Vapputuparit

Vappuna minulle tuli ikää täyteen 23v ja blogille tuli 3v! Juhlistettiin synttäreitä ja tupareita pienellä porukalla. Ihana ystäväni Hanna tuli yöksi pe-la ja auttoi minua lauantaina järkkäämään juhlia. Neiti oli niin nopea, että ehti kuvailemaan myös valmisteluita. Muutamat ovat myös saattaneet seurata snäppiä, jossa oli hieman otoksia juhlista (pilvenvarjossa).  Ystäväni Jenni oli leiponut munkkeja ja koristellut ne kauniisti.

Tarjolla oli tortilloja kana sekä jauhelihatäytteellä. Lisäksi myös kana sekä lohirullia. Löytyi myös suolaista pientä naposteltavaa, karkkia ja munkkeja. Juotavana simaa, limsaa, kahvia ja teetä. Herkkut riitti ja vähän jäi ylikin.
Juhlat olivat mukavat ja rennot. Juttelimme, nauroimme ja söimme paljon. Illalla rukoilimme yhdessä ja itkuksihan se meni. Herkkää, mutta niin kaunista! Ihana ystäväni Anna jäi vielä la-su väliseksi yöksi ja vei minut syntymäpäivälahjana elokuviin. Siitä myöhemmin lisää.

Aada oli minun vanhempieni luona yökylässä. Tämä oli nyt ilmeisesti toinen kerta, kun Aada oli siellä yötä. Yökyläily oli sujunut todella hyvin.

Viikonloppu oli aivan ihana! Nautin niin paljon! Nyt tätä arkea taas jaksaa ihan eritavalla! Kiitos jokaiselle joka pääsi paikalle! Olette tärkeitä ja äärimmäisen rakkaita!


Kiitos Hanna kuvista!


- Eve

6 kommenttia

Kiitos, että kommentoit. Muistathan, että kaikkia kommentteja en julkaise blogissani. Varsinkaan liian henkilökohtaisia kommentteja. Kommentteihin vastaaminen saattaa myös kestää. Laitathan minulle sähköpostia jos sinulla on jotain kysyttävää ja haluat vastauksen heti. Kiitos jokatapauksessa kommentistasi, suurin osa piristää aina päivääni!