Varaslähtö jouluun

Ihan aluksi oikein ihanaa Joulua kaikille!

...Mutta sitten itse tekstiin. 
Kirosanana joulu- tekstissä harmittelin sitä, että en saa viettää tätä joulua Aadan kanssa. Kerroin tunteistani. Kiitos, että teistä moni tsemppasi minua ja antoi paljon hyviä vinkkejä. Jotkut teistä ehdotti, että voisimme viettää joulua etukäteen. Kiitos, koska se toteutui! Oli haastavaa löytää yhteinen ajankohta, mutta lopulta sellainen löytyi. Viikonloppuna käytiin ostamassa viimeiset lahjat ja maanantaina Teemu toi meille kauniin aidon kuusen. Maanantaina tiedossa oli kuusen koristelua sekä jouluruokien shoppailu. Tänä vuonna ostimme 1,5kg kinkun, rosollia, sienisalaattia, porkkana-, lanttu ja perunalaatikkoa. Sekä piparkakku ja torttutaikinaa. Mitään en tehnyt alusta loppuun saakka vaan päätin mennä sieltä, mistä aita on matalin. 

Keskiviikkona töiden jälkeen laitoimme kinkun uuniin. Puimme hieman parempaa päälle ja joulumusiikki soi taustalla.  Aada avasi innoissaan lahjoja. Neiti sai lahjaksi paljon nuken tarvikkeita kuten nuken sängyn. Aada leikki lahjoillaan hetken aikaa, väsähti ja halusi pian nukkumaan. Ilta meni todella nopeasti ja väsymys iski. Tarkoitus oli syödä jouluruokaa, mutta nukahdin.Teemu herätteli minua useaan kertaan, mutta nukahdin monta kertaa uudestaan. Loppuenlopuksi nousin syömään jouluruokaa. Teemu oli laittanut kaiken valmiiksi. Kaikki oli niin kaunista ja täydellistä. Siinä me sitten syötiin, kynttilän valossa. Kello oli lähemmäksi kaksitoista. Seuraavana aamuna työt alkoivat klo 11, joten jaksoin juuri ja juuri valvoa. Jouluruoka maistui hyvälle. Oli ihanaa viettää kahdenkeskistä aikaa. 
Meidän rento ja pieni joulu ei tuntunut joululle, mutta se oli meidän ensimmäinen joulu yhdessä ja sen vuoksi todella erityinen. Vaikka olinkin väsynyt, oli aivan mahtavaa nähdä ilo oman lapsen kasvoilta. Olen onnellinen, että vietimme pienen ja intiimin joulun, ennen virallista joulua.

Tänään olemme pohjanmaalla ja vietämme joulun täällä. Huomenna lähdemme Tampereelle ja vietämme siellä kolmannen joulun. 

Pst. Tämän viikon aion syödä hyvällä mielellä jouluruokaa. En aio potea hunoa omaatuntoa siitä, että syön jouluruokaa. Ensi viikolla suunnitelmissa on pitää ainakin kolme valkoista päivää. En halua makkaroita takaisin! Pitäkää peukkuja! 

Siunattua joulua jokaiselle lukijalle!
Tänä vuonna en ottanut Aadasta joulukortti kuvia, koska kuukausi on ollut todella hektinen. Se harmittaa minua, mutta ehkä ensi vuonna onnistun tässä paremmin.
Nauttikaa tästä päivästä! Viettäkää läheisten kanssa aikaa! Todella toivon, että kenenkään ei siellä ruudun toisella puolella tarvitse olla yksin. Olet arvokas juuri tuollaisena! <3
- Eve

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //