Hyvä parempi paras

Meillä jyllää täällä korkea kuume ja inhottava kurkkukipu. Ollaan pari päivää oltu sängyn pohjalla eli Aadan päiväkodin aloitus on siirtynyt hieman eteenpäin. Itse olen kuitenkin päässyt aloittamaan työt ja voin sanoa, että tuntuu äärimmäisen hyvälle! Tuntuu sille, että olen juuri oikeassa paikassa! Työkaverit tuntuu aivan ainutlaatuisilta. Esimies on todella sydämellinen ja ymmärtää työntekijöitään! Olen niin kiitollinen tuosta työpaikasta! Nyt vaan toivotaan, että pöpöt lähtee jylläämästä ja päästää kunnolla aloittamaan uusi arki.

Muutto sujui nopeasti ja hyvin. Saatiin hienosti järjestymään paku sekä muuttoapu. Teemun siskon mies tuli auttamaan eli hoidimme muuton kolmestaan. Aluksi ajatus siitä kauhistutti, mutta tavaraa oli onneksi niin vähän, että muutto sujui todella nopeasti. Tuntui leppoisalle, kun miehet oli niin tehokkaita. Käytiin torstaina hakemassa uudet huonekalut kotiin ja nyt se alkaa näyttämään melko valmiille.
Uusi koti tuntuu hyvälle tai itseasiassa parhaalle mahdolliselle! Hieman makuhuoneen pienuus häiritsee, mutta siihen on vain totuttava. Makkarissa on siis kaksi sisäänkäyntiä, mutta ei ovia. Makkariin mahtuu vain sänky + yöpöydät. Toisaalta, mitä muuta sinne pitäisi mahtua? Edellisen asunnon makkari oli niin tilava, että varmaan sen vuoksi totuttelu on hieman vaikeaa. Muuten koti on täydellinen meidän tarpeillemme.

Hieman myöhemmin lisää kuvia kodistamme!

-Eve

8 kommenttia

 1. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 2. Wau, näyttää todella mukavalta sekä kotoisalta jo nämä muutamatkin kuvat! Ja todella hienoa kuulla, että alku on lähtenyt töissä sujumaan hyvin, aivan mahtavaa! Kunhan paranette, olen varma että myös Aadalla lähtee päiväkoti sujumaan hyvin, hän vaikuttaa niin reippaalta suloiselta tytöltä! Ja vielä kysymys, mistä olet löytänyt tuon pöydän sekä tuolit? Itse olen etsinyt juuri tuollaisia, kauan.
  Mitä parhainta joulun odotusta teille!
  - T-M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos sinulle :) Ihanaa joulua! Pöytä ja tuolit on ostettu vekenkalusteesta. Black Fridayina olin ihana alennus. Maksoi 400e :)

   Poista
 3. Mistä nuo ruokapöydän tuolit? :) Näyttää kivalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei, ne on ostettu Vekenkalusteelta tai siis tilattu :))

   Poista
 4. Olispa kiva nähdä lisää kuvia vielä teidän uudesta kodista, kun valmistuu :) Jännää nähdä sinulla jotakin muutakin välillä kuin maalaisromanttista :D Toi istuintyyny on ihana, olen katsellut sitä kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos :) Juu vähän on sisustus vaihtunut :D Heh, pitäis saaha otettuu lisää kuvia ja tehtyä postaus, mutta päivät menee töissä ja illalla tulee keltaisia kuvia.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //