Joulu Levillä

Tässä kuvapläjäys meidän Levin reissulta. Matka oli pitkä. Leville ajoon kesti 16h, kun jouduimme odottamaan muutaman tunnin Oulussa, että lumipyry meni ohitse. Aada jaksoi todella hyvin. Hän keskittyi vain seuraamaan tietä ja kuuntelemaan musiikkia. Hän ei katsonut tabletilta lastenohjelmia eikä leikkinyt leluilla. Hän ei oikein syönytkään mitään. Toki söi aina silloin, kun pysähdyttiin. Neiti nukkui matkalla vain 1,5h kumpinakin päivinä. Ihan ihmeellistä! Minä kun olin varautunut pahimpaan. Neiti oli asennoitunut matkustamaan. Luulen, että hän jaksoi myös sen vuoksi niin hyvin, kun väki autossa vaihtui. Välillä ajoi Teemu, välillä minä. Jossain vaiheessa ajoi oma äitini ja sitten taas isäni. Meillä oli reissussa 2 autoa. Minä, Teemu, Aada, vanhempani, 2 siskoa ja 1 veli.

Pakkanen yllätti Levillä nimittäin sitä riitti 22 astetta jokaiselle päivälle. Ulkona ei hirveästi tarennut olla. Jouluaatto meni lähes sisällä ollen ja hotellissa jouluateriaa syöden. Joulupäivänä kävimme huskyajelulla ja Tapanina ajoimme Enontekiölle, isäni puolen sukulaisille. Siellä odotti oma mummoni jota meillä kutsutaan ämmiksi. Ämmi on nähnyt Aadan vain muutaman kerran.
Tapanin jälkeen lähdimme ajamaan kotiin päin. 

Meidän joulu oli ihanan erilainen. 
Lahjoja ei avattu ollenkaan jouluna, sillä ne avattiin jo reissua edeltävänä päivänä.
-Eve

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //