Hyvästi raskas keho

Olen jo pitkään kärsinyt väsyneestä olosta sekä raskaasta vartalostani. Aloin kiinnittämään huomiota ruokavaliooni. Syön todella epäsäännöllisesti sekä raskaasti. Miten helppoa onkin tarttua suklaalevyyn, mutta miten vaikeaa onkin tulla täyteen pelkästä salaatista. Mahalaukku on venynyt todella suureksi, rasvaisilla ruoilla. Minulla on ollut päiviä, kun olen yrittänyt syödä terveellisesti, mutta otteeni on lipsunut parin päivän jälkeen. Sen jälkeen on palattu jälleen suklaalevyn pariin. Olen pettynyt itseeni, koska itsekurini sekä motivaationi on täysin kadoksissa. Olen kärsinyt kurjasta olostani usean kuukauden, mutta nyt siihen saa tulla loppu. Päätin ottaa itseäni niskasta kiinni!

Kuulin kesän alussa ystävältäni Cellreset kehokuurista. Hän kokeili kuuria ja pääsi myös mahtaviin tuloksiin. Tulokset eivät pysyneet vain kesän alun vaan ovat myös pysyneet jatkossakin. Kesällä mietin itsekin kuuria, mutta silloin en uskaltanut lähteä mukaan. Osaan olla myös hyvin skeptinen tällaisien suhteen.

Voiko se todella toimia? Mikä juju tässä nyt piilee?
Onko tuotteet turvallisia?
Mitä jos tuotteet eivät sovi minulle?
Mitä jos en onnistu ja rahat menevät hukkaan? 


Kun kuuntelin ystäväni kokemuksia, innostukseni heräsi. Päätin, että vielä joskus haluan kokeilla kehokuuria. Sitä ennen etsin Cellresetistä lisää tietoa ja kyllä innostuin kokoajan lisää. Nyt olen tullut siihen pisteeseen, että haluan kokeilla, toimisiko kehokuuri minulla? Pääsisinkö tämän kautta pysyviin tuloksiin sekä terveelliseen elämäntapaan.

Tämän vuoksi päätin siis aloittaa kehon puhdistuskuurin, Cellresetin. Puhdistus tehdään Fitline tuotteilla, jotka valmistaa PM-Intternational AG, Saksalainen perheyritys. Kuurin tarkoitus on puhdistaa kehosta kaikki ylimääräinen, alustaa/ nollata keho ja saada se tasapainoon. Tuotteet vaikuttavat solutasolla ja ne auttavat myös hormonien tasapainottamisessa. Tästä syystä otin yhteyttä Hyvä Kuntoon, Janne Virtaseen ja yhdessä hänen kanssa toteutan kehokuurin. Kyllä, olen todella innoissani!

Erityisesti minua kiinnosti kuurin vaivattomuus. Vitamiinit ovat jauhemaisessa muodossa, jotka sekoitetaan nesteeseen ja tällöin ne imeytyvät nopeammin. Tämä on parempi, kuin pilleri vitamiinit. Tiedän, että voisin aloittaa tässä ja nyt terveellisen ruokavalion, mutta ainakaan tällä hetkellä motivaationi ei riitä suunnittelemaan ruokavaliota sekä käymään apteekissa/ luontaistuotekaupassa hakemassa vitskuja/ ravintolisiä. Kyllä tällä hetkellä olen niin laiska, että näen tämän täydellisenä keinona itselleni. Minun tarvitsee vain ilmoittautua mukaan, maksaa kuurista, ilmaistahan tämä ei ole.

Minulla on ollut tietoa terveellisestä ruokavaliosta ja noh, perustiedot ovat kunnossa, mutta suurin ongelmani on motivaation puute. Etenkin nyt seurustelun aikana otteeni on lipsunut pahasti ja motivaatio on nolla. Kärsin todella paljon inhottavasta ja raskaasta vartalostani. En tunne oloani kauniiksi saatikka seksikkääksi, koska näen pelikuvassani raskaan sekä hmm löysän vartaloni! Peilikuvani ahdistaa minua todella paljon tällä hetkellä. Kyllä, tarvitsen kiinteytystä! Tiedän, oma vikahan se on. Itse olen lapannut herkkuja suuhuni ei niitä kukaan sinne ole tunkenut. Uskon, että tämä puhdistuskuuri on startti terveelliselle elämäntavalle, joka on pysyvää. Haluan pysyä tuloksissa!

Mielestäni motivaatioon auttaa myös tänne blogiin kirjoittelu sekä ennen/ jälkeen kuvat. Te lukijat olette myös yksi syy siihen, miksi minun on "pakko" onnistua. Heh, olette tsempanneet minua äärimmäisen hyvin aikaisemmissa yrityksissäni. Nyt odotan, että tämän kautta pääsisin pysyviin suorituksiin. En odota niin paljoa sitä, että kroppani muuttuu vaan sitä, että saan tästä tietoa ja taitoa. Odotan myös äärimmäisen paljon sitä, että saan elämäni kuntoon, ruokavaliolla. Haluan onnistua tässä niin hyvin, että voisin alkaa valmentamaan myös teitä lukijoitani. Jos onnistun tässä ja oloni muuttuu huomattavasti, en halua pysyä siitä vaiti. Tällä hetkellä minulla on todella suuret odotukset! Toivon, että saan energisen ja virkeän olon! Erityisesti toivon, että voin vihdoin ja viimein sanoa hyvästi näille inhottaville mahaoireille! Kyllä kärsin niistä edelleen!


*Jos haluat itsekin kokeilla Cellreset kuuria, ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ. Muistathan kertoa, että kuulit Cellresetistä Hattarapilven varjossa- blogista. Olisin siitä todella kiitollinen.

*Lisää tietoa kehokuurista löydät Täältä.

*Yhteistyössä Hyvä kunto, yhteistyö suoritetaan alennuksella.- Eve

10 kommenttia

 1. Tuommoinen puhdistuskuuri kuulostaa kyllä omaan korvaan paremmalta kuin superdieetit sun muut. Jospa se oikeesti toimis! Kirjoittelin muuten vajaa vuosi sitten ajatuksiani aiheesta blogiini: http://laumanjatko.blogspot.fi/2016/02/ajatuksia-laihdutusbuumista.html

  Mutta joo, mä tiedän tuon tunteen.. Itsekin olen tässä jo oikeastaan Fridan syntymästä asti paininut itseni kanssa tästä aiheesta. Herkuttelu ja huonosti syöminen on vaan niin helppoa! Toisaalta joku tuollainen puhdistuskuuri/dieetti vois olla helpompi toteuttaa, kuin tehdä kerralla pysyvä muutos. Mä en vaan pystyis nöyrtymään sellaiseen :D Onneksi vihdoin tänä syksynä olen onnistunut vähän tsemppaamaan sen jälkeen, kun äitini varovasti tiedusteli olenko raskaana vai lihonut... Suuria muutoksia en ole tehnyt, mutta pitänyt huolen siitä, että syön samalla kuin lapsikin (säännöllinen rytmi) ja monipuolisemmin/terveellisemmin. Olen yrittänyt vähentää hiilareita, mutta en kuitenkaan jättänyt mitään pois ja syödä muutamia kertoja viikossa ruuaksi pelkän salaatin. Samoin iltaherkuttelua olen vähentänyt reilusti, tai siis korvannut terveellisillä naposteltavilla ja veden juomisella. Lisäksi olen yrittänyt hoitaa mm. kauppareissuja kävellen, mikä tarkoittaa sitten useampaa pientä kauppareissua viikossa. Olo alkaa olla jo paljon parempi :)

  Tsemppiä! Toivottavasti löydät itsellesi sopivan tavan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin kuulostas paremmalle 😊 ja todennut tämän kyllä ihan toimivaksi, terveelliseksi ja hyväksi! Toivotaan, että myös itse löydät itsellesi sen parhaan tavan! Toki tää vois toimia kyllä sullakin! 😊 ja hei ateriarytmit on tärkeä! Hyvä, et oot oivaltanut sen 👏🏻👏🏻

   Poista
 2. Pieni vinkki. Lue paljon erilaisia luotettavia tutkimuksia (ei suomalaisia, koska tehdään yhteistyössä valion ja viljantuottajien kanssa, jonka takia ne eivät ole maailmalla luotettavia). Koska on infoa, niin on helpompi ainakin itsellä pysyä päätöksessä. Tai itellä ainakin aikasemmin, ku yritti elää terveellisemmin ja perustin infoni siihen, mitä opetettiin koulussa, niin oli hyvin vaikee elää terveellisemmin. Tutkimuksiin tutustumisen jälkeen on ollut paljon helpompaa. Ja on tullut huomattua, että kuinka paljon raha vaikuttaa suomessa terveyssuosituksiin, ei ihmisten terveys, niin kummasti on ihan eri fiilikset terveelliseen elämäntapaan. Olis kiva, jos jakaisit täällä blogissa tulevaisuudessa sun etenemisestä tässä hyvästi raskas keho -projektista, että saa vähän inspiraatiota itsekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Näin on! Kyllä jaan, nyt on tullut pari tekstiä cell reset kuurista, eniten odotan lifestylea, kun pääsen ilman tätä 28 päivä kestävää puhdistusta elämään ihan normaalisti ja syömään terveellisesti ❤️😍

   Poista
 3. "ainakaan tällä hetkellä motivaationi ei riitä suunnittelemaan ruokavaliota sekä käymään apteekissa/ luontaistuotekaupassa hakemassa vitskuja/ ravintolisiä."
  Nykyään niin monet ajattelee että vitamiinit ja ravintolisät on tärkeä osa ruokavaliota. Kun vaan ihmiset tajuaisivat, että kaikista paras olisi, jos noi kaikki sais suoraan ruuasta (ja nehän saa melko vaivattomasti). Ei ravintolisät kuitenkaan terveeksi tee, jos olet sairas. Samaan luokkaan kuuluu se älytön proteiinin syöminen, mistähän lähtien se on ollut niin terveellistä..? Liiallisesta proteiininkin syönnistä voi kuitenkin sairastua (sun tapauksessa ei siis nyt ollut kyse protskusta, kunhan vertaan).
  Esimerkiksi tabletti- ja jopa jauhemuotoisten vitamiinien tehosta on paljon tutkimuksia, molempiin suuntiin. Ei ne imeydy läheskään yhtä hyvin kun ruuasta saadut, joidenkin tutkimusten mukaan imeytyy vain hyvin pieni osa. Eikä aina kannata luottaa mitä vaikka luontaistuotekaupan myyjä sanoo, niiden tehtävä on kuitenkin pääasiassa saada tuotteita myytyä. Apteekkiin luottaisin jo enemmän, joskin lääketeollisuus on todella kieroutunutta.
  Tulipas negatiivinen kommentti, haluun kuitenkin toivottaa tsemppiä tähän koetukseen! Toivottavasti saat ohjeita myös oikeanlaiseen ruokavalioon muutenkin, kuin lisäämällä ylimääräisiä nappeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Vitamiinit ja raivtolisät on mukana sen vuoksi, että keho saadaan nollattua! Olisi mahtavaa, että kaiken saisi normaalista ruoasta, mutta tänä päivänä sekin on hieman haastavaa. Kaikki on pilattu säilöntäaineilla yms. Mutta katsotaan miten tässä käy! Kiitos kommentistasi ja ajatuksistasi 😊

   Poista
 4. Oho, olipas tehokkaan kuuloinen! Ja totta toi, että blogissa kun julistaa jotain, tulee siitä paljon motivoivampaa :)

  Ihana blogi sulla muuten <3 Löysin vasta nyt ja koukkuunnuin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos paljon! Ihana kun koukkuunnuit 😍 tervetuloa mukaan 😊😊👏🏻❤️

   Poista
 5. Liiku enemmän ja syö monipuolista terveellistä ruokaa! Unohda kaikki ihmejauheet ja lupaukset.Ilman liikuntaa et itseksesi kiinteydy vaikka söisit kaikki jauheet ja ravintolisät.Sitä paitsi D- vitamiinilisää lukuunottamatta kaikki muu on turhaa terveellä ihmisellä.Nykyisin ihmiset rasittaa kukkaronsa lisäksi myös maksamansa ja munuaisiaan näillä lisäaineilla. Hyviä myyntipuheita on helppoa uskoa ja oma mieli uskoo vaikutuksetkin vaikkei juuri mitään todellisuudessa tapahtuisikaan.Lisäksi vähäisetkin vaikutukset loppuvat kun kuulisi loppuu.Lisäksi tällainen jojoilu ravitsemuksessa ei ole terveellistä.Ota itseäsi niskasta kiinni ja tee vaikka vähitellen pieniä muutoksialiikunnassasi ja ravitsemuksessasi - hiljaa hyvä tulee ja muutokset ovat pysyviä toisin kuin jauheiden syöminen kotisohvalla. Ja psyykekin voi paremmin! Reipasta syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos kommentistasi 😊 en minä terveellistä ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa eli liikuntaa myös tähän unohda! Tämä puhdistus kestää vain 28 päivää jonka jälkeen alkaa terveellinen elämäntapa jolla pyritään juuri tuohon mitä sanoit. Se ei tapahdu hetkessä, mutta tämä on stratti siihen. Uskon, että minulla tämä toimii kun on selkeä runko minkä mukaan mennä. Tarvtsen tämmöisen, että pystyn motivoitumaan 😊👌🏻

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //