Puuttuva palanen

Olen puhunut blogissa haaveistani tulevaa miestäni kohtaan. Olen puhunut siitä miten toivoisin, että mieheni ottaisi Aadan avosylin vastaan. Myönnän, että minun on ollut vaikea uskoa siihen. On ollut vaikea uskoa ylipäätään siihen, että joku meidät oikeasti huolisi. Olen ajatellut, että en todellakaan voi saada uskovaista miestä siis sellaista joka uskoo Jumalaan ja jolla on samanlaiset arvot kuin minulla. Olen ajatellut, että sellaista miestä ei vain ole joka hyväksyisi sen, että olen eronnut nainen. Vaikka tiedänkin, että raamatun mukaan ja Herran edessä olen täysin puhdas. Tiedän, että omatuntoni on täysin puhdas ja minulla on täysi vapaus olla onnellinen juuri nyt. Ajattelin myös, että vaikka mies hyväksyisi sen, että olen eronnut niin Aada olisi este. On totta, että sellaista miestä jolle Aada on este niin en ole suostunut edes ajattelemaan. Olen toivonut, että saisin miehen jolle Aada olisi yhtä rakas kuin minulle. Herra vastasi jälleen minun unelmiini. Jälleen minun rukoukset kuultiin ja sain juuri sellaisen miehen. Et välttämättä usko siihen, mutta niin se vain on. 

Näimme Teemun kanssa kaksi kertaa kahdestaan ennenkuin Teemu kohtasi Aadan. Kysyin Teemulta, että eikö Aada todella ole hänelle mikään ongelma. Teemu katsoi minua ja naurahti " no mun päässä on varmaan jotain pahasti vialla, mutta minusta Aada ei ole mikään ongelma. Minusta on hienoa, että sinulla on lapsi". Se lause sai minut herkistymään. Miten kauniisti hän ajattelikaan. Kysyin, että tulisiko hän meille ja näkisi samalla Aadan. Teemun suunpielet kääntyivät suureksi hymyksi ja hän kysyi " oletko todella sitä mieltä, että saisin tavata jo Aadan?". Olin päättänyt, että nyt olisi oikea aika. Teemu päätti luottaa minuun. 


Paria päivää aikaisemmin näytin Aadalle kuvan. Kuvan jossa olimme yhdessä Teemun kanssa. En kertonut Aadalle mitään etukäteen vaan näytin vain kuvaa. Aada katsoi kuvaa tarkasti ja osoitti minua ja sanoi: äiti. Seuraavaksi hän osoitti Teemua ja sanoi: Teemu. Katsoin Aadaa ja kyyneleet alkoivat valumaan silmistä. Aada ei todellakaan tiennyt, että kuvassa oli Teemu. En ollut puhunut hänelle mitään Teemusta. Yhtäkkiä Aada katsoi kuvaa uudestaan, osoitti ja sanoi: iskä. Sen jälkeen Aada alkoi iloisesti nauramaan ja liikkui iloiten. En tiennyt mitä ajatella ja miten reagoida. Menin todella hiljaiseksi. Voisiko lapsi todella aavistaa, että tässä on meidän perheen puuttuva palanen? 

Aada on herkkä tyttö. Aada on yleensä todella arka jos meille tulee vieraita. Ensimmäiset puoli tuntia Aada istuu sylissä eikä sanoa sanaakaan. Teemun kanssa tilanne oli kuitenkin toinen. Aada otti Teemun iloiten vastaan. Ihan kuin Aada olisi tiennyt, että Teemu tulee ja häneen voi luottaa. Teemu antoi Aadalle todella ihanasti tilaa. Hän ei yrittänyt liikaa vaan antoi Aadan itse tulla hänen luokseen. Aada ei ujostellut missään vaiheessa. Aada otti Teemun todella hyvin vastaan. Jo ensimmäisellä tapaamiskerralla Aada istui Teemun sylissä ja halasi Teemua. Aada näytti sille, kuin hän olisi ollut iloinen minun puolesta. Aada vaikutti juuri sille, että oli kaivannut puuttuvaa palasta yhtä paljon, kuin minä. En edelleenkään ymmärrä, että miten heidän ensinmäinen tapaaminen sujui niin hyvin. En käsitä! Sen jälkeen olemme nähneet joka kerta yhdessä. Teemu työntää Aadan rattaita, 
antaa vauhtia kiikussa, pitää sylissä ja toimii myös auktoriteettinä. Aada on uskaltanut raivota Teemulle ja niissä tilanteissa Teemu on ollut todella itsevarma. Teemu ei ole antanut periksi vaan on näyttänyt ns. Kaapin paikan. Aada kokeilee selvästi, että millainen Teemu on. On ihailtavaa nähdä miten hyvin nuo kaksi tulee toimeen keskenään. 

Minulle on tärkeää, että miehellä on auktoriteettiä. Tässä ei kuka tahansa mies pärjää. Miehen pitää näyttää lapselle selkeät rajat. Aada on todella temperamenttinen neiti. Hän koettelee tällä hetkellä vähän liiankin paljon hermoja. Oma tahto on ihan mahdoton. Olisi ahdistavaa jos minä toimisin ainoana auktoriteettinä ja Teemu katsoisi vierestä. Ihailen Teemussa todella paljon tuota itsevarmuutta. Hän todella tietää mitä tekee ja vaikka ei tietäisikään niin uskaltaa lähteä pois mukavuusalueltaan. Mikä parasta niin Aada tottelee Teemua. Teemu auttaa minua jokaisessa asiassa. Hän on todella oma-aloitteinen ja se on myös yksi piirre mitä arvostan todella paljon. Hetki sitten Aada sanoi minulle, että " ikävä Teemu". Kerroin sen Teemulle ja hän vastasi, että hänelläkin oli ikävä Aadaa. Neljään päivään emme nähneet ja mun muruilla kerkes tulla toisiaan jo ikävä. Voi miten se lämmitti mun sydäntä! Tuo mies todella kaipaa lastani ja haluaa olla Aadan elämässä! Iltaisin saan viestiä, kuinka rakkaita me olemme Teemulle. Nimenomaan me, en ainoastaan minä! Teemu kyselee paljon Aadasta ja haluaa olla perillä kaikissa kasvuhormoniin liittyvissä asioissa ja etenkin minun tukena. Teemu lukee Aadalle kirjaa ja no heillä on ne omat juttunsa. En voi sanoin kuvailla sitä miten hyvälle tämä kaikki minusta tuntuu! On äärettömän hienoa katsoa sitä miten nuo kaksi tulee toimeen! He nauttivat toisistaan! On edelleen outoa, että Aada ei ole mikään ongelma tuolle miehelle! Tiedän, että se päivä tulee, kun voin jättää Aadan luotettaviin käsiin hoitoon. Tiedän, että tuon miehen kanssa myös minä saan omaa-aikaa. Tiedän, että Aada ei todellakaan ole mikään este. Tiedän, että me merkitsemme hänelle jo nyt todella paljon. Tuo mies on juuri se jota olen odottanut! Tuo mies on se puuttuva palanen joka löysi tien meidän luokse. Tuo mies on ainutlaatuinen! Saan ylpeänä kulkea Teemun rinnalla! Sydämeni on pakahtua rakkaudesta! 

-Eve


22 kommenttia

 1. Nimetön9/8/16 15:33

  En tunne sinua ja olen silloin tällöin lukenut blogiasi. Nämä kaksi viimeistä postausta ovat saaneet minut itkemään. Vaikken tosiaan tunne sinua, olen hyvin onnellinen sinun puolestasi. Ja Aadan. Olette ihanan näköinen pieni perhe. Toivottavasti onnenne kestää <3 toivon sitä koko sydämestäni.

  Minullakin on pieni tytär ja ihana mies, lapseni isä. Perhe on tärkeintä, mitä voi olla.

  Ihanaa, että sait rukousvastauksen. Kyllä Herra kuulee meitä <3

  Kaikkea hyvää teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos kauniista kommentistasi <3 ihana kuulla, että tekstit ovat saaneet sinut herkistymään! Itsekkin itkenyt muutaman viikon aikana vähän liiankin paljon ilosta! Miten sitä voikin olla näin onnellinen! Mitä toinen ihminen voikin saada toisen tuntemaan näin! Olen niin onnellinen!

   Herra todella kuulee ja pitää meistä huolen! Kaikkea hyvää sinulle ja ihanalle perheellesi! Ihana, että luet blogiani :)

   Poista
 2. Nimetön9/8/16 17:07

  Kuulostaa täydelliseltä, onnea <3 saako kysyä miten tapasit teemun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kysyä, mutta vastaus tulee blogiin kun saan aikaiseksi kirjoittaa meidän rakkaustarinan! Se onkin vähän työläämpi juttu se ;) hehe! Pidän sut vähän jännityksessä!

   Poista
 3. Kuulostaa niin <3 <3 <3 Että ei sanotuksi saa! Nyt toki kiinnostaa tietää miten tapasitte Teemun kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii! Kiiitos <33 :)) teen tekstin varmaan muutaman viikon sisällä blogiin :) joten malttia! En halua paljastaa vielä ;)

   Poista
 4. Nimetön9/8/16 17:32

  Aada ymmärsi, että tässä on nyt luotettava tyyppi. Tyyppi joka pysyisi lapsen elämässä mukana. Hienoa nähdä miten kaikki on kääntynyt elämässäsi siunaukseksi. Sinun turvasi ja lohtusi on olut Jumalassa ja Hän vastasi sinun uskollisuuteesi tällä tavalla. Hän toi sinulle lahjan. Tulet varmasti saaman enemmänkin lahjoja. Jumala antaa niitä sinulle! Hän on täydellinen! Hän haluaa palkita sinut! On ihailtavaa nähdä miten olet selviytynyt ja miten Teemu osaa arvostaa sinua/ teitä. Tuollaisen miehen tarvitset rinnallesi. Miehen joka jaksa herätä aamulla sängystä ja arvostaa sinua. Sinua ei ole arvostetth ja nyt saat kokea sen arvostuksen. Nyt on sinun aikasi nauttia ja iloita! Rakastakaa toisianne! Pitäkää toisianne kuin kukkaa kämmenellä! Älkää pitäkö mitään itsestäänselvyytenä! Kaikkea hyvää teille! Siunausta elämäänne! Olette kaunis pari ja vieläkin kauniimpi perhe! Upea teksti! Teemu saa olla ylpeä tulevasta vaimostaan! Kuka tahansa ei osaa kirjoittaa näin rehellistä, aitoa ja rakkaudellista tekstiä! Jumala tulee varmasti käyttämään sinua! Todella rukoilen, että Teemu osaisi tukea sinua oikealla tavalla! T. Monen vuoden lukija joka muistaa tekstit edellisen avioliiton ajoilta.

  VastaaPoista
 5. Nimetön9/8/16 19:15

  Täydellistä!!!! Olette kaunis perhe!!! Näytätte todella onnellisilta ❤️ Täydennätte kauniisti toisianne. Ja pakko kehua sinua Eve. Puhut todella kauniisti Teemusta. Toivottavasti hän osaa arvostaa tuota ja lukee tekstejäsi. Harva nainen osaa kirjoittaa kunnioittavaan ja rakkaudelliseen sävyyn miehestään. Toivottavasti vielä vuosien päästä voit kirjoittaa miehestäsi näin kauniiseen sävyyn. Osaat ilmaista itseäsi erittäin kauniisti!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanaa luettavaa Eve! ♡♡♡

  VastaaPoista
 7. Nimetön9/8/16 20:42

  Oi ihanaa Eve! Olen niin onnellinen sun ja teidän puolesta! Sun kaksi viimeistä postausta on saanut mut ihan liikuttumaan! Kaikkea hyvää teille!!❤️

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihania uutisia! Tuo kohta, jossa kerroit Aadan katsovan teidän kuvaa ja sanovan "Teemu" ja "iskä", sai mut purskahtamaan itkuun. Meidän Jumala on vaan niin mahtava! Hänen suunnitelmat meidän elämille on vaan niin parhaat. Ihanaa että olet jaksanut luottaa Jumalan suunnitelmaan... nyt se on toteutumassa! Olen niin onnellinen teidän puolesta! Onnea, siunausta ja iloa yhteiselle matkallenne! <3

  VastaaPoista
 9. Voi miten ihana juttu, oon onnellinen teidän puolesta :)!!

  -mira

  VastaaPoista
 10. Musta tää teidän tarina on upea todistus monelle siitä, kuinka tulee vaa luottaa Jumalaan ja kun me luotetaan jumalaan, hän järkkää kaiken. Hän tietää kaikki meidän unelmat. Mua tää rohkas tosi paljon! Oon niin onnellinen teidän puolesta ja rukoilen teidän perheen ja tulevaisuuden puolesta! ❤ siunausta!

  VastaaPoista
 11. Musta on ollut niin liikuttavaa lukea kaksi viimeisintä postausta. Niin onnellinen olo teidän puolesta, vaikkei tunnetakaan.
  Kiitos Elävä Jumala, että olet antanut tämän kaiken tapahtua Evelle. Kiitos, että tulet liittämään nämä kaksi rakastavaa ihmistä yhteen niin että heistä tulee perhe. Kiitos, että olet antanut tälle pienelle tytölle uuden isähahmon. Jeesuksen nimessä, Aamen.

  Siunausta teille. Nauttikaa ♡

  VastaaPoista
 12. Mahtavaa. Ja ennenkaikkea kiitos Taivaalliselle Isällemme. On näin isän näkökulmasta hienoa nähdä ja huomata miten rohkea luottamus esikoisellani on Jumalan johdatukseen. Säilytä Eve tuo. Se kannattaa. Voin todellakin olla ylpeä sinusta ja olla kiitollinen että minulla on niin ihana lapsenlapsi ja turvallinen tuleva "vävypoika". Thats my girl. Really. Isukki

  VastaaPoista
 13. Oi, onnea teille kaikille tulevaan! <3 onko sulla muuten snäppiä, voiko sut lisätä? :)

  VastaaPoista
 14. Toivon teille siunausta!
  Jumalan johdatus ei ole ennustettavissa, hienoa että teille Hattarapilvessä se on nyt tuonut onnea.
  Minulla on tytär, jolla on saman kaltainen sairaus. Olen uskovainen ja eronnut vuosia sitten. Uskovaista uutta kumppania en ole löytänyt.
  Ymmärrän kaipauksesi ja pohdintasi, joita olet blogissasi kuvaillut.

  Lämpimät onnittelut onnellisesta rukousvastauksesta!

  VastaaPoista
 15. On todella ihana lukea sun blogia. Nää tekstit on niin aitoja , tulee sun sydämest. Paljon onnea ja siunausta teidän yhteiselle elämälle. Jumalalla todella on varattu suunitelma teidän elämään ❤Siunausta ☺

  VastaaPoista
 16. Päädyin lukemaan blogiasi. Kyyneleet silmissä luin luin ja luin. Olen itse kohta kolme vuotta kamppaillu etten kelpaa kenellekkään eronneena äitinä. Sun teksteissä on paljon samaa mitä itse olen kokenut.
  Ihanaa kun olet löytänyt elämään miehen jonka kanssa jakaa arjen. Siunausta teidän perheen arkeen. 💗

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //