Rukousvastaus

Katson tyhjää tekstikenttää. En tiedä mitä kirjoittaisin. Mielessäni on ajatus ainoastaan onnellisuudesta. En uskonut, että voisin koskaan päästä tähän. Viime päivien tapahtumat ovat olleet niin ainutlaatuisia. 

"Katson sinua ja tiedän, että et ole lähdössä mihinkään. Huomaan, että hetki hetkeltä pelkään vähemmän. Huomaan, että hetki hetkeltä luotan enemmän. En uskonut, että tämä päivä voisi vielä tulla. En uskonut, että Herra todella vastaisi minun rukouksiini. Hän teki sen. Hän vastasi minun haaveisiini. Hän vastasi minun rukouksiini sinun kauttasi. Sinä olet ainutlaatuinen. Sinä olet se puuttuva palanen, mitä olen odottanut. Sinä saavuit luoksemme juuri oikealla hetkellä. Sinä olet lahja Jumalalta. Olet aarre jota rakastan. " 


Tiedättekö, olen onnellinen. Olen iloinen! Saan olla tätä koko sydämestäni! Mun sydän huutaa ainoastaan kiitosta! Haluan huutaa koko maailmalle, että olen löytänyt aarteen! Tämä mamma on äärimmäisen onnellinen! Onko tämä sittenkin unta? Ethän herätä mua unesta, jooko? 

Olen odottanut perheeseemme miestä. Olen todella halunnut löytää miehen. Olen ollut kateellinen todella monelle parisuhteessa elävälle ystävälle. Olen toivonut sitä samaa itsekin. Silti olin päättänyt, että Jumala saa ohjata tätäkin asiaa. Olin päättänyt, että odotan. En halunnut astua harhaan. Meinasin tämän odottamisen aikana astua monta kertaa harhaan, mutta onneksi vain meinasin. Tiedän, että vaikka Jumala johdattaa rinnalleni ihmisen, kaiken sen hyvän voin myös itse pilata. Se ei ole sanomatta selvää, että kun Jumala johdattaa puolison niin automaattisesti sitä onnistuu. Meillä jokaisella on omatahto ja Herra todella kunnioittaa minun niin kuin sinunkin omaatahtoa. 
Luovutin tämän asian täysin Herralle, mutta rukoilin " Anna minun aloittaa kasvuhormonihoidot yhdessä tämän tulevan miehen kanssa. En halua aloittaa niitä yksin." Se oli suurin haaveeni ja sitä todella olen odottanut. Muutaman päivän päästä saadaan vihdoin aloittaa kasvuhormonit! Ja täydellä 100% korvauksella!! Vein myös listan Jumalalle, mihin kirjoitin millainen on minun unelmien mies. Listassa oli kymmenen kohtaa. Sanoin Herralle, että tämä on se minun unelmien mies ja, koska sinä olet kaikkivaltias, minä tiedän, että voit tuoda minulle tällaisen miehen. En osannut uskoa, että se lista todella voisi toteutua. Herra kuitenkin kuuli sen ja todella toi elämääni miehen, jossa toteutuu kaikki kohdat mitä kirjoitin listaan. Kaksi merkittävintä olivat: mies joka osaa käsitellä puuta. Ja toinen: mies jonka kanssa tunnen oloni pieneksi ja hennoksi. 

Teemu on hänen nimensä. Hän on minua 36cm pidempi ja muutaman vuoden vanhempi. Hän on komea! Hänen äänensä on lempeä. Sellainen tuttu ja turvallinen! Hänen äänensä kertoo minulle niin paljon. Hänen katseensa on syvä ja kiehtova. Hän kehuu minua ja nostaa minut korokkeelle. Hän ei häpeä minua! Hän esittelee minua ylpeänä! Hän saa minut elämään! Hän saa minut tuntemaan jotain uutta ja erilaista! Hän on empaattinen ja juuri siksi hänen sydämensä on niin kaunis. Meillä on jotain sellaista, mitä en ole koskaan tuntenut. Meidän yhteys on jotain syvempää kuin kenenkään toisen kanssa. Me ymmärretään toisiamme! Me ollaan rikkinäisiä, mutta yhdessä sitäkin ehjempiä! Hän se on! Hän on se puuttuva palanen! Hän on se, jota olen odottanut! Hän se on! Kaikki tämä on alkanut nopeasti, mutta varmasti! Aadakin on ottanut Teemun tosi hyvin vastaan ja heillä on jo muutama yhteinen juttu. Aada istuu Teemun sylissä ja antaa suukon poskelle. Aada nauttii niin paljon! Aada uskaltaa näyttää tunteensa Teemulle ja se kertoo minulle todella paljon! Aada luottaa häneen! Olen niin äärimmäisen kiitollinen! 

Tämä raamatun kohta todella pitää paikkaansa! Tämä on se, johon saan turvata! Näin sana lupaa ja se todella on niin! Matt 6:33 "Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan."

Kerron hieman myöhemmin kokonaisuudessa meidän rakkaustarinan. Miten kaikki todella alkoi? Haluan kertoa teille myös enemmän Aadan ja Teemun suhteesta. Olkaa kärsivällisiä! Minä haluan nauttia nyt elämästäni tuo mies rinnallani! 

- Eve

25 kommenttia

 1. Nimetön3/8/16 14:57

  Hieno juttu, onnea. Arvelinkin näin käyneen siun viimeisimpien kirjoitusten perusteella (:.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! Toki en ite tienny vielä viimeisimmissä postauksissa, että tässä näin kävisi! Kaikki tapahtui niin nopesti! Kiitos :)) <3

   Poista
 2. Nimetön3/8/16 19:16

  Oi, oon niin onnellinen sun puolesta! Näytätte ihanilta yhdessä, onnellinen perhe❤️ Kaikkea hyvää teidän tulevaisuuteen! T. Pitkäaikainen blogin lukija

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että nyt menee kaikki hyvin :) <3

  VastaaPoista
 4. Vitsi tätä postausta oli ihanaa lukea <3! ja voi miten kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 5. Nimetön4/8/16 16:58

  Eve, niin ihanaa.

  Todella mahtava juttu! Kiitos Jumalalle. Picture is perfect now <3


  -Eea

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla teistä ja varsinkin kiva kuulla noin hieno uutinen! Olette hyvännäköinen pari ja toivon että se kestää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! Sitä rukoillaan ja siihen uskotaan, että tämä kaikki kestää <3

   Poista
 7. Nimetön4/8/16 20:27

  Voi että tulin niin onnelliseksi sun puolesta! Paljon paljon onnea tulevaan teille! :) ❤

  VastaaPoista
 8. Ihanaa! Paljon onnea teille <3

  VastaaPoista
 9. Nimetön7/8/16 20:19

  Niin iloinen sun puolesta!!! :) <3

  VastaaPoista
 10. Nimetön9/8/16 13:30

  !! Tosi paljon onnea! Eiks Jumala ookki ihm

  VastaaPoista
 11. Nimetön9/8/16 13:31

  jatkuu edll.. Siis eiks Jumala ookkin ihmeellinen! Onnee ja siunausta teille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //