Ihastuttavat julisteet lastenhuoneeseen

Oletteko kuulleet vielä Li'l Decorista? Minulle tämä ihana lastentarvikkeiden sisustus- ja lifestyle liike on aivan uusi tuttavuus. Liike sijaitsee Turussa, mutta heillä on myös aktiivinen verkkokauppa.

Juttelin Niinan kanssa ja hän kertoi, että idea yrityksen perustamisesta lähti liikkeelle, kun Niina oli vuosia etsinyt omaan kotiini sopivia lasten sisustustuotteita huonoin tuloksin. Tuotteita oli hajanaisesti ja huonohkosti saatavilla, jos ollenkaan. Usein Niina päätyi ulkomaisiin nettikauppoihin ja korkeisiin postikuluihin. Niinan puolison innostamana hän päätti toteuttaa haaveen, ja niin syntyi Li'l Decor, skandinaaviseen tyylin painottuva lasten sisustus- ja lifestyleliike & verkkokauppa Turussa. Li'l Decorin visio on tarjota lapsiperheille laadukkaita tuotteita sisustuksesta säilytykseen, ruokailuun, leikkiin ja lepoon. Käytännöllisyyden lisäksi tuotteet ovat myös aikuisen silmää miellyttäviä ja koko kodin sisustukseen sopivia. Valikoimassa on pääasiassa pohjoismaisia pienehköjä, mutta sitäkin suositumpia tuotemerkkejä. Koko liikkeen kantava teema on harmonisuus, jopa minimalismi, tarkkaan harkitut yksityiskohdat sekä korkea laatu. Ideoita uusista merkeistä Niina saa asiakkailtaan, ja niitä hän ottaakin innolla vastaan! Niinalle siis kannattaa vinkata ideoita uusista merkeistä! 

Olen jo kuukausien ajan ajatellut, että siirtyisin lisäämään hieman mustaa väriä Aadan huoneeseen ja hankkiutuisin eroon maalaisromantiikasta. Muualta kodista olenkin hankkiutunut aikalailla eroon maalaisromantiikasta, mutta Aadan huoneesta en ole vielä raaskinut heittää maalaisromanttisia tavaroita pois. Eihän maalaisromantiikka ihan hirveästi Aadan huoneessa näy, mutta hieman kuitenkin. Tämä oli päässyt vasta ajatusten tasolle, kunnes juttelin Niinan kanssa. Hän antoi ihania vinkkejä ja tsemppasi minua kokeilemaan hieman mustaa väriä Aadan huoneeseen. Päätin ottaa riskin, koska ihastuin täysin Mrs. Mighettonin julisteisiin. Ihastuin näihin julisteisiin heti. Minulle ei riittänyt vain yksin juliste vaan halusin julisteita kaksi. Mielestäni julisteet ovat todella ihastuttavat sekä herttaiset.
Ruotsalaiset Malin & Anna julkaisivat ensimmäisen maalauskokoelmansa nimeltään "Superheroes" Syyskuussa 2014 ja ne myytiin loppuun alle kahdessa viikossa. Pian sen jälkeen julkaistiin seuraava kokoelma nimeltään "Fantastic Four" eli ihmeneloset. Tänä keväänä julkaistiin kokoelma Les Petits, jonka hahmot ovat Mr Francis, Miss Vivienne, Mr Jack ja Miss Lola. Mrs. Mighettonin julisteet ovat aina limited edition -mallistoja, esim Miss Vivienne on tämän kevätkesän Les Petits- kokoelmasta, yksi neljästä hahmosta. Kun Limited edition loppuu, nämä loppuu kokonaan ja niitä ei enää valmisteta.

Hahmoilla on omat luonteenpiirteet ja tarinat jotka tulevat julisteiden mukana. Aluksi mietin, että sopivatko julisteet Aadan huoneeseen ja pitäisikö minun muuttaa sisustusta vielä vähän enemmän. Ihastuin kuitenkin julisteisiin sen verran paljon, että päätin ottaa riskin. Mielestäni julisteet sopivat huoneeseen tällaisinaan. Toki varmasti julisteet tulevat enemmän esille, kun pääsen sisustamaan huonetta uudella ilmeellä.

Julisteet ovat kooltaan 50x70cm, joissa mukana tuli kauniit ja selkeät julistelistat. Aadan huoneessa komeilee nyt siis Mrs. Mighetton kokoelman 'Les Petits' molemmat tytöt, Miss Lola ja Miss Vivienne. Posterit on painettu karhealle 170 g paperille, alkuperäisen vesivärityön tunnelman saavuttamiseksi.Yhdessä Li'l Decorin kanssa järjestämme teille lukijoille pienen arvonnan. Arvonta on facebookissa eli kannattaa siirtyä seuraavaksi sinne. Arvonnassa voit voittaa vapaavalintaisen Mrs. Mighettonin tuotteen. Arvontaan on aikaa osallistua 16.10 klo 23 saakka.

Lisäksi kaikille teille lukijoille on voimassa alennuskoodi Li'l Decorin verkkokauppaan jonne pääset TÄSTÄ. Alennuskoodilla saat tuotteita -15% hintaan koodilla: 10hattarapilvenvarjossa2016. Alennuskoodi on voimassa 16.10 klo 23 saakka.


* Yhteistyössä mukana: Li´l Decor
* Muistakaa käydä osallistumassa arvontaan ja hyödyntää alennuskoodi


- Eve

1 kommentti

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //