit nähdä.. Meillä rakenneultra on 13.2 ❤💙

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //