Vaatetarpeena laadukasta ja kaunista

Olen aina ihmetellyt niitä äitejä jotka jaksavat panostaa lastenvaatteisiin. Olen kyllä aina ollut kiinnostunut siitä, että millaisia vaatteita Aada käyttää, mutta panostaminen on ollut vähäistä.

Ehkä se johtuu siitä, että Aadan vaatteisiin ei ole pahemmin tarvinnut panostaa? Neidille on mennyt samat vaatteet niin kauan. Vuoden, jopa kaksi. Kuten aikaisemmin mainitsin niin edellisen vuoden kengät menivät 2 vuotta. Nyt neiti on kasvanut niin hienosti kasvuhormoneilla, että vaatteisiin on joutunut panostamaan. Nyt vaatteita pitää hommata useammin ja enemmän. Itseasiassa meidän vaatetarve on suuri. Sltikään en hyväksy meille mitä tahansa. Olen alkanut panostamaan laatuun ja haluan, että lapseni kulkee laadukkailla vaatteilla. Tiedän, että aina ei ole varaa satsata laadukkaisiin vaatteisiin ja joutuu tyytymään siihen, mitä kirpputorilta löytää. Eikä se huono asia ole. Kirppariltakin voi löytää laadukkaita ja hyviä vaatteita. Joskus vaan käy huono tuuri. 
Itseasiassa jos totta puhutaan niin olin kauhuissani kun ostin Aadalle talvihaalarin ja tajusin kuukauden päästä, että sama haalari ei mene enää keväällä. Eli meillä on uuden puvun osto edessä keväällä. Nyt vasta olen kokenut sen kuuluisan ahaa elämyksen siitä, kun sanotaan, että lapset kasvaa niin nopeasti. Tätätkö se on? Tästäkö äiti varoitti, kun hamstrasin 50-56cm vaatteita monta pussillista, kun neiti oli vielä mahassa? Tämmöistä sen ilmeisesti olisi pitänyt olla koko nämä 4 vuotta? Etenkin se ensimmäinen vuosi. Mutta meillä tämä tuli eteen vasta nytten. Tämä aika on minulle uutta ja ihmeellistä. Nyt ymmärrän teitä hyvin, jotka ostatte lastenvaatteita usein. Minä alan päästä sen makuun, pikku hiljaa. Ja ei tämä huono juttu ole! Päin vastoin, todella ihana asia! Tyttö kasvaa <3


Meidän vaatteiden panostuksen myötä haluankin esitellä Aadan uusimmat vaatteet:


NopsuPopsu on lähtöisin Sastamalasta. Tuotteet on suuniteltu sekä valmistettu huolella Suomessa. NopsuPopsussa on lasten, mutta myös naisten vaatteita. Heidän valikoimasta löytyy paljon erilaisia kotimaisia kankaita, värejä ja printtejä. Mielestäni tuotteissa on käytetty paljon mielikuvitusta. Hupparissa söpöt korvat, pipossa ruusuke, huivissa kahta väriä ja tunikassa lettikaulus. Mielikuvitusta ja kekseliäisyyttä siis löytyy.


Aadalla on päällään:

Ruusukepipo, jossa on tuplamerinovuori. Pipo on päältä trikoota. Se on Aadan mielestä paras pipo ikinä. Luulen, että pipo tuntuu hyvälle ja lämpimälle päässä.

Kaulassa Aadalla on tuubihuivi, jossa on myös merinovuori. Väriltään ruusunpunainen sekä harmaa. Huvi on myös todella lämmin aivan, kuin pipo. Hyvin pärjää pakkasella.

Huppari on minun lemppari, mutta Aada taas enemmän tykkäsi piposta. Neiti halusi heti sen mukaan päiväkotiin. Roosan värisessä hupparissa on söpöt nallenkorvat. Huppari on pehmeä sekä joustava, kotimaisen kankaan ansiosta. Hupparissa on pitkät hihansuu resorit, jotka voi ensin kääntää, joten sama koko sopii lapselle pitkään. Tämä oli mielestäni parasta tässä. Uskon, että tämä huppri menee meillä vielä pitkään. Tällä hetkellä se muisuttaa tunikaa ja näyttää todella suloiselle neidin päällä.

Jalassa Aadalla on ihanat vuori, mustavalkoiset legginssit. Legginsit on  Outi Virtasen suunnittelemat Vuori-kuosiset leggingsit. Kangas on luomupuuvillaa, mikä on ehkä paras juttu näissä. Legginssit tuntuu hyvälle ja näyttää hyvälle. Joustava, miellyttävä ja hyvä kangas. Legginsit ovat kaksoiskokoja, niitä voi ensin käyttää lahkeet hieman rytyssä tai käännettynä. Sama koko menee lapsella pitkään. Tämä olisi myös ihana asia. Helpottaa jälleen.

Lisää tuotteita löydät --> TÄÄLTÄKiinnostuitko tuotteista? Onko joululahjat vielä ostamatta?

Koodilla: hattarapilvenvarjossa
saat 20% alennusta!
Alekoodi on voimassa 27.11 saaakka.

Psst. Lisäksi instagrammin puolella käynnistyy arvonta tänään! Arvonnassa voi voittaa 1 asusteen tai 1 lastenvaatteet NopsuPopsun verkkokaupasta! Klikkaa itsesi siis INSTAGRAMMIIN! (hattarapilvenvarjossa)


* Yhteistyössä NoPsuPoPsu


- Eve

2 kommenttia

 1. Mua jäi häiritsemään tämä postaus hiukan. Lähinnä vaan sen takia, kun olen nähnyt kuvia/videoita missä Aadalla on päällä feikki Mini Rodinin pico takki. En tiedä oletko ostanut sen kirpputorilta ja et ole tietoinen siitä että kyseessä on tuoteväärennös vaiko olet tilannut kiinankaupasta. Mutta jos laatua etsit niin se takki ei sitä ainakaan ole.

  Nämä kuvissa olevat vaatteet on oikein kivoja! Meilläkin on ollut Nopsupopsua :) Sille iso plussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun laitoit kommenttia! Meillä on ollut todella huono rahatilanne pitkän aikaa, eikä rahaa ole ollut laittaa vaatteisiin. Nyt tilanne näyttää paremmalle ja niinkuin postauksessa kirjoitin niin olen nyt vasta alkanut heräämään tähän, että laadukkaita vaatteita lapselle. Aikaisemmin meille on mennyt sitä ja tätä. Ja edelleen menee, mutta ei kaikki. Ehkä tämä lähtee tästä. Ja tiedän, että takki on feikki ja sen ostin rahapulassa. Onneksi nyt takki alkaa olla pieni ja tuskin enää keväällä mahtuu. En ole iloinen siitä, enkä missään ole kirjoittanut, et jee meil on minirodinin takki :D Koska eihän se ole, tehnyt mieli repiä se feikki logo siitä irti. Mutta takki oli saatava ja sen hommasin. Se on palvellut meitä silti ihan hyvin ja kyllä tiedän, että se on kaukana laadusta ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //