Rahaa hyvinvointiin?

Nyt alkoi jo kolmas viikko! Huh huh miten nopeasti tämä aika on mennyt! Viimeiset päivät ovat olleet aika rutiininomaisia. Kroppa on alkanut tottumaan ruokavalioon ja nälkä on vähentynyt. Minulle se kertoo siitä, miten mahalaukku on pienentynyt. Ensimmäisellä viikolla söin kanaa ja kalkkunaa. Kalkkuna oli virhe. Se oli aivan liian kuivaa ja pahaa. Silloin mietin, että mitä tästä oikein tulee jos syön näin pahaa ruokaa 28 päivää. Sain Jannelta onneksi hyviä vinkkejä ja lohi oli aivan törkeän hyvää! Mihin sitä suolaa edes tarvitsee jos ruoka voi olla ilman sitäkin hyvää? Nyt toisella ja kolmannella viikolla nauta on maistunut myös hyvälle! Vaikka epäilin, että mahtaakohan nauta olla hyvää ilman suolaa. On hyvää myös ilman suolaa!

Kaksi viikkoa on mennyt todella nopeasti ja mulla on ollu koko ajan tosi hyvä fiilis. Ensimmäisellä viikolla väsytti tietenkin, koska viikko oli rankin elimistölle. Siitä kuitenkin selvittiin ja sen jälkeen fiilis on ollut todella hyvä! Herään aamulla virkeänä ja illalla simahan paria tuntia aikaisemmin, kuin yleensä.

”Kuumia aaltoja" on myös tullut ja ne on tosi hassuja, niitä on tullut muutama näiden vihreiden viikkojen aikana – ne on niitä hetkiä, kun rasvanpoltto kropassa tehostuu ja tuntuu kuin olis saunassa. Toinen hassu asia oli se, kun ensimmäisen viikon jälkeen syödessä tunsi kuinka energia vaan levisi pitkin kroppaa. Se oli aika jännittävää ja samalla niin terveen oloista!
Muutamat ovat kyselleet cellresetin hintaa. Hinnan suuruutta on ihmetelty. Loppuenlopuksi cellreset ei ole kallis. On oikeastaan kysymys siitä, että mihin haluaa rahansa käyttää? Haluaako käyttää mieluummin rahaa laadukkaisiin tuotteisiin ja ruokavalioon, joka edistää sisäistä hyvinvointia vai esim laittaa useita satoja kuukaudessa kynsiin tai hiuksiin? Kumpi on sinulle tärkeämpää? Jos taas ajattelee pt:tä niin hänen tekemä ruokavaliosta voi joutua maksamaan pitkän pennin ja siihen päälle kun lisätään kaikki tarvittavat lisäravinteet, niin hintaa tulee helposti huomattavasti enemmän, kuin kehokuurissa. Onko siis kehokuuri oikeasti kallis? Tähän hintaan kun saa kaiken. Helppoa ja vaivatonta minun mielestäni. Lisäksi kehokuurin hinnan lisäksi ostaa vain puhdasta ruokaa. Jos miettii, että kuinka paljon kuukaudessa rahaa menee ravintolassa syömiseen? Paljon menee rahaa leipään, leikkeleihin ja juustoon? Kuinka paljon menee rahaa kahviloihin tai baareihin kuukaudessa? Entäs herkkuihin? Sipseihin, karkkeihin/ limsaan? Entäs vitamiineihin, ravintolisiin tai superfoodiin?

Jos nämä kaikki laskee yhteen, summa on aika suuri. Näitä kaikkia ei tarvita kun suorittaa kehokuurin. Cellresetin tavoitteena on jättää pois kaikki ylimääräinen ja päästä mukaan terveelliseen elämäntapaan.
* Yhteistyössä:


* Yhteistyö toteutettu alennuksella- Eve

1 kommentti

  1. Oon joskus itse miettinyt tätä kuuria, mutta hinnan vuoksi se on jäänyt. Ymmärrän kyllä mistä hinta tulee, ja kyllä monet laittaa rahaa paljon turhempaankin, mutta itse en käytä rahaa mihinkään noista mitä laitoit esimerkiksi (baari, leikkele, juusto, herkut, lisäravinteet) :D kuitenkin kiinnostus heräsi taas kun lähdit tähän kuuriin mukaan. Olen nykyään kuitenkin kasvissyöjä, joten onko cellreset mahdoton siinä tapauksessa? Sinun ruokavalio näyttää ainakin olevan hyvin lihapainotteinen, ja itse en eettisistä syistä halua lihaa käyttää.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //