Juokse tyttö juokse

Olen jo pitkään haaveillut kunnon juoksurattaista. Meidän edelliset juoksurattaat oli hyvät, mutta ei niillä kovin kovaa päässyt. Lisäksi niissä oli kyllä kolme pyörää, mutta juoksemiseen ne olivat hieman hankalat. Vaunuissa ei ollut käsijarrua, mikä oli myös ongelmallista. Joka kerta kun lähdin juoksemaan, haaveilin hieman paremmasta menopelistä.

Hetki sitten pääsin tekemään yhteistyötä Jollyroomin kanssa ja sain North 13.5 Joggerit testiin. Nyt muutaman viikon näitä teistallessa olen todella tyytyväinen. Joggerit ovat todella kevyet sekä käytännölliset. Minun silmää ne miellyttää myös oikein kovasti. Etenkin, kun vaunuja koristaa Petite Cherien istuinpehmuste. Pelkkä musta olisi ollut minun silmiini hieman tylsä. Keveyden ansiosta vaunujen kanssa on aivan ihana lenkkeillä. Jollain tapaa kaipaan kuitenkin kääntyvää etupyörää, mutta maastossa juostessa sitä ei juurikaan ajattele. Isojen pyörien ansiosta vaunut mahdollistaa pehmeän kyydin kaikissa maastoissa ja tästä Aada nauttii oikein kovasti. Silloin kun äiti ei jaksa juosta niin neiti huutaa " hopi hopi hop".Käsijarru on varmaan minulle mieleisin asia näissä vaunuissa. Juostessa kun alamäki yllättää, on jarru todella kätevä. Toiseksi mieleistä on vaunujen kokoontaitto. Vaunut menevät todella helposti kasaan ja isot ilmapyörät saa irroitettua näppärästi.


Lisäksi vaunuista löytyy kuomun kurkistusluukku ja pieni tavarakori. Vaunuissa on myös kahteen eriasentoon säädettävä sellänoja sekä 5- pisteen turvavyö. Kuomu ei ole hirveän iso, mikä harmittaa jokseenkin, kun tuulinen päivä yllättää. Onneksi vaunuihin on saatavana myös sadesuoja eli pieni tihkusadekkaan ei meitä estä.


Vaunujen työntökorkeus on 105 cm.
Ja paino on 7 kg. 

Nyt tämäkin mamma on päässyt juoksemisen makuun. Kovin paljoa me ei olla vielä juostu, mutta tästä se taas lähtee. Mikä parasta kunto kohenee!
Ensi viikolla järjestän arvonnan instagrammissa, jossa voit voittaa nämä itsellesi sekä petite cherien istuinpehmusteen. Kannattaa siis tarkkailla instagramtiliä. Instagram tilini löydät nimimerkillä: hattarapilvenvarjossa.


Psst. North Joggerit ovat nyt -35% alennuksessa. Istuinpehmusteet ovat myös hurjassa alennuksessa. Kannattaa vilkaista jollyroom.fi
- Eve

10 kommenttia

 1. Nimetön8/7/16 16:03

  Tää oli hyvä postaus! Kiva kun olet taas jaksellut kirjoitella.

  Pitääpä tarkkailla instagramiasi ;)

  VastaaPoista
 2. Nimetön9/7/16 11:19

  Oi mitä ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 3. Edellisenä päivänä kirjoitit pahoista vatsakivuistasi,seuraavana että olet päässyt juoksemisen makuun! Aika ristiriitaista viestiä.Tietysti blogiyhteistyön kautta saadut ilmaiset rattaat saavat kirjoittamaan mitä tahansa. Huh huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha :D no ei ne mahaoireet nyt estä meitä sentään elämästä! Juoksemasn mennään kun pönttöä ei tarvii halailla ;)

   Poista
 4. Etsin ketteriä rattaita, joilla voi käydä koiran kanssa reippailla kävelylenkeillä maaseudun hiekkateillä. Kiitos hyvistä kuvista! Hankin tällaiset ja ihan hyvät ovat olleet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Itsekkin tykännyt näistä todella paljon :) En kadu!

   Poista
 5. Hei! Kuinka näiden rattaiden etupyörän saa asennettua suoraan? Ostimme juuri nämä eikä pyörää vaan saa suoraan :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies säätää sen aina suoraan, itsekkään en siinä onnistu. Mutta jotenkin siinä etupyörässä on se koukku niin sitä löysäämällä ja kiristämällä saa sen tasapainoon :) Iteltä vaatii vaan tosi paljon kärsivällisyyttä, että ei onnistu :DDD Tsemppiä!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //