v. 2016

Haluan palata muistelemaan hieman mennyttä vuotta. Viime vuoden alku oli raskas ja muistan, kuinka monet illat itkin keittiön lattialla ja huusin sitä, kuinka en jaksa. Muistan, kuinka monta kertaa itkin itseni uneen. Silloin elämä tuntui raskaalle ja sille, että en ikinä löydä itselleni miestä, joka hyväksyisi minut. Ahdisti olla kahdestaan Aadan kanssa ja nähdä ystävien onni heidän puolisoiden kanssa. Syyllistin itseäni monta kertaa virheistäni ja pyörin lähinnä ympyrää. Pian tuli kuitenkin muutto pääkaupunkiseudulle. Ihmettelen edelleen sitä, miten olin valmis astumaan tuntemattoman. Olin aina ollut sitä mieltä, että Helsinkiin en muuta. Niin kuitenkin kävi. Silloin tuntui, että elämä muuttui. Sain aivan ihanan kodin ja uusia ystäviä. Sain uuden suunnan myös vanhojen ystävieni kanssa. Silloin huomasin, että olin onnellinen ilman miestä. 


En itkenyt enää niin paljoa vaan pystyin aidosta sydämestäni sanomaan, että olin onnellinen. Rukouselämänikin koki käänteen. Rukoilin paljon ja pitkiä aikoja. Huomasin miten Jumala oikein asetti minut rukoilemaan tulevan puolisoni puolesta. Vietin pitkiä aikoja siunaten häntä ja meidän yhteistä tulevaisuutta. En kuitenkaan ajatellut, että hän tulisi elämääni niin pian. Kesällä ystäväni rukoili puolestani ja hän sanoi, että " koen, että sun elämään tulee mies yllättävältä taholta ja nopeammin kuin arvaatkaan". Niin tapahtui. Meni muutama päivä, kun Teemusta kuului ensimmäisen kerran. Kaikki alkoi niin ihmeellisesti, upeasti ja kauniisti. Kaikki eteni todella nopeasti. Edelleen tuntuu sille, että ollaan Ferrarin kyydissä. Tää vauhti ei näytä pysähtyvän ja hyvä niin! 


Viime vuonna päättyi myös kolmen vuoden kotona oleminen. Olen kiitollinen, että sain viettää kolme vuotta Aadan kanssa kotona. Se aika oli ainutlaatuista. Se aika oli kaunista. Tietyllä tavalla kaipaan sitä, kun saimme olla kotona ilman aikatauluja, mutta toisaalta en kaipaa yhtään. Nautin siitä, kun elämässä on rytmi. Muistatte varmasti, kuinka hain töihin unelmien työpaikkaan ja he valitsivat juuri minut. Se nosti todella paljon mun itsetuntoa. He halusivat minut, monen hakijan joukosta! Oli mahtavaa huomata, että vaikka olin ollut poissa työelämästä useamman vuoden, he eivät pitäneet sitä ongelmana. He valitsivat minut! Nyt olen saanut olla töissä ja se todella tuntuu omalle jutulle! Nautin tästä työstä! Olen äärimmäisen kiitollinen Jumalalle! Tämä vuosi on pitänyt sisällään kaksi muuttoa. Molemmat asunnot ovat olleet todella kauniita. Sisustustyyli on vaihtunut aivan päälaelleen. Maalaisromanttiselle sisustukselle on sanottu heihei. Tää vuosi piti sisällään myös monet juhlat! Sain juhlia ihanassa porukassa mun 23v synttäreitä sekä tupareita. Ainii ja hei pääsinhän mun elämäni ensimmäisille treffeille ja myös monille muille treffeille! Juhlistettiin Aadan syntymäpäiviä! Vuosi tuntui juhlavuodelle! Vuoteen mahtui myös ferrariajelu, taidenäyttely, reissuja Seinöjoelle sekä Tampereelle. Piipahdin Teemun kanssa myös Virossa sekä vesipuisto Serenassa. Vuosi kohentui Cellreset kuurilla, kun sain kiinteämmän vartalon.  Alku oli raskas, mutta loppua kohden vuosi vain parani! Uskon, että tämä vuosi on vielä parempi! Uskon, että kaikki hyvä on vasta aluillaan! Rakastan elämääni! Nautin nykyisestä arjesta ja työpaikastani! Rakastan Teemua niin paljon! Elämä olisi paljon tyhjempää ilman häntä! Elämä olisi tyhjää myös ilman Aadaa. Rakastan näitä kahta äärimmäisen paljon! Elämässäni on täytettä, pidän siitä! Kiitos Jeesus viime vuodesta! Kiitos, että pidit huolen ja vastasit rukouksiin! Kiitos, että toit elämääni paljon paremman miehen. Miehen jota en osannut sinulta pyytää. Sinä tunsit minut paremmin ja toit juuri oikeisiin tarpeisiin vastaavan miehen. Miehen joka nostaa minua ja jonka rinnalla saan loistaa. Kiitos Isä sinun rakkaudestasi! Kiitos kiitos kiitos! Siunaa myös tämä vuosi! Tee tästä vielä parempi! Kiitos Jeesus! Aamen! 


Hyvää uutta vuotta kaikille <3


- Eve

2 kommenttia

  1. Nimetön6/3/17 12:14

    Yhyy voi ihanaa!!😭😭🙏❤️❤️❤️ Niin onnellinen teidän kaikkien puolesta! Jumala on HYVÄ!❤️❤️ Jään siunaamaan teitä❤️

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //