HÄÄT PERUTTU

Puhuimme syksyllä Teemun kanssa, että tehdään kaikkemme sen eteen, että ensi kesänä pidetään häät. Puhuimme siitä, miten ajatuskin ahdistaa jos lykkäämme häitä. Kaikki näytti selvälle, että häät pidetään ja ensi kesä on täyttä juhlaa. Nyt täytyy todeta, että asiat ei aina mene niin miten itse haluaa ja mitä me suunnittelimme. Tämä päätös oli vaikea tehdä, mutta tämän päätöksen jälkeen on saanut huokaista helpotuksesta. Nyt saa rauhassa hengittää ja stressikin helpottaa! Eli kyllä vain. Niin varmaa kuin se olikin, että ensi kesänä meillä on isot 100 hengen juhlat niin ikävä kyllä, joudumme perumaan ne. Olemme silti edelleen naimisissa, eikä tähän liity mitään draamaa. Mietimme tätä kauan, mutta tämä tuntui kaikkein järkevimmälle päätökselle. Näillä näkymin juhlimme meidän häitä kesällä 2019. Ehdimme toki varaamaan jo hääkuvaajan, hääpaikan sekä melkein pitopalvelunkin. Hääpaikasta maksoimme jo varausmaksunkin. Nyt on pitänyt sumplia uusiksi ensi kesän yhteistyökuviot, sillä ihana kukkakauppa Cawell olisi ollut häissä mukana ja lisäksi ihana Heidi olisi laittanut naamani kuntoon. Nyt kuitenkin täytyy todeta, että voimavarat on niin vähissä ensi kesänä, että minun pääni ei kestä.
Jos katsoit jo tekstiä eteenpäin niin näit kuvan, joka on iloinen ja ihana syy tähän päätökseen. Niin päättäväinen, kuin olinkin niin meille on tulossa vauva heinäkuussa 2018. Laskettuaika vauvalla on 9.7 ultran mukaan, mutta menkoista laskettuna 5.7. Hääpäivämme olisi ollut 14.7. Joten tässä syy häiden peruuntumiselle. Myöhemmin luvassa tekstiä, että miten näin pääsi käymään. Nyt kuitenkin haluan kertoa teille meidän ihanasta varhaisultrasta. Ehkä ihanin ultrakokemus koskaan <3Kiehto on äitiys- ja kätilöpalveluita tarjoava yritys pääkaupunkiseudulla, Kuninkaantammen alueella. Se on syntynyt vuonna 2017, mutta ajatus siitä on ollut olemassa jo vuosia aiemmin. Kiehto on saanut nimensä äitiyden ja kätilötyön kiehtovuudesta. Ja sen taustalla on myös pieni sanaleikki kiehtovan, kehdon ja kohdun välillä.

Pyysin Inaria kertomaan minulle muutamalla lauseella, millainen yritys Kiehto on.
Haluankin kirjoittaa tähän Inarin omin sanoin, hänen yrityksestään. Se antaa varmasti parhaimman kuvan teille:
Kun menimme varhaisultraan ja tapasimme ihanan ja sydämellisen Inarin, Kiehdon perustajan, hän kyseli heti vointiani ja kertoi vinkkejä pahoinvointiin. Kyllä olen ollut todella pahoinvoiva, kaikki nämä viikot. Hän kertoi pisteestä, joka sijaitsee ranteesta. Kertoi miten sitä painamalla voi saada pahoinvoinnin loppumaan. Lisäksi hän näytti muutaman tuotteen esim. piparminttuöljyn. Sitä nuuhkaisemalla saattaa saada pahoinvoinnin loppumaan. Oletko sinä kuullut tällaisesta? Kenties kokeillut? Olen miettinyt, että pitäisi hommata tuota öljyä ja katsoa, jos se todella tepsii. Jotenkin sitä on vaan niin saamaton, että tässä sitä edelleen mennään päivä kerrallaan klementtiinin, kivennäisveden, porkkanan ja kurkun voimin. Ne toistaiseksi on helpottanut oloa.
Minuun Inari teki vaikutuksen heti alussa. Häntä todella kiinnosti se, miten minä voin ja mitä minulle kuuluu. Hän selvästi tiesi, että mistä puhui. Jo alkuvaiheessa sain hänestä todella sydämellisen kuvan. Se merkitsi minulle paljon, sillä pystyin luottamaan häneen.

Kiehto oli pieni ja intiimi huoneisto, kuninkaantammessa. Se oli sisustettu todella kauniisti ja niin, että itselle tuli heti rentoutunut olo.Taustalla soi musiikki ja Inarin lempeä äänikin jo itsessään rentoutti. Huoneistossa oli esillä Solgarin ja Terranovan vitamiineja sekä Oot niin ihana- tuoteperheen tuotteita. Verhon takana oli ultralaitteet sekä sänky, johon pääsin makaamaan. Ultra toteutettiin vatsan päältä, joten Inari ohjeisti minua etukäteen tulemaan virtsarakko täytenä. Inari kertoi, että pian hän tulee samaan myös laitteet, jolloin ultra voidaan toteuttaa alateitse. Silloin ultra on vielä tarkempi.


Inari oli todella sydämellinen niinkuin jo mainitsinkin ja otti minut kauniisti vastaan, asiakkaanaan. Minulle tuli todella erityinen olo. En ole koskaan saanut tällaista kohtelua. Kun ajattelen Aadan raskausaikaa niin karvat nousee pystyyn. Kaikki se painostus. Kaikki ne kätilöt ja lääkärit. He olivat kaukana sydämellisyydestä. Nyt sain kokea ensimmäistä kertaa elämässäni miellyttävän ultrakokemuksen. Ei niitä yksityisiä turhaan kehuta. Vaikka olimmekin sopineet yhteistyökuviosta aikaisemmin niin hän ei ottanut minua bloggaajana joka mainostaa häntä. Ei, vaan hän otti minut asiakkaana. Ainutlaatuisena asiakkaana, yksilönä. Teemukin kertoi mielipiteensä siitä, miten sydämellinen ihminen Inari oli.

Inari tutki vauvaa pitkän aikaa ja kokoajan kertoi, että mitä tekee. Se oli myös outoa,  että hän sanoitti minulle, mitä tekee. Siitäkin minulla on vähän kokemusta. Se tuntui hyvälle. Inarilla ei ollut mihinkään kiire. Hän tutki pitkän aikaa ja saimmekin meidän pienestä lapsesta yhteensä 7 kuvaa, muistoksi. Meidän vauvalla kaikki oli hyvin. Sydän sykki nopeaan tahtiin. Ruskuaispussikin näkyi, vielä näillä viikoilla. Viikkoja oli siis varhaisultrassa, menkkojen mukaan 7+4, mutta ultran keskiarvon mukaan 7+0. Siinä yhdessä pohdittiin, että mistä tämä voisi johtua ja tajuttiin, että niin minulla tosiaan oli ovulaatio 4 päivää myöhässä. Laskettuaika oli siis aluksi 5.7, mutta ultran mukaan laskettuaika olisi 9.7. 2018. Ultrassa näkyi myös pieni muutaman sentin kokoinen hematooma, joka saattaa mennä ns. umpeen tai alkaa vuotamaan. Vielä ei kuitenkaan mitään vuotoja ole ollut. Saa nähdä, onko hematooma vielä näkyvissä seuraavassa ultrassa. Seuraava ultra, kunnallisella on tammikuussa.

Olen kiitollinen tästä kokemuksesta. Nyt tuntuu ensimmäistä kertaa tässä raskaudessa sille, että minua ei pelota mikään.Viikkoja on täynnä tänään vasta 10, mutta fiilis on silti todella luottavainen. Haluan uskoa, että tämä pieni pysyy matkassa, loppuun saakka.


Tässä se meidän pieni on. 
Vihreiden nuolten välissä. 
Hän oli todella pieni, sentin kokoinen. 
Mutta siellä se ihana pieni sydän sykki ja kyllähän siinä kohtaa itku pääsi <3 
Taisi miehelläkin silmäkulma kostua ;) 
Niin ihanaa, kaunista ja ainutlaatuista. 
Pieni ihmisen alku <3 
Niin äärettömän rakas jo nyt <3


Tässä kuvassa näkyy myös tämä hematooma. Vasemmassa reunassa. Tuollainen pitkittäinen musta kohta. Se on siis todella pieni alue.
Etsitkö varhaisultraa helsingistä? 
Pääkaupunkiseudulta?

Itse voin suositella Kiehtoa. Myös eräs toinen odottaja, kävi varhaisultrassa kiehdossa ja hän voi myös suositella. Oli ihana vaihtaa hänen kanssaan kuulumisia ja tunteita siitä, miten ihana ja kaunis kokemus tämä oli. Hän kehui Inaria myös sydämelliseksi ihmiseksi.Tällaisia ihmisiä tämä maailma tarvitsee, nämä on niitä ihania kokemuksia <3


Me olemme onnellisia <3 Odotamme tätä pientä ihmettä todella suurella innolla. Tammikuun alussa on seuraava ultra. Silloin on jo raskausviikko 14 menossa <3Kiitos vielä Inari, äitiyspalvelu Kiehto <3
*Yhteistyössä Kiehto- Eve

7 kommenttia

 1. Paljon onnea ja siunausta!! <3 Kaikki menee varmasti hyvin ja kohta jo pieni on maailmassa 😊😍

  VastaaPoista
 2. Oi, ihania uutisia!😍 Onnea ja siunausta!❤

  VastaaPoista
 3. Valtavasti onnea ja kaikkea hyvää! ❤

  VastaaPoista
 4. Oi tuhannesti onnea ja Taivaan Isän varjelusta teille ja pienelle ihmisen alulle <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //