8 päivän muutos

Cellreset ei ole laihdutuskuuri vaan pikemminkin elämänmuutosohjelma. Tämä on se, jossa onnistuu nekin, jotka ovat jo kokeilleet vaikka ja mitä, mutta silti epäonnistuneet. Kuinka nopeasti paino tippuu, se on yksilöllistä ja kuten jo aikaisemmassa postauksessa mainitsin, painonpudotus on ns. kuurin sivuoire. Se ei ole kuurin päällimmäinen tarkoitus. Paino tippuu, kun kropassa on muut asiat hoidettu kuntoon. Jokainen kuuri on sinun omalla vastuullasi. Tiedän, että jos vedän vaan tämän 28 päivän kestävän kuurin ja palaan samoihin vanhoihin elämäntapoihini, makkarat tulevat kyllä takaisin. Niin ei kannata tehdä! Tämä pysyvä elämäntapamuutos tai ainakin siihen pyrin! 28 päivän jälkeen ei palata normaaliin vaan Cellresetin vinkkejä hyödynnetään ja toteutetaan ihan normaalissa arjessa.

Nyt on ensimmäinen viikko saatu päätökseen! Olen todella onnellinen, että suoriuduin siitä! Viikko on kaikista rankin, koska ruokavalio on tiukin, vain proteiinit sallitaan. Tätä kutsutaan valkoiseksi viikoksi. On kuitenkin tärkeää, että syödään tarpeeksi. Vähintään 4 x/ pv. Näin tehdään kroppa tietoiseksi, että ruokaa tulee, koska muuten kroppa voi päätyä ketoosiin. Kehokuurissa syödään puhdasta ruokaa, paljon proteiineja, laadukkaita raaka-aineita, vitamiineja, kivennäisaineita sekä kaikkea mitä keho tarvitsee toimiakseen optimaalisesti ja niin, että lihasmassa säilyy. Tämän vuoksi puutostiloista ei ole huolta vaikka ruokavalio onkin todella tiukka, kiitos ravintolisien! Kehokuuri jakautuu kahteen osaan valkoisiin päiviin sekä vihreisiin päiviin, tarkat ohjeet ja yksilöllinen muokkaus tapahtuu annetun rungon pohjalta, oman valmentajan kanssa. Minun valmentajana toimii Janne Virtanen. Ensimmäisellä viikolla kroppa vasta sopeutuu muutokseen. Siksi liika itsensä rasittaminen on kielletty.Liikuntaa en harrastanut viikon aikana ollenkaan. Pari kertaa kävin kävelyllä ja silloin kyllä huomasin, että hiilarit oli minimissä. En käynyt pitkillä kävelyillä, koska en halunnut aiheuttaa elimistölle järkyttäviä ärsykkeitä ja stressitiloja, joten liikuimme bussilla koko viikon. Kehokuuri itsessään vaatii myös paljon energiaa uudistaessaan soluja sekä tasapainottaessaan hormonitasapainoa.

Tärkein osa ensimmäisellä viikolla oli lepo ja se meinasi unohtua ihan kokonaan! En nukkunut päiväunia ja yötkin jäi lyhyiksi. Parina yönä en nukkunut kovin hyvin, koska oloni oli todella levoton. Sain kuitenkin Jannelta hyviä vinkkejä ja niiden ansiosta nukuin paljon paremmin. Sanomattakin selvää, että olo on levoton. Elimistö käy kieroksilla, kun ruokavalio muuttunut täysin. Tämä oli kuitenkin positiivista, tämä varmisti sen, että oikealla tiellä ollaan, jotain tapahtuu!Ehkä paras asia ensimmäisen viikon aikana oli se, että kroppa tottui todella nopeasti ruokavalioon. Minulle sanottiin, että päänsärkyjä saattaa tulla sekä nälän tunteita. Nälkää en ole tuntenut juurikaan, kun vertaa aikaisempaa elämäntapaani, kröhöm. Päänsärkyjä en ole myöskään havainnut. Oloni on ollut todella hyvä! Ensimmäinen viikko ei ollut niin raskas, mitä ajattelin. Viikko meni nopeammin, kuin kuvittelin. Ateriarytmit pysyi ja yhtään en lipsunut. Vyötäröltä on lähtenyt myös 3cm ja olen 2,5kg kevyempi. Se tuntuu todella hyvälle, koska se myös näkyy! Parin päivän jälkeen olin hieman huolissani, koska turvotus maha oli edelleen jäljellä. Kyselin Jannelta, että onko tämä normaalia. Hän vastasi, että se on todella yksilöllistä. Seuraavana päivänä turvotus oli poissa ja olo oli aivan mahtava! Mielestäni on mahtavaa huomata tuloksia jo näin nopeasti! Se antaa vielä enemmän intoa tähän touhuun! Olen päättänyt suorittaa tämän kunnialla loppuun, sen aion todella tehdä!Tässä ennen ja jälkeen kuvat. 
Kuvien muutos on tapahtunut 8 päivän aikana:Muutos on mielestäni parempi, mitä odotin. Olen innoissani! Vielä 3 viikkoa jäljellä! En malta odottaa, mikä on lopputulos jos tulokset näkyvät näin nopeasti! Hauskin asia ensimmäinen viikon aikana oli yöunet. Näin unta jossa söin kaikessa rauhassa suklaajäätelöä ja en ymmärtänyt, että sitä ei saa syödä. Toinen uni taas koski suklaalevyä. Otin suuhuni yhden suklaapalan ja sylkäisin sen pois. Ainiin, enhän mä tätä saa nyt syödä. Vieroitusoireita suklaasta? Alitajuntanikin on sisäistänyt tämän kuurin, että nyt ei lipsuta! Miten paha fiilis siitä tulisikin jos nyt lipsuisin! Miten kurjalle se tuntuisi! Ei, en halua itselleni morkkista! Minä pystyn tähän!

Haastavinta viikon aikana oli syödä seurassa. Ei ollut helppoa katsoa kun kaverit vetääkananugettaja, ranskalaisia ja suklaata. Ei ollut helppoa kieltäytyä herkuista. Ei ollut helppoa kaivaa esiin suolatonta kanaa, jonka lisukkeena ei ollut yhtään mitään. Se ei ollut helppoa, mutta olen ylpeä itsestäni, että pysyin omassa ruokavaliossani! Yritin ajatella, että senkus syövät tuollaista sontaa, katsotaan kellä on kevyin olo huomenna. Se helpotti, koska minulla todella oli kevyt olo, joka hetki. Minä todellakin selvisin ensimmäisestä viikosta ja pysyin ruokavaliossani! Ilman lipsumisia!
Se ei ollut helppoa, mutta se kannatti! Olen ylpeä itsestäni!

Nyt on käynnistynyt toinen viikko. Olen todella fiiliksissä, kun saan syödä tällä viikolla parilla aterialla nautaa! Kasvikset on tällä viikolla myös mukana ruokavaliossa. Ja osa hedelmistäkin on sallittuja! Tämä tuntuu luksukselle! Valkoisia päiviä on silti tälläkin viikolla eli niitä päiviä, kun ateriat koostuvat ainoastaan proteiinista. Onneksi niihin on ehtinyt jo tottua!

Jos sinäkin haluat tehdä muutosta elämäntapaasi, voin vain suositella tämän 8 päivän jälkeen! Miten mahtavaa olisi saada tällainen pikkujouludieetti tähän väliin? Miten huikeeta olisi aloittaa tuleva vuosi aivan uudella ja energisellä vartalolla!

Jos sinua mietityttää jokin ja haluat hieman lisätietoja voit laittaa minulle mailia: hattarapilvenvarjossa@gmail.com. Voit myös ilmottautua mukaan Cellresettiin TÄÄLTÄ. Muistathan vinkata, että kuulit Cellresetistä tämän kautta! * Yhteistyössä:* Yhteistyö on toteutettu alennuksella
-Eve

3 kommenttia

  1. Wau!! Siis mahtava muutos jo nyt! Hurjaa! Oon ihan sanaton.

    VastaaPoista
  2. Wau, mikä nainen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //