RV 11+4

Mahankasvatusta! 
Nyt ei voi sanoa edes sitä kliseistä hitaasti, mutta varmasti -lausetta. 

Sillä tämä maha tulee aivan liian nopeasti. Aadasta kun ei ollut tämmöistä mahaa vielä näillä viikoilla. Tähän vatsaan on ollut totuttelemista. Niin, kuten monet vanhat lukijat varmaan muistaa, että olen kamppaillut teininä syömishäiriöiden ja oman minäkuvani kanssa. Edelleenkään, vaikka yhden lapsen äiti olenkin, tämän mahan hyväksyminen tuottaa minulle vaikeuksia. Ei ole helppo olla tässä kropassa, vaikka samaan aikaan olen onnellinen tästä vatsasta. Niin ristiriitaista. Kuvittelin pienessä päässäni, että kyllä sitä hyväksyy seuraavassa raskaudessa kropan paremmin. No, enpä ole hyväksynyt. Kai sitä tässä vielä ehtii. Olen kuitenkin onnellinen ja todella kiitollinen siitä, että Teemu kehuu minua päivittäin. Hän kyllä muistaa kehua minua kauniiksi ja jopa seksikkääksi. Se lämmittää mieltäni kovasti. Ehkä tämän hyväksyminen tuottaa vaikeuksia myös sen vuoksi, että vauva on vasta n. 5cm kokoinen. Olen miettinyt, että onko kohtu nyt todella edessä vai mistä tämä iso vatsa johtuu. Toisaalta ilmeisesti se on niin, että kun odottaa seuraavaa lasta, mahakin tupsahtaa esiin paljon nopeampaa. Tämmöinen vatsa mikä minulla on nyt, Aadasta oli tällainen puolivälissä. 


Lähtötilanne/ 
plussan jälkeen:

Takana 3vk kehokuntoon dieetti, joka jäi täytyi keskeyttää, plussan jälkeen. 


RV 6+


RV 8+


RV 11+RV 11+4
(maanantai)

Viikonloppuna huomasin, että maha kasvaa niin nopeasti, että se kiristää. Itkin Teemulle, että maha kasvaa niin paljon, että se sattuu. Mahaa kiristää paljon ja se tuntuu todella pinkeälle. Olen huomannut, että vatsaa on pari kertaa supistanut. Se on myös todella outoa, koska Aadasta tuli ensimmäinen supistus reippaasti yli puolen välin. 
Maha on levinnyt suoraan eteenpäin. Ei juurikaan sivuille. Aadasta muistan, että vatsa levisi alusta lähtien heti sivuille. Rinnat ovat kasvaneet jo kahden kuppikoon verran. Äitiysvaatteita aloin käyttämään jo rv 6, kun omat farkut eivät mahtuneet päälle.  Nähtäväksi jää, että miten suureksi vatsa kasvaakaan!


* puhelinpostaus


- Eve


3 kommenttia

 1. Pakko kysyä, aiotko kirjoittaa muusta kuin vauvasta jatkossa? Ei nimittäin kiinnosta raskausjutut yhtään joten jään suosiolla pois, jos näin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuli teksti joulunsäästövinkeistä :) Aion kirjoittaa muustakin, mutta myönnän. Varmasti seuraavat puoli vuotta kulkee paljon vauvan ympärillä ja onhan se aihe, mistä tämä blogi on alkunsa saanut :) Toivottavasti pysyt mukana, mutta ymmärrän hyvin jos ei kiinnosta! Kaikkea hyvää sinulle :) Ja hyvää Joulua! :)

   Poista
 2. Aivan ihanaa lukea raskaudestasi, veikkaanpa että moni meistä lukijoista nimenomaan tykkää näistä postauksista :) <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //