Esimakua hääjuhlista

Viime postauksessa puhuin, että häiden suunnittelu ei tällä hetkellä kiinnosta. Ei sitten yhtään. Saa nähdä, että milloin saan intoni takaisin. Ehkä joulun jälkeen? Haluan kuitenkin kertoa teille hieman meidän ensi vuoden suunnitelmista. Toteutuu ne sitten tai ei.

Tarkoituksena olisi pitää rennot juhlat, joissa teemana: puu olisi esillä. Itse haluan hieman boheemit häät. Pitsiä, vihreää, puuta ja valoja.Olemme varanneet ensi kesän häihin ihanan ja tunnelmallisen ladon, puolen tunnin ajomatkan päästä. Ladon vieressä on toinen tila johon pitopalvelu pääsee puuhailemaan. Lisäksi Lapset pystyvät leikkimään myös tässä toisessa tilassa ja sinne yritetäänkin saada joku lasten kanssa touhuamaan.


Jos tiedät jonkun tai olisitko itse kiinnostunut tulemaan
yksin tai ystäväsi kanssa paikan päälle?
Maksamme pienen palkkion. Lapsia tulee n. 25kpl enimmikseen 2-5v :) 


Meidän häihin lapset ovat tervetulleet. Meidän häissä ei myöskään juoda pisaraakaan alkoholia. Ei edes alkumaljalla vaan otamme alkoholittomat alkumaljat. Tämä ihmetyttää ihmisiä, koska tänä päivänä on ilmeisesti tapana, että alkoholia juodaan ja myös lapset on ehdoton EI häihin.
Itse kuitenkin haluan ehdottomasti lapset paikalle ja emme ole kyllä missään vaiheessa olleet sitä mieltä, että lapset ei häihin tulisi. Tottakai tulevat! Jokainen kutsuvieras saa sitten itse päättää, että ottavatko lapset mukaan vai eivät. Onhan se varmasti rentouttavampaa olla häissä ilman lapsia, muttaah.

Mutta niin, millaiset meidän häistä tulee. Tässä muutamia kuvia, joita olen poiminut pinterestistä. Jotain tämän kaltaista ja tällaista tunnelmaa haluan meidän häihin:


Eli tässä teille vähän esimakua siitä, millaista haen tulevilta häiltämme :)

Miltä vaikuttaa?

- Eve

6 kommenttia

 1. Oii kuinka kivalta ja ihan teidän tyylisiltä näyttää noi kuvat! <3 Jospas se hääinnostus sieltä taas tulee, kun häät lähestyvät :)

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa ihanan erilaiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitä toivon, että tulisi erilaiset muihin häihin verrattuina <3

   Poista
 3. Sellainen kommentti, että jos lapsia on 25 niin missään nimessä 1 ihminen ei riitä hoitamaan! Kaaos on varma. Itse ottaisin 3-4, että hoitajillakin on mahdollisuus taukoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä lapsista 10 on sylivauvoja jotka varmasti ovat eniten vanhempien kanssa :) Ja osa taas vähän vanhempia, mutta kokonaisuudessaa lapsia on 25, mutta suurin osa 2-5 vuotiaita :) Ja tosiaan vähän vanhemmat lapset juoksentelee varmaasti ulkona. Eli tässä tilassa johon tämä hoitaja/ hoitajat tulisi niin lapsia ei olisi todellakaan tuota 25 :) Ja siksi laitoin yksin tai ystäväsi kanssa paikan päälle. En niin, että tulee vain yksi hoitaja vaan jos saisi jonkun yhden ja sitten toista kautta taas yhden hoitajan :)
   Missään nimessä ei siis tule vain yksi hoitaja paikalle!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //