Syksyä karkuun

Muutama viikko sitten pääsimme nauttimaan toisistamme Viroon. Teemu kysyi minulta seurustelun hmm, ehkä toisella viikolla, että haluaisinko lähteä käymään Virossa. Puhuimme siitä, miten Viroon olisi rentouttava lähteä viikonlopun ajaksi. Aika nopeasti olimmekin jo varanneet matkan ja reissu todella toteutui.

Aluksi mietin, että lähtisimmekö kaikki kolme, mutta yhteistuumin päätimme, että Viroon olisi järkevämpi lähteä kahdestaan. Myönnän, että tässä ajattelin itseäni. Miten Viron reissu muka olisi rentouttava jos Aada kitisisi korvan juuressa? Oliko vielä järkevää lähteä kolmestaan reissuun, toiseen maahan? Mielestäni nyt oli oikea aika nauttia toisistamme ja reissata toiseen maahan aivan kahdestaan. Aadan kanssa ehtii kyllä reissaamaan. 
Varasimme Virosta edullisen hotellin. Hotelli sijaitsi parin kilometrin päässä terminaalista. Saavuimme klo 22 illalla Viroon. Olimme niin poikki matkasta, että aloimmekin heti nukkumaan. Aamulla heräsimme varhain, vedimme lenkki vaatteet niskaan ja lähdimme tutustumaan Viroon. Söimme aamupalan kauniin puiston keskellä ja nautimme maisemista. Myöhemmin laitoimme hieman parempaa päälle ja tutustuimme Viron vanhaan kaupunkiin. Söimme pitseriassa ja illalla nautimme maukkaat pihvit. 
Kävimme tutustumassa myös johonkin museoon. En yhtään muista, että mikä linnamuseon nimi oli, mutta joka tapauksessa kokemus oli mielenkiintoinen. Tämä oli ehkä enemmän Teemun mieleen, kuin minun. Minä nautin kuvaamisesta. Sain kuvata myös Teemua ensimmäisen kerran. Kuvat onnistui ihan hyvin ja itse asiassa Teemu oli yllättävän hyvä malli, heh! Ja onhan se nyt komeakin.
Teemu oli mieluisaa matkaseuraa. Hieman minua jännitin, että miten meidän ensimmäinen ulkomaan matka onnistuu. Olemme kuitenkin seurustelleet niin vähän aikaa ja matka oli jo tässä vaiheessa. Jännitys oli kuitenkin turha, koska reissu onnistui hyvin. Tämä oli minun ensimmäinen kerta, kun käyn miehen kanssa reissussa Suomen ulkopuolella. Aikaisempien kumppanien kanssa olen pysynyt Suomen rajojen sisäpuolella. Tämä oli myös ensimmäinen kerta, kun yövyin miehen kanssa hotellissa. Kyllä, olen ollut naimisissa, mutta en ole koskaan saanut nauttia tällaisesta. Minusta on hienoa, että Teemusta löytyy tuollainen seikkailija. Rakastan sitä piirrettä hänessä ja se saa minut tietyllä tapaa syttymään. Oli myös hienoa nähdä, kun Teemu puhui englantia ja otti miehenä asiat haltuunsa. Itse olen todella huono englannissa, mutta siitäkin huolimatta sain tilaisuuksia puhua englantia. Itse asiassa Teemu tsemppasi minua puhumaan englantia. Ei hän pakottanut vaan puhui rakkaudella "Tiedän, että osaat. Reippaasti vaan." Tilasin itselleni punaviiniä ja sunnuntaina tilasin meille ateriat, ennen Suomeen lähtöä. Se oli jännittävää ja sanat meni monta kertaa ihan solmuun, mutta sain oikean punaviinin sekä oikeat ateriat. Ei se siis kovin huonosti mennyt.

Mahtavinta lomalla kuitenkin oli huomata, että minä todella olin itsenäisen miehen kanssa reissussa. Minun ei tarvinnut huolehtia itse juuri mistään. Sunnuntaina Teemu nousi ja haki meille aamupalan. Sekin tuntui oudolle, että hän ajatteli myös minua. En todellakaan ole tottunut tuollaiseen kohteluun. Tiedän, että Teemu ei yritä mielistellä vaan tekee sen mielellään, aidosta sydämestään sekä rakkaudesta. Hänestä näkee sen, että hän todella ajattelee minua. Se on ainutlaatuista ja kaunista.
Virossa oli todella mukavaa. Reissu teki meille todella hyvää. Nautimme ja opimme jälleen uutta toisistamme. Tutustumistahan tämä meidän seurustelu on, mutta se juuri tekee tästä mielenkiintoista. Kokoajan tuosta toisesta tulee vaan niin tärkeä. Kokoajan opin tuntemaan häntä enemmän ja enemmän ja se taas aiheuttaa suurta kiintymystä. Osaako sitä kohta olla enää ollenkaan ilman toista? 

- Eve

9 kommenttia

 1. Mahtavaa! En nyt enää malta odottaa, että kerrot teidän tutustumisen/ihastumisen. kerrokerro pian (:!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malta hetki niin näät videon muodossa, miten me tavattiin ;) Ollaan sitä tässä työstetty niin vähän kestänyt! Pian pian, ehkä jo tällä viikolla :)

   Poista
 2. Mukavaa lukea tämmöisiä kivoja juttuja! Kuulostaa ihanalta reissulta :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa luettavaa!
  Kiva että saitte olla kahdestaan. toivon että puhutte avoimesti unelmianne ja toiveitanne toisillenne. Myös aroista ja ei niin kivoista asioista. Ette salaa mitään. Olette tutustuneet toistenne perheisiin ja ystäviin.!Auttaa kummasti ymmärtämään toista kun näkee mistä hän tulee. Ja kuinka nämä ihmiset tulee toimeen keskenään. Menneisyys, arvot ja läheiset on a ja o kun tutustuu toiseen ihmiseen. Jos nämä on jo kohdillaan on hyvät rakennuspalikat jo käsissä. Toista ei voi koskaan täysin tuntea vaikka seurustelisi kuinka pitkään ja aika muuttaa ihmistä. sinä päivänä kun alkaa ärsyttämään toisen piirteet... vaikka ensin ihastui juuri niihin piiryeisiin toisessa.... tämäkin aika koettaa ja epäilee että oliko hän sittenkään minulle oikea. Kuuluu siis asiaan epäily! Epäilykselle ei kannata antaa sijaa suhteessa. Erilaisuus on rikkautta. Pitäisi oppia sitä arvostamaan ja antaa sille mahdollisuus. Sillä loppujen lopuksi se täydentää meitä.Ei kukaan jaksa pitemmän päälle elää täysin samanlaisen ihmisen kanssa.

  VastaaPoista
 4. Älkää pilatko kaunista alkavaa suhdettanne kiireellä. Antakaa toisillenne aikaa. Näin teille selviää haluatteko todella tätä. Haluatteko sitoutua toisillenne loppuelämäksi. Kun olette tehneet päätöksen rehellisesti ilman tunteiden ollessa päävastuussa niin päätös kantaa. Tunteet tulee ja menee mutta niiden mukaan ei pidä elää. Rakastuminen on voimakas tunne ja se sokaisee. Kun se laantuu pitää silloinkin tahtoa ja seisoa sen päätöksen takana minkä on tehnyt. Se on vastuunottamista ja toisen kunnioittamista sekä täydellistä rakkautta joka kestää läpi elämän niin hyvinä kuin huonoina päivinä.

  VastaaPoista
 5. Ilmeisesti ootte molemmat vahvasti uskovaisia niin yks asia teidän seurustelusta nous mieleen. Onko teillä jotain periaatetta sen suhteen et odottaisitte avioliittoon ennen seksin harrastamista? Entä miten Teemu suhtautuu siihen että oot ollu naimisissa ja eronnut? Haluaisitko uudelleen naimisiin vai onko se vielä mahdollista kun oot jo kerran ollu? Oon seurannu sun blogia ihan alusta asti ja näyttää siltä että oot löytäny sun ja Aadan elämään todellisen aarteen! Kaikkea hyvää teille, näytätte niin onnellisilta yhdessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan mietitty, että vastattais lukijoiden kysymyksiin videon muodossa :) mutta siis! Mielestämme seksi kuuluu avioliittoon. Sen perustelemme raamatulla. Kumpikin haluaa pitää ramaattua ohjekirjana, se on Jumalan sana. Ollaan kumpikin samaa mieltä siitä, että odotamme avioliittoon :)
   Jumala on armahtava ja niin myös Jumalan sana. Minulla on raamatun mukaan täysi oikeus mennä uudelleen naimisiin. Teemu on ottanut asian hyvin vastaan ja häntä ei häiritse se, että olen ollut aikaisemmin naimisissa. Olemme puhuneet tästä, mutta missään vaiheessa se ei ole ollut Teemulle ongelma :) Ja siis kyllä me naimisiin mennään ainakin toivon ja odotan sitä todella paljon ja onhan siitäkin jo hieman puhuttukkin :)

   Kaikkea hyvää myös sinulle :) ihana, että luet blogia ja oot ollu alusta saakka mukana <3

   Poista
 6. Vai että Viron vanha kaupunki ;)
  Virossa on monta vanhaa kaupunkia, kuten Suomessakin. Monta satamaa, monta terminaalia.
  Mutta Tallinnassa taisitte olla, Viron pääkaupungissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //