Skandinaavinen parveke

Joulukuussa muutimme Aadan kanssa nykyiseen asuntoomme. Siitä lähtien parveke on lähinnä ollut varasto. Meni pitkään miettiessä, että millaisen parvekkeen haluan. Parveke on melko suuri ja tiedostin, että parvekkeelle mahtuu hieman enemmänkin huonekaluja. En kuitenkaan halunnut tehdä parvekkeesta sellaista, millainen kaikilla jo oli. Halusin tehdä parvekkeesta rennon ja tyylikkään. Halusin parvekkeelle jotain saman tyylistä, kuin muualla kotona ja myös vihreä väri tuntui hyvälle. 

Keväällä piipahdin Granitissa ja näin ihania bambusia kalusteita. Teemu innostui kalusteista myös ja mietittiin, että hommataan sellaiset, kun saadaan säästettyä rahaa. Minua kauhistutti huonekalujen hinta, koska ne olisivat tulleet maksamaan yli 600e. Kesällä huonekalut alkoivat taas pyöriä mielessä ja katsoin puhelimeeni tallennettuja kuvia. Tajusin, että kaikki kalusteet mahtuisivat kyllä parvekkeelle, mutta tilaa ei juuri jäisi. Eikä rahaakaan ollut kasassa niin paljoa. Jälleen eteeni tuli pulma.
Mistä saan parvekkeelle huonekalut?
Kenties bambuiset?Kahlasin tori.fi:n useaan kertaan läpi. Kävin Ikeassa ja Jyskillä. Mikään huonekalu ei miellyttänyt silmää. En halunnut parvekkeelle rottinkisia kalusteita, mitä kaikki kodit ovat täynnä. Halusin jotain erilaista. En saanut rauhaa Granitin puutarhakalusteista. Ensimmäistä kertaa etsin granitin nettisivut ja löysin lisää bambuisin kalusteita. Juuri silloin (heinäkuun alussa) Granitin nettisivuilla oli alennukset. Useat kalusteet oli -30% tai jopa -50%. En kuitenkaan tilannut niitä, mihin rakastuin keväällä. Löysin aivan erilaiset kalusteet. Ja olen todella tyytyväinen! Tuotteet toimitettiin kotiovelle ja toimituksessa meni n. viikko. Tilasin kokoon taitettavat kalusteet, mahdollisia muutoja ajatellen. 2 kpl lepo/aurinko tuoleja. Pöytä sekä 2 penkkiä. Toisessa penkissä on selkänoja ja toinen on enemmän jakkaran tyylinen. Kaikki maksoi yhteensä n. 300e. Parvekkeella on myös jotexista tilatut tyynyt, matto ja huopa. Nämäkin oli suurin osa alennuksessa. Hintaa meni muutama kymppi. Kirpparilta löysin pari kasvia ja muutamia koriste esineitä muutamalla eurolla. Hyllykkö on ostettu ikeasta 10e hintaan. Lepotuolien välissä on vanha perunalaatikko, joka oli mm. jyväskylässä vanha yöpöytäni ja edellisessä kodissa tv-tason laatikko (löydät postaukset täältä ja täältä ). Hassua muuten katsoa vanhoja sisustuspostauksia. On kyllä tyyli muuttunut melko paljon! Toisaalta osa minusta kaipaa pitsiä ja vaaleanpunaista, mutta sitten taas osa minusta vihaa sitä. Ristiriitaista.

En tiedä mikä tämän parvekkeen nimi on ja mitä tyyliä tämä puoltaa? Skandinaavinen parveke? En tiedä, mutta ehkä jotain siltä väliltä.

Mitä tykkäätte? Itse olen melko tyytyväinen. Vielä tarvitsisi isomman maton parvekkeelle (tällä hetkellä pieni musta) sekä paljon kynttilöitä, ihania syysiltoja varten <3

Instagrammista löytyy vielä hieman parempi kuva pöytäryhmästä ( Voit katsoa sen TÄÄLTÄ)


* Tämä ei ole yhteistyöpostaus


- Eve

2 kommenttia

 1. Nimetön3/9/17 09:18

  Tosi ihanan näköinen parveke, sulla on silmää 👍😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ihana, kiiitos paljon :) Lämmittää mieltä tälläiset kommentit <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //