Joulu täynnä rakkautta

Joulu tuli ja joulu meni. Aluksi joulu ahdisti minua todella paljon, mutta onneksi myös minä pääsin joulun makuun. Aada lähti joulun viettoon perjantai aamuna, kun minä olin vielä töissä. Edeltävänä iltana olin pitkässä vuorossa ja en nähnyt Aadaa. Tuntui pahalle, kun en nähnyt neitiä torstaiaamun jälkeen. Hyvin sitä kuitenkin pärjäsi, vaikka ihan kauhea ikävä ehti tullakkin. Aada tuli takaisin sunnuntai iltana. 


Perjantaina olin töissä klo 7:45-11.30 välisen ajan. Kello 12 lähdimme ajamaan Pohjanmaalle Teemun siskon ja hänen miehensä kanssa. Automatka meni lähinnä blogiin kirjoitellessa. Minusta ei pahemmin ollut seuraa, mutta ainakin matka sujui nopeasti. Matkaan kului lähes 6 tuntia. Nykyään blogin kirjoittamiseen ei meinaa millään riittää aika ja illalla tuntuu, että olen aivan liian väsynyt kirjoittamaan. Ehkä tämä taas tästä lähtee, kunhan tähän arkeen tottuu.
Joulu oli hieman erilainen, mihin olen tottunut. Toisaalta joulu ei eronnut, mutta olihan se outoa olla Teemun perheessä. Perheessä, joka on kuitenkin toisaalta niin uusi tuttavuus. Ja olla siellä vieläpä ilman Aadaa. Välillä ikävä Aadaa kohtaa yltyi todella suureksi, mutta koitin sulkea sen pois mielestäni. Päätin ottaa joulusta kaiken ilon irti ja päätöksen myötä pystyin nauttimaan joulusta. Oli myös todella erilaista syödä jouluruokaa, joka oli tehty itse alusta loppuun. Joulupöytä oli todella herkullinen. En edes muista, mitä kaikkea pöydässä oli. Erityisesti mieleen jäi juustotarjotin sekä vihreäsalaatti. Näitä meidän perheessä ei ole ollut jouluna. Valkokastike oli myös uusi asia minulle. Jännä miten jouluperinteet eroavatkin.


Aamulla syötiin riisipuuroa ja luumukiisseliä. Päivällä käytiin joulusaunassa ja illalla syötiin kinkkua. Ruoan jälkeen avattiin lahjat ja loppuilta sujuikin pöytälätkää pelatessa. Myös minä jouduin pelaamaan muutaman kerran. Voiettä, miten surkea olinkaan, mutta hauskaa oli! Ilta venyi pitkäksi ja nukkumaan pääsi vasta keskiyön jälkeen. Aamulla väsytti paljon, mutta ei auttanut kuin lähteä Teemun veljen kyydillä Tampereelle. Tampereella yövyimme yhden yön minun perheeni luona. Tapaninpäivänä palasimme Helsinkiin ja tiistaina kutsui työt. Joulu meni kyllä ihan jäätävän nopeasti. Tänä jouluna ei ainakaan ehtinyt rentoutumaan, pyh! Ensi joulua odotellessa!

Joulu pohjanmaalla oli jokatapauksessa aivan ihana. Hassua, mutta minä todella rakastan Teemun perhettä. En ymmärrä miten he ovat ottaneet minut niin hyvin vastaan. En ymmärrä miten olen päässyt osaksi noin ihanaa perhettä. Ihmettelen suuresti sitä, että 5kk seurustelun jälkeen tuo perhe tuntuu oikeasti perheelle. 

Saako minusta tuntua vielä tälle? 
Onko se sallittua? 

On outoa, miten tulen jokaisen kanssa toimeen niin hyvin. Teemun sisarusten kanssa ollaan tehty jo mökkireissu sekä muita yökyläily reissuja. Teemun sisko asuu lähellä meitä ja hänen kanssa nähdään kaikista eniten. Siskon mies oli myös auttamassa muutossa. Tämä on perhe, jossa näkyy lähimmäisen rakkaus. He ovat ottaneet myös Aadan vastaan todella hyvin. Herkistyn kun kirjoitan tätä. Teemun perheestä on tullut minulle todella tärkeä. Olen äärettömän kiitollinen Jumalalle siitä, että olen saanut tuollaisen perheen. Joka kerta, kun tapaan Teemun perhettä he halaavat rakastavasti ja kysyvät kuulumisia. Minusta tuntuu, että minun kuulumiset todella kiinnostaa heitä. Teemun äidin kanssa myös soitellaan jonkin verran, mikä lämmittää sydäntäni todella paljon. 
 Kiitos perhe R ! Olette ihania! Ja iso kiitos myös Jumalalle, joka on antanut minulle näin ihanan miesystävän ja tuonut sen ohella myös näin ihanan perheen! Olen niin kiitollinen ja olo on todella siunattu!- Eve

2 kommenttia

 1. Oi vitsi miten ihanan kuuloinen joulu sulla on ollut <3! ja tosi kivoja joulu kuvia :)!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että joulussa oli paljon hyvää :)

  Mahtavan perheen oot saanu Teemun kautta!

  Hyvää uutta vuotta teille kaikille.

  -eea

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //