Ja me mennään taas

Tänään se on! Nimittäin muuttopäivä! Tästä päivästä on tulossa raskas. Pari viime yötä on jäänyt unet vähäiseksi. Ei siksi, että hommaa olisi ollut vaan siksi, että stressi painaa päälle. Huomenna alkaa työt ja tänään pitäisi selvitä muutosta! Pari päivää sitten varmistui Aadan hoitopaikka. Aada pääsee päiväkotiin ja aloittaa siellä ensi viikon alussa. Olen todella huojentunut, että Aada sai paikan. He halusivat Aadan niin kovasti sinne, että palkkasivat lisää henkilökuntaa. Päiväkoti sijaitsee aivan meidän tulevan kotimme lähellä. Olen todella kiitollinen, että Aada pääsi juuri tuohon päiväkotiin. Olisi kurjaa jos päiväkoti sijaitsisi usean kilometrin päässä. Silloin työmatkasta voisi tulla melko pitkä. Tää on just hyvä näin. Tänään menemme tutustumaan päiväkotiin, odotan innolla.

Mitä tähän muuttoon tulee... Tänään olisi siis tarkoitus mennä päiväkotiin tutustumaan ja sen jälkeen ajaa pakulla toiselle paikkakunnalle ja viedä Aada hoitoon. Aada menee ystäväni luokse pariksi yöksi. Miksi? Minulla alkaa huomenna työt ja Aadalla ei olisi ollut hoitajaa. Tämä menee paremmin kuin hyvin näin. Aada on poissa muuton tieltä ja saan rauhassa aloittaa työt sekä laittaa asunnon kuntoon. Aada tulee perjantaina takaisin kotiin. Aadan viennin jälkeen haen tulevan kodin avaimen ja sitten alkaakin jo muuttaminen. Eilen illalla lastattiin paku jo täyteen tavaraa. Eli pitää ajaa täydellä pakulla ensin pari sataa kilsaa ja sen jälkeen vasta tyhjennyt. Vaikka muuttomatka onkin vain 30km. Voiettä! Ihan pian me ollaan uudessa kodissa. Tänään illalla! Onko tää tota? Jännittävää! En malta odottaa! Ihanaa!Mutta! Olen mennyt ihan sekasin. Olen myynyt sekä lahjoittanut paljon tavaraa. Muutossa on mukana ainoastaan sänky ja Aadan huoneen leikkikeittiö ja nojatuoli. Kaikki muut huonekalut on myyty. Ollaan pari päivää syöty sängyllä ja lattialla, kun pöytää ei enää ole. Tein kahdesta patjasta ja matosta varasohvan ja se on toiminut ihan hyvin. Aada on nukkunut patjalla ja sekin on onnistunut todella hyvin. Ihmettelen, että Aada on sopeutunut näin hyvin. Kyllä hän hieman ihmettelee, että miksi kokoajan joku uusi ihminen tulee hakemaan huonekaluja, mutta noh. Muutto sujuu ainakin todella helposti. Miksi olen tehnyt näin? Miksi olen myynyt kaikki huonekalut? Siksi, että haluan kaikesta vanhasta eroon. Haluan maalaisromanttisesta eroon ja haluan aloittaa uudessa kodissa uusilla huonekaluilla! En ole koskaan ostanut uusia huonekaluja! Kaikki tämän asunnon huonekalut on ostettu kirpparilta, torin tai facebookin kautta. Jokainen tavarani on ollut käytetty. Nyt kääntyy jälleen uusi sivu.Miten minulla on tähän kaikkeen varaa? Ei minulla olisikaan, mutta sain tämän asunnon takuuvuokra rahat itselleni + veronpalautukset ja rahat myydyistä huonekaluista. Tulevan asunnon takuuvuokra oli paljon pienempi summa joten minulle jäi käyttörahaa. Miten sen nyt paremmin käyttäisi, kun uusiin huonekaluihin? Okei, olisin voinut käyttää sen johonkin ehkä jopa järkevämpään tai laittaa säästöön, mutta päätin, että tämä on hyvä sijoitus. Nyt kun kerta ylimääräistä on. Haluan kodistani kauniin. Haluan kodistani sellaisen, että viihdyn siellä. Nyt saan toteuttaa unelmaa uuden asunnon ja sen sisustamisen kanssa! Minä todella teen sen ja nautin!

Teemu oli meillä viime yön ja lähti hetki sitten töihin. Aada nukkuu vielä ja minä kirjoitan tätä tekstiä. Nyt syömään aamupala ja laittamaan viimeiset tavarat kasaan! Jännää! Kiire päivä tulossa, mutta pian se on ohi ja huomenna alkaa työt! Jännittää ja oksettaa pelkkä ajatuskin! Meidän arki muuttuu! Mutta tätä on odotettu niin paljon, ihanaa!

Tässä vähän esimakua tulevan asunnon tyylistä. Rakastan tätä valaisinta! - ClassohlsonIhanaa päivää kaikille! <3* Jos kiinnostaa niin muuttoa voi seurailla @pilvenvarjossa snäpissä.


- Eve

3 kommenttia

 1. Voi että! Innolla odotan, kun saan seurata uuden kotinne muodostumista sekä minkälainen sisustus sinne tuleekaan, ihanaa! Onnea siis uudesta kodista, sinun työpaikastasti sekä mukavaa päiväkodin aloitusta Aadalle - sekä onnea sinulle ja Teemulle! En olekaan vielä(kään) teitä onnitellut. Noin vuosi sitten laitetiin sähköpostia, en tiedä muistatko - mutta täälläkin asiat ovat järjestyneet.

  Kaikkea hyvää sinulle Eve, olet mahtava persoona, on ollut ilo seurata pintaraapaisua elämästäsi tämän blogin kautta - pysy juuri tuollaisena, kuin olet! :)
  - T-M

  VastaaPoista
 2. Onnea vain uudesta kodista! Muuttaminen tosiaan on raskasta puuhaa mutta on se ihana tunne sitten kun uudessa kodissa kaikki on valmista, saa aloittaa sisustuksen ym. :) ..Me olemme olleet n. puoli vuotta asuntojonossa toivottovasti meillekkin kohta asunto loytyisi ja alkaisi muuttopuuhat ! :D

  VastaaPoista
 3. On siinä hurja määrä muutoksia taas!
  Sille pienelle ihmiselle erityisesti

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //