Hän on kolme!

Hetki sitten juhlistettiin Aadan 3v synttäreitä. Tänä vuonna mukana oli vain pari ystävää ja yksi kummi. Alkuperäinen suunnitelma oli, että mukana olisi olleet vain kummit, mutta koska kummit eivät päässeet paikalle niin kahville kutsuttiin myös pari ystävää. Tänä vuonna en jaksanut nähdä vaivaa syntymäpäivien eteen. Leivoin helpon kakun, valmiista pohjasta ja sulatin suklaata Rocky roadiin. helppoa ja nopeaa. Myöskään omat vanhempani eivät olleet juhlistamassa Aadaa. He ymmärsivät asian onneksi todella hyvin, koska olin todella väsynyt. Töiden aloitus, päiväkodin aloitus sekä uuden asunnon järjestäminen on vienyt yllättävän paljon energiaa. Olen todella poikki. 


Teemulta on tullut todella suuri tuki, josta olen todella kiitollinen. En tiedä miten jaksaisin tämän kaiken ilman Teemua. Niin paljon asioita, mitä on pitänyt hoitaa. Väsymyksestä huolimatta halusin juhlistaa Aadan syntymäpäiviä edes pienesti. Lahjojakin sateli myös postin kautta ja niistä neiti tykkäsi todella kovasti. 

Nyt täällä asustaa siis 3v neiti! Aika mennyt todella nopeasti! Hurjaa, että minä todella olen jo 3 vuotiaan lapsen äiti! 
- Eve

9 kommenttia

Kiitos, että kommentoit. Muistathan, että kaikkia kommentteja en julkaise blogissani. Varsinkaan liian henkilökohtaisia kommentteja. Kommentteihin vastaaminen saattaa myös kestää. Laitathan minulle sähköpostia jos sinulla on jotain kysyttävää ja haluat vastauksen heti. Kiitos jokatapauksessa kommentistasi, suurin osa piristää aina päivääni!