110% tuki

Näin kolmen viikon jälkeen voin sanoa, että mielitekoja on tullut paljon vähemmän, mitä ajattelin. Enää ei tee pahaa vaikka vieressäni syödään sipsejä tai suklaata. Teen Aadalle eri ruoat mitä itselleni. Itse syön vihreitä kasviksia ja puhdasta proteiinia eli pääosin kanaa ja kalaa. Aadalle teen makaronilaatikkoa, kanakastiketta tai tonnikalapastaa. Neiti syö niitä ja minä hieman terveellisemmin. Teemu syö välillä samaa ruokaa minun kanssani. Se on tuntunut todella hyvälle. Hän on tukenut minua 110%. Olen todella onnellinen, että vierelläni kulkee tuollainen mies, joka tukee tässä projektissa täysin vaikka ei itse olekaan kuurilla.

On ollut jännittävää huomata, miten suolaakaan ei kaipaa ja aamupala jogurttikin maistuu jopa hyvälle. Outoa miten makunystyrät on tottunut ruokavalion muutoksiin. Naudan lisääminen kahdelle aterialle viikossa on ollut suuri plussa. Rakastan nautaa. Pihvit ovat intohimoni! Kana ja kala on alkanut tulla korvista ulos, mutta nauta on ihanasti hieman tasapainottanut.
Tämä kolme viikkoa on mennyt todella nopeasti! Yllätyin pari päivää sitten kun huomasin, että puhdistuksen viimeinen viikko käynnistyy. Tämän jälkeen alkaa life style ja uskon, että se sujuu mahtavasti kun lipsumisia ei ole tämän kolmen viikon aikana tullut yhtään. 

Haasteellista puhdistuksessa on ollut pitää ateriarytmit säännöllisinä. Olen kuitenkin onnistunut siinä todella hyvin. Lisäksi päivä teen juominen on muutamina päivinä unohtunut täysin. Tämä ehkä johtuu siitä, kun en yleensäkään juo päivällä kahvia tai teetä. Viikonloppuina tuntuu, että tunnit loppuu kesken, mutta viikolla taas ateriarytmit on helpompi pitää. 


Oloni on virkeä ja hyvinvoiva. Mahani ei ole turvoksissa vaan se on oikeasti littana. Housut tuntuu tippuvan jalasta ja olenkin miettinyt, että pitääkö siirtyä pienempään kokoon vai alkaisinko käyttämään vyötä. Voiettä! Tää fiilis on niin mahtava! Mun maha voi hyvin! Tässä vaiheessa uskallan sen sanoa! Olen päässyt eroon kaikista mahavaivoistani! Enää en kärsi inhottavista röyhtäyksistä ja ilmavaivoista! Enää en valvo öitä mahan vuoksi! Enää en pelkää, että yöllä täytyy herätä vessaan! Aiettä! Olen niin iloinen, että kroppani on tasapainossa ja oloni on näin mahtava! Olen saanut kroppani puhdistettua teollisesta möhnästä ja en todella halua sitä sinne enää tunkea! Tämä olo! Tämä fiilis! Tää on se minkä voisin jakaa koko maailmalle! Kyllä, jos mietit kehokuurin aloittamista niin en voi kuin suositella! En osaa sanoin kuvailla, että mikä fiilikseni on, mutta jos sinua kiinnostaa niin ota yhteyttä facebookissa tai vaikka sähkärillä: hattarapilvenvarjossa@gmail.com niin jutellaan lisää! Voit myös ilmoittautua heti mukaan ja aloittaa parin päivän päästä! Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ! Muistathan mainita blogista ilmoittautumisen yhteydessä! :) Haluamme Jannen kanssa tukea sinua ja pyrkiä siihen, että tämän olon saisi myös moni muu kokea, koska itse en ole koskaan aikaisemmin tuntenut oloani näin hyvinvoivaksi! 


* Yhteistyössä:


* Yhteistyö toteutettu alennuksella

-Eve

2 kommenttia

  1. Todella upeaksi katettu pöytä :) Ja ihana kuulla että sä voit hyvin, myös fyysisesti! :)) <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //