Talvi yllätti vai yllättikö?

Ajattelin tehdä postauksen jossa on koosteet tämän päivän snapchat videoista. Jotkut ovat toivoneet, että tekisin videopostausta meidän arjesta. Jotenkin arkivideon tekeminen ei ole napannut. Enemmän tämä snapchat on minun juttuni. 10 sekunnin videoita jaksaa kuvailla.

Snapchat: pilvenvarjossa

 Ja ajattelin myös teitä jotka ette snapchatissa ole. 
Olkaa hyvä, ehkä tämä antaa hieman jotain kuvaa meidän arjesta :)

Tänään hämmästeltiin sitä, kuinka paljon täällä päin satoi lunta! 
Rattaatkin osottautuivat hieman haastaviksi räntäsateessa! Ainiin ja yllätti tuo mieskin ja toi eilen ruusuja, niistä myös lisää videolla.- Eve2 kommenttia

  1. Olisko mahdollista saada voi videot vähän isompana? Joskus ainenkin on voinu html-koodista sen muokkaa helposti leveyttä ja korkeutta. Ja ehdottomasti lisää videoita. Vaikka seuraanki suo snapissa, niin olisi kiva seurata suo videolla myös täällä. Vaikka jotain juttuja, niinkuin sun ja Teemun video oli.

    VastaaPoista
  2. Mää tykkään susta :)

    T. Maisa

    VastaaPoista

Kiitos, että kommentoit. Muistathan, että kaikkia kommentteja en julkaise blogissani. Varsinkaan liian henkilökohtaisia kommentteja. Kommentteihin vastaaminen saattaa myös kestää. Laitathan minulle sähköpostia jos sinulla on jotain kysyttävää ja haluat vastauksen heti. Kiitos jokatapauksessa kommentistasi, suurin osa piristää aina päivääni!