Parisuhde lihottaa

Olen todella tullut siihen tulokseen, että ainakin minua seurustelu on lihottanut. Toisaalta, olen pieni eikä minusta välttämättä sitä huomaa, että tämä parisuhde on tuonut minulle senttejä. Toisaalta olen ihan hyvässä kunnossa, eikä ylipainoakaan ole. Mutta, koska olen joskus ollut paremmassa kunnossa ja jopa lihakset on näkynyt niin haluan siihen takaisin. Haluan olla paremmassa kunnossa sen vuoksi, että minulla olisi itsevarmempi olo.

Kuvilla pystyy peittelemään omia ylimääräisiä senttejä. Tässä siis heti alkuun kuva josta ei uskoisi, että alla piilee makkaroita ja lukuisia ylimääräisiä senttejä:Niinkuin viime tekstissä kerroin niin olen enimmikseen kaikkia kuureja kohtaan skeptinen, koska uskon pysyvään elämäntapamuutokseen, joka on omasta halusta/ motiivista kiinni. En ole oikeastaan koskaan uskonut dieetteihin/ kuureihin. Mutta, cellreset kuitenkin herätti kiinnostukseni, koska kehokuurin tavoitteena on pysyvä elämäntapamuutos. Jotainhan tälle kropalle on tehtävä!
Ensimmäinen vaihe 28 päivää on tehokas puhdistus ja käynnistys uudelle elämälle. Seuraava 60 päivää on optimointia jolla aineenvaihdunta ja solutoiminta optimoidaan parhaaseen mahdolliseen tasoon. Optimoinnilla myös opetellaan elämään niin, että saavutettu taso säilyisi läpi elämän

Kyseessä on siis 28 (+60) päivää kestävä puhdistuskuuri, jonka tarkoituksena on saada
aineenvaihdunta sekä hormonitoiminnot tasapainoon. Cellreset on kaksi vaiheinen, jossa ensimmäisessä vaiheessa poistetaan elimistöstä ylimääräiset suolat sekä solujen päälle kasaantuneet
kuona-aineet. Tähän käytetään hyväksi juuri cellresetin ruokavaliota sekä erilaisia patentoituja ravintolisiä. Erona moniin muihin kuureihin on kuurin kesto eli vain 4 viikkoa. Jonka jälkeen alkaa ylläpitovaihe, koska ensimmäinen osa kestää vain 4 viikkoa niin motivaatiokaan ei ehdi hiipua.

Cellreset ei ole painonpudotuskuuri, mutta paino putoaa automaattisesti kun ruokavaliota vaihtaa ja kehoa aletaan puhdistamaan. Voisi sanoa, että painonpudotus tulee kuurin sivuoireena. Mielestäni cellresetissä on myös upeaa se, että tuotteilla on 30 päivän takuu, jos syystä tai toisesta tuotteet eivät sovellukaan. Silloin saat rahasi takaisin kuulostaa luotettavalle, eikö?

Oma tavoitteeni on tasapainottaa happo tasapainoani, joka auttaa mahaongelmien kanssa. Tiedän, että paino tulee putoamaan myös jonkin verran, vaikka se on minulle ihan toissijaista. Olen päättänyt, että en seuraile tämän kuurin aikana puntaria vaan mieluummin hääräilen mittanauhan kanssa. Senteistä haluan ja niistä on pakko päästä eroon!


Tässä ennen kuvat:Toppi ja farkut, jotka oikein puristaa vatsamakkarat esiin.
Treenivaatteilla pystyy peittelemään yllättävän paljon, mutta kun nostaa hieman paitaa. Kyllä, tästä kaikesta haluan eroon!

Nyt on otettu ennen kuvat ja todella toivon, että jotain lähtee tapahtumaan näiden viikkojen aikana! Otin myös aamupainon sekä sentit vartalosta. Viikon kuluttua olisi tarkoitus tehdä viikon kooste jossa kerron onko sentit liikkunu kumpaankaan suuntaan.

Cellreset on jaoteltu valkoisiin ja vihreisiin päiviin. Valkoiset päivät ovat päiviä jolloin ei saa harrastaa liikuntaa tai sitä ei suositella. Cellresetin ensimmäinen viikko on täysin valkoinen eli hyvällä fiiliksellä voi löhötä vaikka vaan sohvalla.

Fitlinen patentoidut ravintolisät ovat tärkeässä roolissa. Ravintolisien lisäksi tärkeässä roolissa on veden ja teen juominen. Sokeri, makeutusaineet sekä suola on täysin kiellettyjä! Minua eniten ahdisti
suolan pois jättäminen! Nyt parin päivän jälkeen olen kuitenkin huomannut, että ei se niin hirveää ole. Ruoka maistuu hyvälle kun maustaa sen oikein. Lisäksi olen todella fiiliksissä. Odotan mielenkiinnolla mitä seuraavat viikot tuovat tullessaan. Nämä pari päivää ovat sujuneet todella hyvin.
Kova nälkäkään ei ole ehtinyt tulla. Itseasiassa olen miettinyt, että mihin niitä herkkuja edes tarvitsee kun olo on jo nyt näin hyvä?
Tänään aamu lähti käyntiin kylmällä yrttiteellä, johon lisäsin kaksi mittalusikallista B-vitamiinivalmistetta. Juoman kanssa nielaisin myös 3kpl aminohappokapseleita. Aamupalaksi söin yhden munakkaan sekä probioottijogurttia jonka valmistin itse, pari päivää sitten. Jogurtin seassa oli myös siemeniä. Ruokaa saa syödä 4-5x päivässä. Valkoisilla viikoilla ruokina toimii; (vähärasvaiset ja luonnolliset proteiinin lähteet) Eli mitään vihanneksia ei syödä saatika pastaa! Kuulostaa ihan kauhealle, kun suolaakaan ei saa ruokiin lisätä, mutta eiköhän tähän totu?


Jos mieleesi tulee kysymyksiä niin vastaan mielelläni. Minulle kannattaa laittaa sähköpostilla viestiä: hattarapilvenvarjossa@gmail.com tai facebookin inboxiin.
Jos haluat itse kokeilla kehokuuria niin ilmottaudu mukaan TÄÄLLÄ.* Yhteistyössä mukana:* Yhteistyö toteutettu alennuksella
* Kiitos kuvista kuuluu Teemulle- Eve

14 kommenttia

 1. Mielenkiinnolla kyllä seuraan tätä projektia ja samoin kuinka sen jälkeen homma sujuu :) nostaa samalla omaa motivaatiota katsoa tarkemmin, mitä suuhunsa laittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä jännää, mukavaa, virkistävää ja mielenkiintoista 😍👏🏻 Ihanaa saaha kroppa kuntoon! Tää on startti siihen 💪🏻

   Poista
 2. Mielenkiinnolla odotan lopputulosta :). Jos todella toimii, niin pakko itsekin kokeilla :). Kahden lapsen jälkeen senttejä sais karista pois. Onkohan tällä dieetillä jotain haittaa jos imettää?

  Tsemppiä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan! Tää toimii, kokemusta on t. Parin lapsen äippä

   Poista
  2. Hmm, en tiedä onko haittaa jos imettää, mutta sen verran vähän tässä syödään, että en tiedä tuleeko maitoa normaalisti. Voi vähentyä. Kaikki ravintoaineet tässä kyllä saa! Täytyykin selvitellä asiaa 😊 ja näin 8 päivän jälkeen voi suositella! Sentteä lähtenyt ja kiloja 2,5! Fiilis on mitä mahtavin 😍❤️❤️

   Poista
 3. Kuinka paljon tällainen kehokuuri maksaa oikeasti? Tähän kun yrittää löytää vastausta, niin aina pitää henkilökohtaisesti olla yhteydessä ja alkaa kamala mainostus, käännytys ja painostus. Saisiko tätä kautta vastauksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla kehokuurin sivuilla, tuo linkki mikä tässä tekstissä oli. Noh, löytyy hyvä kunto sivuilta, osiosta cellreset niin siellä oli hyvin esillä hintatiedot! Kannattaa käydä sieltä katsomassa :) Eve ei nähtävästi oo vielä ehtiny vastata.

   Poista
  2. Heippa! Hyväkunto --> cellreset kehokuuri. Sieltä löydät tarkemmat hinnat. Ensimmäinen osa 28 päivää maksaa vähän alle pari sataa. Seuraavat kuukaudet alle satasen :) toisaalta kallista, mutta kukapa nyt ei oman kehon hyvinvoinnista olisi valmis maksamaan 😍❤️

   Poista
 4. Kiitos hyvästä tekstistä! Somessa näkee usein pelkästään juuri näitä siloteltuja kuvia. Niitä katsellessa ei aina muista sitä ettei läheskään kaikkien keho ole "täydellinen" (mikä nyt sitten täydellinen onkaan, olen aina pitänyt ulkonäöllisesti enemmän ihmisistä jotka ei ole ihan timmissä kunnossa :D). Teksti on hyvä muistutus siitä miten kuvat saa aina näyttämään siltä miltä haluaa, viimeistään muokkaamalla, ja todellisuus onkin ihan toinen. Sitten muut tekevät johtopäätöksen että kaikki somessa on "kauniita" ja timmejä eikä nähdä sitä tavallista ihmistä kuvan takana. Ja mun mielestä oot kaunis edelleenkin ja sellasena kun olet. Ymmärrän kuitenkin halusi muokata kehoa, olenhan itsekin ollut samassa tilanteessa. Toivottavasti tämä kuuri toimii ja saat haluamasi muutoksen aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos 😊 juuri näin! Veljeni 12v kyseli viikonloppuna, että miksi ihmeessä syön diettiruokaa, hänen sanojensa mukaan. Kerroin hänelle, että haluan senteistä eroon. Hän ihmetteli kovaan ääneen, että mistä senteistä. Näytin hänelle tämän tekstin ja kuvat. Sen jälkeen hän sanoi " säkö oot noissa, joo todellakin sun pitää laihduttaa". Niin hyvin saa vaatteilla piiloon, ettei veljenikään ollut tajunnut miten ylimääräistä on vartaloon kertynyt 😊 mutta nyt mennään parempaan suuntaan!!! Ja fiilis on mitä parhain 😍😍

   Poista
 5. Cellreset kuuri on ihan paras! Liputan tän puolesta! Odotan niin millaset tulokset saat aikaan! Go girl! Sä pystyt siihen! Moni muukin sais ottaa susta mallia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos, toivotaan, että onnistun 😍😍👏🏻👏🏻💪🏻

   Poista
 6. Kauheeta miten paljon vaatteilla saakin piiloon. Oot niin pieni mut sit et sellä piilee tämmöstä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //