Romanttinen makuuhuone

Päivitin hieman makuhuoneen sisustusta. Myin vanhat lipastot pois. Jäljelle jäi tyhjä seinustan vierus. Mietin, että millä ihmeellä täytän tyhjän kohdan. Asetin seinustalle Jyväskylässä toimineen kenkätelineen. Kenkäteline ajoi hyvin asiansa. Sain siihen kivasti muutamia koriste esineitä. Tämä on tällainen väliaikainen ratkaisu, mutta yllättävän hyvin se sopii tuolle paikalle. 

Tietyllä tavalla katson kuvia haikein fiiliksin. Nämä on varmaankin viimeisiä hetkiä, kun saan hyvällä omalla tunnolla sisustaa vaaleanpunaisella, ruusuilla ja noh tyttömäiseen tyyliin. Teemu ei vaadi minua muuttamaan sisustustyyliä, mutta onhan tulevasta yhteisestä kodista jo puhuttu. En minäkään miehenä haluaisi nukkua ruusujen ja vaaleanpunaisen keskellä. Jotenkin ajatus sisustustyylin vaihtamisesta tuntuu luontevalle.

Emme suunnittele vielä häitä, mutta onhan niistäkin jo puhuttu. Vasta naimisiin menon jälkeen muutamme yhteen ja tiedän, että tulen hyvästelemään maalaisromanttisen sisustuksen. Se on jännä, mutta jotenkin minua on alkanut kiehtomaan musta väri sisustuksessa. Jollain tavalla myös skandinaavinen sisustus on alkanut kiehtomaan minua. Tiedän, että sitä tulee joka tuutista. Monet bloggaajat sisustavat kotiaan sillä tyylillä, mutta jotenkin minuakin se houkuttaa. Mutta luultavasti jos lähden sille linjalle, keksin siihen vähän jotain omaakin. Heh! Katsotaan mitä aika tuo tullessaan. Ajatus tulevan asunnon sisustamisesta kuitenkin houkuttaa paljon. En kuitenkaan lähde muuttamaan sisustamista vielä tällä hetkellä.


- Eve

3 kommenttia

  1. Tuosta tyylistä taittuu tosi luonnollisesti skandinaaviseen päin, sehän on vähän sellaista miten kukin itse haluaa sen määritellä! :) Mutta ensimäisenä skandinaavisesta tulee mieleen vaaleus ja raikkaus, sitä teillä on aina ollut! Ja puu tietenkin oleellisena osana, sekä kaikki värit sen sävyissä, vaalea beige jne.. Anna palaa vaan!

    VastaaPoista
  2. Hei, vähän hauska toi kenkäteline! Hyvin sopii! Voisin ottaa itelleniki tommosen. Onks tuo siis tehty rekkalavoista vai mitä ne ny on?

    VastaaPoista
  3. Hei olisi kiva kuulla teidän arjesta. Mitä teet päivällä, onko lapsi vielä kotihoidossa vai päiväkodissa :) millaisia teidän illat on, mitä teette viikonloppuisin... onko jotain kohteita esim Helsingissä missä tykkäät usein käydä :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //