Täyden sydämen ilo

Aiettääää, tekee mieli vaan huutaa ilosta! Odotan niin suurella innolla joulukuuta! Olen niin innossani! Tekee mieli vaan tanssia! Miten iloinen ja onnellinen olenkaan! Miettikää! Aada aloittaa päiväkodin ja minä menen töihin! Meidän arki saa täydellisen käänteen! Jännittävää, ihanaa ja ihmeellistä! Nämä muutoksen tuulet ovat aivan ihania! Me saadaan muuttaa aivan pian uuteen kotiin! Tuo koti on ihan uusi, vasta valmistunut! Tulevassa kodissa on 70 neliötä ja todella tilava lasitettu parveke! Tulevassa kodissa on harmaa lattia ja kaunis uusi keittiö! Itkettää, että mun haaveet todella toteutuu tulevan asunnonkin suhteen! Olen joskus rukoillut, että saisin muuttaa vielä joku päivä aivan uuteen asuntoon. Sellaiseen jossa ei ole kukaan aikaisemmin asunnut. Sellaiseen jossa tuoksuisi uudelta. Sellaiseen jonne kodin tuoksun toisi minä ja minun tavarani. Nyt haaveeni toteutuu ja saan juuri sellaisen asunnon!Kaiken tämän lisäksi pääsen aloittamaan unelmien työpaikassa! Työpaikassa jossa he odottavat minua innolla. Kävin hetki sitten kirjoittamassa työsopparin ja tapasin muutaman työkaverin. Esimieheni sanoi minulle, että odottaa todella paljon sitä, kun aloitan työt. He ovat kuulemma kehuneet minua muille työkavereille ja kaikki odottavat minua innolla. Ensimmäistä kertaa ikinä minusta tuntuu, että olen päässyt työpaikkaan, jossa minua tullaa arvostamaan! Ensimmäistä kertaa ikinä odotan työn alkua näin paljon! Välillä minusta tuntuu sille, että tämä kaikki on unta. Eihän minun elämässäni tapahdu tällaisia asioita! Tämä on niin uskomatonta!

Nyt minun tekee mieli vaan huutaa tätä postausta kirjoittaessani! Olen niin suurta intoa täynnä! Sydämeni huutaa kiitosta! Mieleni itkee ilosta! Elämä on todella ihanaa ja ainutlaatuista juuri nyt! Rinnallani kulkee ihminen, jolta saan kaikkeen tähän täyden tuen! Ilman Teemua en olisi nyt tässä!

Tuntuu, että minun ja Aadan elämässä todellakin kaikki asiat on vaan niin hyvin. Kaikki se kipu ja tuska on takana päin! Nyt saan olla ja nauttia elämästä! Nyt saan todella vain ottaa vastaan kaiken sen hyvän, mitä elämä tarjoaa! Tästä kaikesta kiitos, kunnia ja ylistys kuuluu Jumalalle, koska Häneen minä luotan ja uskon!


- Eve

6 kommenttia

 1. Ihmeellistä miten sun elämä huokuu rukousvastauksia. :o :) Ihanaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on niin hyvä, ihanaa nähdä miten Jumala vastaa ❤️😍

   Poista
 2. Hölmö kysymys eikä liity mitenkään mihinkään, MUTTA mitä ripsiväriä käytät? sulla on kovin kauniit silmät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on luonnostaan todella pitkät ripset 😊 Mutta tällähetkellä menissa violetti maybelinen 🤔

   Poista
 3. Ihanaaa!!!!! :)))))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //