Hääpaikka: Vanha Passi, Karjalohja

Instagrammissa vinkkasin pari viikkoa sitten hääpaikasta jota käytiin katsomassa, ensi kesää ajatellen. Hääpaikka löytyi itseasiassa Instagrammista, Ellen Jokikunnaksen profiilista. Ellen juhlisti häitään Karjalohjalla, Vanhassa Passissa. Hääpaikka näytti kuvissa niin ihanalle, että googlasin paikan heti. Laitoin viestiä ja sovimme tapaamisen. Kävimme perheen kesken katsomassa paikan ja tässä muutamia kuvia sieltä:


Paikka sijaitsi ihanasti luonnonkeskellä. 
Juhlatila oli tehty vanhan navetan vintille. 
Alhaalla oikealla on sisäänkäynti.
Juhlatilassa oli oma wc sekä pieni keittiö.
Juhlatila oli iso, sinne mahtui n. 100 henkeä. 

Vintillä oli myös kauniita huonekaluja, kuten tämä sohvaryhmä. 


Isäntä esitteli meille kaikki tilat ja tilojen esittelyyn kuluikin yhteensä pari tuntia aikaa. Tilalla oli siis erillisiä rakennuksia ja niiden kiertämisessä sekä isännän kanssa jutellessa kului aikaa. Pihapiiristä löytyi tila, jossa pystyi järjestämään häiden jatkot tai vaikka tanssimaan. Lisäksi pari erillistä taloa, jossa pystyi yöpymään. Tilat olivat kauniita, niissä huokui vanha, mutta esim. keittiöt oli moderneja. Lisäksi tilalta löytyi leikkimökki lapsille, useampi keinu pihalta sekä vapaasti juoksentelevia kanoja ja kukko. Eikä siinä vielä kaikki. Isäntä oli nähnyt vaivaa, sillä hän oli rakentanut tilalle pari saunaa. Savusauna, sekä maisemasauna, josta näkyi suoraan joelle. Tila sijaitsi aivan joen rannalla, missä virtasi lähdevesi. Taideteoksia tila oli täynnä ja niitä löytyikin joka nurkalta. Lisäksi tilalla oli myös hääsviitti hääparille sekä 9 hengen poreamme. Ainiin ulkoa löytyi myös kuuma ja kylmäpalju. Muistinkohan nyt varmasti kaiken. Kaikkea mahdollista kuitenkin löytyi. 

Tila oli loistava! Siitä ei pääse mihinkään. Toisaalta tuntui, että tämä se on. Varasimme jo päivänkin 18.8.2018. Kotiin lähtiessä tuntui kuitenkin sille, että onko tämä sittenkään meidän hääpaikka? Fiilikset oli ristiriitaiset. Laitoin ystävälle viestiä ja kuvia. Hän totesi, että nirhaa meidät jos emme ota tätä hääpaikaksi :D Kaikki tuntui olevan täydellistä. Kuitenkin moni asia mietitytti. Vintti eli juhlatila ei ollut täysin minun unelmani. Minulle tuli olo, että tyydyn itse vähempään. Tila ei vastannut täysin minun haaveitani ja unelmiani, vaikka todella ainutlaatuinen tila olikin. Mietimme asiaa pitkään. Tilalla olisi voinut järjestää todella upeat häät. Meidän häihin ei kuitenkaan tule alkoholia. Me emme juhli yömyöhään ja sen vuoksi tila ei palvellut meitä täysin. Mietimme kyllä sit vaihtoehtoa, että olisimme jääneet viettämään ystävien kanssa iltaa saunomisen merkeissä. Tulimme kuitenkin siihen lopputulokseen, että haluamme lähteä hääautolla juhlapaikalta niin, että meidät hyvästellään. Jos vietämme ystävien kanssa aikaa illalla, vietämme sitä jossain muualla. Suunnitelmat on tältä osin vielä auki. Lisäksi hääyö olisi ihana viettää jossain ihan kahdestaan ja rauhassa. Eli tulimme siihen lopputulokseen, että tämä ei ole meidän hääpaikka. Me emme vietä häitä täällä.

Mutta halusin kuitenkin kertoa tästä hääpaikasta tekstin muodossa. Tämä oli upea! Täällä on kaikki, mitä hääpari vaan tarvitsee. Kaikkea löytyi ja isäntä oli todella rento. Eli jos etsit hääpaikkaa juuri teille, niin tässä yksi ehdotus!

Täältä löydät lisää tietoa sekä yhteystiedot -->


* Tämä ei ole yhteistyö


- Eve

2 kommenttia

  1. Hei. Oliko paikka minkä hintainen ja saako sinne viedä omat ruuat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä omat ruoat saa viedä, vierssä oli joku hotelli josta pystyi myös tilaamaan, mutta tämä itse vanha passi ei järjestänyt ruokia :) Eli pitopalvelu, omat ruoat jne! Kaikki kävi heille! Vuokra taisi olla jotain 900e luokkaa. En muista kunnolla, koska hän teki meille tarkat laskelmat kun mietittiin, että olisimme vuokraneet myös saunat, hääsviitin yms. Silloin hinnaksi tuli 1500-2000e :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //