9 voipakettia kevyempänä

28 päivää – valkoiset päivät, vihreät päivät + vitamiinit. Itse lähdin mukaan uteliaisuudesta, kun olin kuullut tarinoita kuurin positiivisista vaikutuksista ja lukenut tietoa. Tietenkin halusin tietää, että mistä tässä on kyse, jotta voisin suositella tätä jatkossa niille, jotka saisivat tästä varmasti apua! Omaan terveyteen ei voi koskaan panostaa liikaa. Sen parempaa sijoitusta kun ei ole!

Menikö rahat hukkaan? Ei todellakaan! Kuvat kertovat enemmän, kuin sanat. Olen yhdeksän voipakettia kevyempi ja useamman sentin pienempi. Sentit lähtivät juuri sieltä, mistä pitikin. Lisäksi rintsikat piti vaihtaa kokoa pienempään, kun rinnat pieneni todella paljon. Tämä kyllä harmittaa, mutta olihan se tiedossa. Tissit ne vaan on, ei sen suurempi asia. Aloin miettimään, että kuluiko tähän edes rahaa. Eipä oikeastaan. Ruokakaupassa meni paljon vähemmän rahaa, kuin normaalisti. Ruokakaupassa käynti oli itse asiassa todella helppoa ja sujui mallikkaasti. Olin miettinyt viikon ruoat etukäteen ja Aadalle ostin myös puhdasta proteiinia sekä lisäksi pastaa. Itselle tämä kuukausi on ollut kyllä täyttä säästöä. Ihmettelen, miten olenkin pystynyt säästämään. Toisaalta kun miettii, kauppareissuihin on kulunut todella vähän rahaa, kun olen jättänyt kerman, hiilarit, rasvan ja sokerin pois. Shoppailuun kuuluu yleensä olennaisena osana ruokailu tai joku mukava kahvila. Tämän kuukauden aikana ei tullut käytyä shoppailemassa, muuta kuin tarpeelliset asiat. Heräteostoksia en tehnyt ja siinä säästinkin huomattavasti.
Kun alkaa oikeasti tutkimaan, niihin pieniin ostoksiin menee yllättävänkin paljon rahaa. Fazerin patukka, kokis, sipsipussi tai vaikka siideri silloin tällöin, kahvi kerran viikossa. Kyllä niihin kuluu yllättävä summa. Suosittelen joskus laskemaan, mikä summaksi tulee sinun kohdallasi.

Miten elämä jatkuu tämän jälkeen?

Olen pitänyt herkuttelupäivän. Söin suklaata ja hieman sipsiä. Ihmettelin, että sipsi maistui niin suolaiselta. Tuli kamala jano. Suklaa tuntui todella makealle ja jokseenkin hieman vieraalle. Olen aina ollut äklö makeiden ystävä ja nyt huomasin, että en pystynyt syömään kahta palaa enempää suklaalevystä. Aion silti syödä herkkuja kohtuudella, niitä en aio lopettaa. Toisaalta huomasin kuitenkin, että en tarvitse herkkuja, niitä ilmankin pystyy elämään. Elämäaaä pitää kuitenkin olla myös juhlaa, mutta on tärkeää pitää rajat ja myös palata herkkujen syömisen jälkeen oikeaan rytmiin eli oikeaan ruokavalioon. Aion myös lisätä hiilareita ruokavalioon. Mietin, että en aloittaisi suolan käyttöä vaan söisin suolatonta ruokaa. Tai en täysin suolatonta, mutta ainakin vähentäisin huomattavasti. Ennen olin kova käyttämään suolaa. Tuntui, että olin joka välissä lisäämässä suolaa.

Tämä kehokuuri on opettanut minua paljon. Miten helposti voin syödä ja tehdä terveellistä ruokaa. Olen todella tyytyväinen ja iloinen, että lähdin tähän mukaan. En kadu! Yllätyin, miten housut jäivät vyötäröstä isoiksi ja miten paidat näyttivät päälläni lähinnä roikkuvan. Ei sitä itse osannut ajatella, kun tähän lähdin mukaan, että mä todella olen noin "iso" mitä kuvista näkee. Olenko minä todella ottanut nuo kuvat kuukausi sitten? Miten tällainen muutos voi tulla 28 päivän aikana? Pysyykö tämä muutos? Pysyy jos vain aion syödä terveellisesti! Minusta se on kiinni! Minä haluan, että tämä on pysyvää! Haluan nähdä itseni tämmöisenä,
millainen olen nyt! Haluan pukeutua ihonmyötäisiin vaatteisiin!


Päätin, että alan hieman kuntoilemaan. Työni puolesta tulee liikuttua paljon, mikä on todella hyvä, mutta haluan myös parantaa lihaskuntoani! Haluan saada kiinteämmän vartalon! Olen todella iloinen ja kiitollinen tästä puhdistuskuurista! Suurin kiitos erityisesti Jannelle! Oloni on mahtava! Mahaoireeni on poissa! Tietyllä tavalla olen todella kriittinen ja en ole vielä täysin tyytyväinen tuloksiini, mutta parin kk päästä tilanne voi olla toinen! Jatkan samalla tavalla ruokailua! Haluan pitää ainakin yhden valkoisen päivän viikossa, jolloin syön siis vain puhdasta proteiinia. Jos syön paljon herkkuja, silloin pidän useamman valkoisen päivän. Haluan pitää myös herkuttelupäivän viikossa, en kuitenkaan tarkoita, että ahmin kahdella kädellä herkkuja vaan, että syön esim. pari riviä suklaata jne. Aion myös lisätä hiilareita ruokavaliooni. Haluan alkaa myös kiinteyttämään kroppaani! Paljon asioita joita haluan ja odotan, että pääsen toteuttamaan itseäni!


Tämän kaiken jälkeen voin suositella kehokuuria myös sinulle! Haluatko sinä eroon senteistä vyötärölläsi? Haluatko sinä virkeämmän olon? Haluatko elämätapasi kuntoon? Kyllä, Cellreset toteuttaa nämä kaikki! Toteutti ainakin minun kohdallani ja siksi uskallan väittää, että nämä toteutuu myös sinun kohdallasi, mutta se on yksin ja ainoastaan sinusta kiinni! Kokeile niin tiedät!

Voit ilmoittautua mukaan jo tänään! Jos ilmoittaudut mukaan tänään niin voit aloittaa heti joulun jälkeen ja saat uuden ja paremman olon ensi vuodeksi! Mikä olisikaan mahtavampi tapa aloittaa uusi vuosi? Uusi vuosi ja uusi sinä! Ilmoittaudu siis mukaan: Täältä! Tai voit laittaa minulle sähköpostia niin jutellaan aiheesta enemmän: hattarapilvenvarjossa@gmail.com


* Kiitos kuvista Teemulle

*Yhteistyö toteutettu alennuksella

*Yhteistyössä:


- Eve

2 kommenttia

  1. Vau mikä muutos! Oot upee nainen! Mulla on niin huono itsekuri että lipsuisin varmasti ruokavaliosta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiiitos paljon :)) Mäkin luulin, että lipsuisin, mutta toisin kävi. Kyllä sitä pystyy olla lipsumatta,kun haluaa muutosta :))

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //