Tekosyynä: rahaKaikki te jotka elätte parisuhteessa juuri nyt tai kaikki te jotka elätte parisuhteessa, jossa mukana on lapsi. Haluan sanoa teille tai oikeastaan käskeä! Menkää treffeille! Nyt heti! Yllätä oikeesti se sun rakas kumppani ja vie se ulos syömään! Oi kuulostipa sille, kun puhuisin koirasta tai jostain tavarasta. Noh kyl te ymmärrätte, mitä tarkoitan. Yllätä ja järjestä lastenhoitaja! Älä odota, että hän tekee sitä, koska se voi kestää. Yhtä hyvin sinä voit yllättää, yhtä hyvin sinä voit viedä ajatuksen seuraavalle asteelle. Jonkunhan se täytyy aloittaa. Yllätä ja lähtekää vaikka keilaamaan, niin koska me tehtiin se! Me vietettiin aikaa keilaamisen parissa ja aivan kahdestaan. Voin kertoa, että teki ihan äärettömän hyvää! Tuntui hyvälle! Miten ihanaa oli olla toisen kanssa ihan vaan kahdestaan. Miten ihanaa oli syödä lämmin ruoka kynttilän valossa ja nauttia toisen lempeästä katseesta. Miten ihanaa oli jutella rauhassa niin, ettei kukaan keskeyttänyt! Eihän sitä voi sanoin kuvailla. Se oli mahtavaa! Haluan uudestaan! Odotan meidän treffejä aivan liian paljon! Odotan, että saan olla kahdestaan tuon miehen kanssa, jota rakastan kaikesta sydämestäni! Se hetki, kun saa olla aivan kahdestaan ja etenkin se hetki kun pääsee neljän seinän sisältä ulos, pois arjesta. Se on hetki, jonka haluan antaa kaikille! Jokainen parisuhde tarvitsee sitä! Lapset vie oman aikansa, mutta sen ei tarvitse aina olla niin. Lapset pärjäävät kyllä, mutta pärjääkö vanhemmat ilman lapsia? Pärjääkö vanhemmat pari tuntia kahdestaan? Se on se tyyppi, johon rakastuit. Kyllä se on ihan se sama tyyppi vaikka se saattaakin välillä tuntua ainoastaan lasten isälle/ äidille. Se saattaa tuntua välillä jopa vieraalle, mutta kyllä sä rakastuit siihen kerran. Tiedän, että voi olla pelottaavaakin (mitä ei edes kannata sanoa ääneen) se, että joutuu olla sen toisen kanssa kahdestaan. Sitä saattaa oikeesti paljon miettiä, että mitä toiselle sanoo. Vaikka aiheiden löytäminen voisi olla haasteellista niin suosittelen kokeilemaan. Luulen, että yllätyt. Mieti vaikka sitä hetkeä, kun aloitte seurustelemaan. Mieti niitä tunteita, kun perhosia lenteli vatsassa. Jutelkaa siitä yhdessä.


Meillä oli Teemun kanssa jokunen kk sitten hetki, kun olimme kahdestaan. Aada oli hoidossa ja oikeesti musta tuntui sille, että en tiedä mitä sanoisin. Katsoin Teemua, mutta jotenkin mulla oli vaikea olla. Juteltiin siitä ääneen ja huomattiin, että emme olleet pitkään aikaan yhdessä. Viime kerrasta oli useampi viikko ja aina silloin, kun nähtiin Aada hoiti puhumisen. Ei meidän tarvinnut olla kahdestaan. Tämä siis voi tapahtui jo näin lyhyessä ajassa.


Ota rakastasi kädestä kiinni ja kerro hänelle miten paljon häntä rakastat. Älä pidä häntä itsestäänselvyytenä! Rakasta ja etenkin osoita se hänelle! Sitä te tarvitsette! Sitä jokainen parisuhde tarvitsee! Yhteistä aikaa on yleensä aivan liian vähän etenkin parisuhteessa, jossa mukana kulkee lapsi. Yleensä meidän naisten on vaikeampi päästää kullanmuruista hetkeksi irti ja emme osaa nähdä miten se toinen kaipaa meitä. Emme osaa nähdä sitä miten se kuormittaa parisuhdetta jos sitä ei pidetä kasassa. Parisuhdetta pitää ylläpitää. Siihen keinoina on puhuminen sekä yhteinen aika. Voiettä! Halun vaan niin kovasti, että kaikki te lukijat siellä ymmärtäisitte haalia parisuhdetta! Olkaa kahdestaan niin usein, kuin mahdollista! Sillä vältätte sen,että ette etäänny toisistanne. Jos sinulla ei ole hoitajaa lapselle niin palkkaa sellainen! Mll:n kautta edullista, helppoa ja nopeaa! Suosittelen! Kokemusta löytyy!

Sitten on taas näitätekosyitä. Yks mun lemppari on tämä:Mutta treffeille meneminen maksaa! Pöh pah! Aina löytyy keinoja joilla säästää! Kyllä se minusta on asenteesta kiinni ja siitä, että haluaako oikeasti aidosti panostaa parisuhteeseen? Haluatko sinä? Jos haluat niin silloin, olet valmis laittamaan siihen myös rahaa. Ruokaa voi tehdä kotona ja voitte käydä vaikka kahdestaan saunassa, kävelyllä tai esim. sillä keilaamassa. Täällä pk seudulla keilaaminen on kallista, mutta päätimme silti mennä keilaamaan ja säästää siinä, että teimme ruoan alusta loppuun itse. Kokkasimme hampurilaisia. Ei tietenkään mikään edullisin vaihtoehto, mutta meidän budjetti kesti sen. Pihvit oli itsetehdyt, mutta sämpylät ostettiin kyllä kaupasta. Lisäksi bataattiranskalaiset ja juomaksi pieni pullo punaviiniä sekä olutta. Tässä olisi myös voinut säästää, mutta päätimme näin. Tuli todella hyvää! Siinä säästi kuitenkin rahaa jos vertaa pihviravintolassa syömistä jne. Eikä tämä nyt loppuen lopuksi kovin työlästä ollut! Oli ihanaa tehdä yhdessä ja nauttia ne yhdessä. Meillä ei ollut mihinkään kiire. Siinä me oltiin, me kaksi. Ruoan jälkeen lähdettiin keilaamaan. Oli mukavaa seikkailla busseilla oikeaan paikkaan ja kävellä takaisin päin. Teimme päätöksen, että näistä treffeistä me nautitaan ja emme käytä aikaa riitelyyn. Se oli hyvä päätös, koska treffit onnistui.Valmistuimme treffeihin hyvin ja järkevästi. Minä sain to iltana sekä lauantai aamuna omaa aikaa. Perjantai vietettiin kaikki kolme yhdessä. Teemu sai alkuviikosta pari päivää omaa aikaa sekä lauantaina ennen treffejä hetken. Aada lähti hoitoon yön yli. Tuntui sille, että kun osasimme antaa toisillemme omaa aikaa, treffit eivät kuluneet siihen, että olisimme purkaneet toisillemme viikon aikainen stressi ja pahaolo. Tämä oli järkevää ja olen todella tyytyväinen siihen, miten organisoimme tämän. Sunnuntaina käytiin yhdessä ruokakaupassa jonka jälkeen Aada tuli kotiin. Täydellistä, etten sanoisi. Ja teki muuten hyvää!


Tässä muuten hampurilaisten ohje, jos vaikka haluat yllättää puolisosi ;)

4 kpl 
Isoa hampurilaissämpylää

Pihvit:

1 sipuli
500 g naudan jauhelihaa
1 kananmuna
1 rkl ketsuppia
Hieman sinappia
2 tl worcestershirenkastiketta
suolaa
mustapippuria
paprikamaustetta


Meillä oli täytteinä:

jäävuorisalaattia
tomaattia
suolakurkkuja
Ananasviipale
pekonia (amerikanpekoniviipaletta)
cheddarjuustoa
majoneesia
ketsuppia


- Eve

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //