Ystävä on kuin villasukka

Ystävyys on sitä, kun sulkee oman itsekkyyden ja keskittyy ajattelemaan toisen parasta. Ystävyys on sitä, kun saatte naurukohtauksia ja niistä ei meinaa tulla loppua. Ystävyydessä ei tarvitse hävetä sitä, kuka on. Räkä saa valua pitkin poskea ja naurussa kuulua välillä röhkintä. Ystävä antaa sinun olla sellainen, kuin olet. Ystävyys on sitä, kun tuntee olevansa ainutlaatuinen sekä arvostettu. Ystävyys on kaunista ja täyttä rakkautta. Ystävyys on sitä, kun toiseen voi luottaa 100%. Ystävyys ei salaile eikä häpeä mitään. Ystävyys on sitä, kun saa olla juuri se mikä on. Ystävän vieressä voi olla vihainen, surullinen ja jopa väsynyt. Ystävä tukee ja lohduttaa. Ystävä ei lähde viereltä silloin, kun sinulla on vaikeaa. Ystävä tarjoaa olkapäätään vaikka hänellä itsellä olisi vaikeaa. Ystävä yrittää parhaansa mukaa ymmärtää ja antaa edes pienen hetken kiireen keskellä. Ystävä vastaa vaikka keskellä yötä puhelimeen. Ystävän kanssa voi riidellä ilman pelkoa siitä, että ystävyys loppuu. Ystävän kanssa on ihanaa jakaa arjen pienet ja isotkin ilot sekä surut. Ystävän katse voi pelastaa koko päivän. Ystävän sanat voi eheyttää haavoja ja antaa vielä enemmän. Ystävä sanoo asioita uskoen sinuun, vaikka et itse uskoisikaan itseesi. Ystävä ei syytä sormella virheitä ja jokaisessa virheessä hän nostaa ja kannustaa.


"Minun ystäväni on kuin villasukka, joka talvella lämmittää.
Minun ystäväni on kuin niitynkukka, joka saa minut hymyilemään.
Ota kädestä kiinni, tule kanssani rantaan, vien sinut katsomaan.
Kuinka aurinko laskee puiden taakse, ja saa
taivaan punertamaan."


Minun rinnalla kulkee paras ystäväni! Olemme tunteneet vasta hetken, mutta hän on parhain ystäväni. Tiedän, että kaikki aikaisemmat lauseet pätee häneen.


Haluan toivottaa myös jokaiselle ystävälleni Hyvää ystävän päivää, tämän tekstin muodossa! Hyvää ystävän päivää jokaiselle lukijalle! Tehkää tänään ystävän kanssa jotain mukavaa! Tää päivä on teidän! 

Hyvää ystävän päivää: Sini, Anna, Netta, Jenni, Maarit, Tiina, Fiia, Aila, Petriina, Miia, Henna, Melissa, Piia, Hanna, Juuni, Elisa ja Riina! Te ette oo lähteny rinnalta mihinkään vaikka välillä on ollut heikko hetki. 

Hyvää ystävänpäivää myös ihanille siskoilleni! Rakastan teistä jokaista! <3

-Eve

2 kommenttia

  1. Nyt on hienot nuo sun hiukset! :) mitä niille on nyt tehty? Mietin vaa, ku omat vaaleet kaipaa kans väriä. Ei vaan tahdo tulla mieluisia.
    Ja ihana, ku sulla tuo mies vierellä!

    VastaaPoista
  2. Jokaisen paras ystävä tulisi olla puoliso jolle kerrotaan aina ensimmäisenä kaikki ja jolle voi luottavaisin mielin näyttää kaikki tunteensa ja joka kestää kaiken mutta on myös ihminen joka ei hylkää. Puoliso saa myös suuttua ja tehdä virheitä. Mutta hänellä tulisi olla myös sovitteleva ja anteeksiantavainen mieli. Yhdessä keskeneräisenä ja rikkinäisiä mutta toisianne täydentävinä. Ei kuitenkaan toisen terapeutteina. Yksilöinä mutta toista arvostavana eikä toisen kautta eläen. Pyrkien siihen että rakastaa ensin itseään ja laittaa oman elämänsä kuntoon kun on parempi itsetunto on helpompi astua avioliittoon. Ei tarvitse enää käydä niitä kipuja suhteessa kun ne on käsitelty jo. Eikä tule suhtteettoman kovia tunnepurkauksia. Itsetuntemusta siis teille toivon sillä se auttaa ja vie suhdetta eteenpäin. Pitäkää kiinni yllätyksistä ja hemmotteluista ja yhteisistä hetkistä. Muistakaa halata ja sanoa positiivisia asioita silloinkin kun tuntuu pahalta tai on huono päivä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //