Rehellisesti tyylikäs

Mietin pitkään, että mitä teen hiuksilleni. Mietin, että tekisinkö radikaalin muutoksen. Pitäisikö leikata vielä lyhyemmäksi vai laittaa hiustenpidennykset? Mitä jos värjäisin hiukseni jollain toiselle värillä? Tuntui, että halusin jotain uutta, mutta sen päättäminen oli vaikeaa. Minulla ei ollut selkeää visiota mitä tahdoin hiuksistani. Lisäksi tiesin sen, että hiukseni ovat hieman haasteelliset, keltaisien kohtien sekä karheuden vuoksi. Nämä ongelmat ovat tulleet värjäyksien seurauksina. Sen verran kuitenkin ajattelin, että tyven värjäys voisi olla hyvä ja erilainen. Tummempi tyvi ja vaaleammat latvat. Ajatus kuulosti hyvälle, mutta kampaajan kanssa juteltua, tulin siihen tulokseen, että se ei ole järkevää. Jos haluaisinkin joskus takaisin vaaleat hiukset niin se olisi kovan työn takana ja hiukseni ei välttämättä kestäisi sitä. Tuntui siltä,  että olin entistäkin enemmän solmussa sen kanssa, mitä haluaisin ja mikä näyttäisi hyvälle. Mihin minä olisin tyytyväinen.


Otin yhteyttä Hearts Salonin omistajaan Jariin. Päätimme alkaa yhteistyöhön Jarin kanssa. Hearts Salon on Syksyllä 2016 avattu korkealaatuisiin parturi-kampaamopalveluihin erikoistunut liike Kauniaisissa, jossa palvelee viisi upeaa ammattilaista. Liikkeen omistaja on Jari Ahmala, joka on pitkän linjan kosmetiikka- ja kampaamoalan ammattilainen. Hän on toiminut mm. kansainvälisten brändien uutuustuotekehitysprojekteissa ja hiusmuotitapahtumien tuottajana. Hearts Salonin asiakkaana voit luottaa siihen, että saat huipputason palvelua yksilöllisesti. Hearts Salonin tavoitteena on pitää asiakkaat tyytyväisinä. He haluavat kohdata asiakkaita täydellä sydämellään ja siitä mainos lause "sydämellisesti sinun", mielestäni sen vuoksi Hearts Salon on oiva nimi tuolle kampaamolle.

Kampaajan tavattuani päätimme yhdessä, että jätetään minun oma väri tyveen ja vaalennetaan keltaiset kohdat. Kaikki kuulosti hyvälle. Odotin innolla lopputulosta. Kampaaja häivytti tyveä vapaan käden/balayage tekniikalla, vaalennusaineen joukossa oli bondpro +. Pesupaikalla laitettiin viileä vaalea sävy sekä bondpro + 2.vaihe. Bondpro + ehkäisee hiusten katkeilua alkaalikäsittelyjen (esim. vaalennus, väri) ja suojaa hiuksia vaurioilta. Bondpro vahvistaa hiussäiettä ja tukee keratiinisidosten kestävyyttä, elvyttää ja syväravitsee hiuksia sekä tekee niistä terveemmän näköiset ja tuntuiset. Hoitojen jälkeen hiukset leikattii Long bob tekniikalla jolla saatiin kärsineimmät latvat pois ja hiuksista tuli ryhdikkään sekä paksumman näköiset.


Kaikki kuulosti sekä näytti ihan hyvälle, mutta kotona en ollut tyytyväinen hiuksiini. En moiti kampaajaa, koska hän osasi työnsä todella hyvin. Hän oli ammattimainen ja teki juuri niinkuin pyysin. Minä en vaan ollut tyytyväinen. Olin pettynyt siihen mitä päätin. Se ei vaan näyttänyt minun silmääni hyvälle. Ajattelin, että lopputulos olisi ollut jotain aivan muuta. Teemu oli lopputulokseen tyytyväinen, mutta huomasi heti ilmeestäni, että en ollut tyytyväinen. Oma tyven väri ei miellyttänyt minua yhtään. Peilikuvani suorastaan inhotti. Olihan hiukset silti paljon paremman näköiset, kuin ennen käsittelyä, mutta kun ei miellyttänyt niin ei miellyttänyt. Näin kaiken todella negatiivisesti ja ajattelin myös sitä, että eikö väri tarttunut hiuksiin ollenkaan. Mielestäni ero oli pieni, lähtökohtaa ajatellen.


Pidin mölyni mahassa ja ajattelin, että kerron teille lukijoille niistä hiuksistani jokatapauksessa. Silmäni kuitenkin avautuivat, kun Teemu sai ajatuksiini järkeä. Haluanko todella mainostaa jos en ole itse tyytyväinen? En halunnut, mutta halusin olla kiltti. Onneksi uskalsin avata suuni ja sain juteltua Jarin kanssa. Hän ymmärsi minua todella hyvin. Sovimme heti uuden ajan. Samaiselle kampaajalle ei kuitenkaan käynyt tuo ajankohta, joten menin toiselle kampaajalle Hearts Salonissa. Hän kyseli, että mikä olisi hyvä ja millä saisimme minulle ainutlaatuiset hiukset, jotka myös näyttäisivät silmissäni hyvälle. Toisaalta tuntui sille, että olen haastava ja vaativa asiakas, mutta minun tarpeeni kohdattiin todella ammattimaisesti. Olin yllättynyt, koska kieltämättä minua pelotti. Jännitti, että ymmärretäänkö minua ja ovatko he ns. tuohtuneita siitä, että en pitänytkään tyven väristäni. Pelkoni osottautui kuitenkin turhaksi, koska sain kertoa ajatukseni ja koin saavani hyviä vinkkejä. Kampaaja kertoi oman mielipiteensä ja niiden pohjalta lähdimme vaalentamaan tyveä sekä tekemään hiuksistani hieman enemmän harmahtavan väriset. Se tuntui hyvälle. Jännityksellä odotin lopputulosta. 

Lopputuloksesta tuli hyvä. Parempi edelliseen lopputulokseen verrattuna. Palasin kotiin ja olin yhtä hymyä. Teemukin huomasi, että nyt minun tarpeisiini vastattiin ja sain sellaiset hiukset, mitä odotin. Nyt hiukseni eivät näytä enää sellaiselle, mikä ei mielyttäisi silmääni. Tyvi on hieman erivärinen, kuin latvat, koska tämä tarvitsee vielä pari vaalennus kertaa, että tyvestä tulee saman värinen. Olenkin menossa jälleen helmikuussa vaalentamaan hiuksiani. Haluan näistä hyvät. Voin sanoa, että vaaleiden hiusten ylläpitäminen on haastavaa. Välillä mietin, että onko tässä mitään järkeä? Rahaa ja aikaa nämä hiukset vievät todella paljon. Eikä tilannetta helpota yhtään se, että hiukset ovat karheat ja tuuheat sekä luonnonkihara tuo oman haasteensa. 
Olen kiitollinen ja iloinen siitä, että minua kuunneltiin. Sain nähdä Hearts Salonin toiminnassa myös omin silmin sen, että asiakas on aina oikeassa ja he todella ovat asiakaslähtöisiä. He ottivat minut hyvin vastaan. He tekivät kaiken alusta loppuun saakka todella ammattimaisesti, että saan oikein ihmetellä. Minä sain olla ihminen, jonka mielipidettä arvostettiin ja kuunneltiin! Tämä oli myös minulle kasvun paikka, että uskalsin sanoa mielipiteeni ääneen. Uskalsin sanoa, että lopputulos ei mielyttänyt. Olen äärettömän iloinen, että sain kokea tuollaisen vastaanoton Hearts Salonissa ja siksi minun on helppo myös kertoa teille tuosta kampaamosta. Ja kyllä haluan myös kehoittaa teitä käymään tuossa kampaamossa! Tämä on kampaamo, joka kohtaa sinua lämpimästi ja ainutlaatuisesti. Tässä kampaamossa saat unohtaa arjen kiireen ja huolet. Sinä saat renoutua ja nauttia. Tässä kampaamossa sinun mielipiteitä kuunnellaan! 

Kotihoitoon kampaaja suositteli Goldwellin dualsenses tai kerasilk tuotteita. Sain Kerasilkin reconstruct shampoon sekä hoitoaineen mukaani. Shampoo ja hoitoaine on tarkoitettu käsiteltyjen ja vaurioituneiden hiusten hoitoon. Hoitavina ainesosina on keratiini ja hyaloveil. Teidän iloksi saan myös arpoa jollekkin onnekkaalle Shampoon sekä hoitoaineen omaksi. Eikä tässä vielä kaikki! Lisäksi samassa paketissa mukaan tulee myös lahjakortti Hearts Salon Winter Care- erikoishoito. (arvo 45e). Arvonta tapahtuu facebookissa. Klikkaa itsesi siis sinne!

Tutustu kampaamon nettisivuille Täältä. Kampaamo järjestää myös useita Facebook kilpailuja, heidän facebook sivuillaan jonne pääset Täältä.Kiitos Hearts Salon! Ennen kaikkea suuri kiitos Jennalle sekä Helille, mutta kaikista suurin kiitos Jarille! Nähdään taas, olette upeita!* Kiitos kuvista Eero Kokko, Jenna sekä Teemu- Eve

3 kommenttia

 1. Oi joi... eivät kyllä hiukset tykkää perättäisistä käsittelyistä. Minusta vaalennus vie kasvoistasi värin.
  Minä en ainakaan laittaisi vähäisiä vapaita aikoja hiusten tuplakäsittelyyn.

  VastaaPoista
 2. vau miten upea lopputulos! Sopii sulle ihan älyttömän hyvin ♥

  VastaaPoista
 3. Voinko sanoa, että käsitellyt hiukset tekevät sinut vuosia vanhemmaksi? Noin nuorella harmaat hiukset ei tunnu luonnolliselta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //